2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim de muhtemel doğum tarihi 5 ocak. Benim 3. Gebeliğim. Kızım 13 oğlum 10 yaşında. Yıllardır yalvarıyorlar anne kardeşimiz olsun diye. Sonunda bizi ikna ettiler. Rabbim inşallah sağlıcakla hepimizi bebeklerimize kavuşturur.

Benim de ikinci gebeligim son 3 gün öncesine kadar yoktu ama 3 gundur midem bulanıyor ara ara basım dönüyor
Kac yasinda buyuk.aslinda bulantimin olmasini istemiyom oncekinde yatiyordum simdi yatamam.ama arada yoklasa iyi olur insan kendini hamile gibi hissetmek ustiyor

Hayirli olsun.cok sevinmislerdir aslinda yalniz degiller ama demekki kardes seviyorlar.

Slm benim kismet olursa ikinciyi istiyoruz ilkinde hic midem falan bulanmadi. Simdi bilmiyorum bende halsizlik kusma hali hiçbir şey yemek istememe gibi seyler var bata 5 gun var hamile olabilirmiyim

Slm benim kismet olursa ikinciyi istiyoruz ilkinde hic midem falan bulanmadi. Simdi bilmiyorum bende halsizlik kusma hali hiçbir şey yemek istememe gibi seyler var bata 5 gun var hamile olabilirmiyim
Olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…