Kac yasinda buyuk.aslinda bulantimin olmasini istemiyom oncekinde yatiyordum simdi yatamam.ama arada yoklasa iyi olur insan kendini hamile gibi hissetmek ustiyorBenim de ikinci gebeligim son 3 gün öncesine kadar yoktu ama 3 gundur midem bulanıyor ara ara basım dönüyor
Hayirli olsun.cok sevinmislerdir aslinda yalniz degiller ama demekki kardes seviyorlar.Benim de muhtemel doğum tarihi 5 ocak. Benim 3. Gebeliğim. Kızım 13 oğlum 10 yaşında. Yıllardır yalvarıyorlar anne kardeşimiz olsun diye. Sonunda bizi ikna ettiler. Rabbim inşallah sağlıcakla hepimizi bebeklerimize kavuşturur.
O zaman bosver canim ac karina iciliyor iyice kotu olur midenMıdem çok şişer benim. Endoskopı oldum. Gastrıt çıktı. O yuzden çok asitli şeyler yıyıp içemiyorum.
Hem de nasıl sevindiler. Yere göğe sığdıramıyorlar beni. Sürekli üzerime titreme peşimde dolaşmalar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hayirli olsun.cok sevinmislerdir aslinda yalniz degiller ama demekki kardes seviyorlar.
AmiiinnnnHem de nasıl sevindiler. Yere göğe sığdıramıyorlar beni. Sürekli üzerime titreme peşimde dolaşmalar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun. Kaç çocuğun var canım. Yaşın kaç acaba.Hem de nasıl sevindiler. Yere göğe sığdıramıyorlar beni. Sürekli üzerime titreme peşimde dolaşmalar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kızım 32 aylık evet ilkindeki gibi rahat değilim kızım dinlenmeye musade etmiyorKac yasinda buyuk.aslinda bulantimin olmasini istemiyom oncekinde yatiyordum simdi yatamam.ama arada yoklasa iyi olur insan kendini hamile gibi hissetmek ustiyor
sağolasın canım. 13 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var. 32 yaşındayımHayırlı olsun. Kaç çocuğun var canım. Yaşın kaç acaba.
Ben adet günü idrar testi yaptım net çift çizgi çıktı gecikmenin üçüncü günü yani cuma kan testi yaptırdım 496 çıktıKızlar adetınız kacgun geçince kan tahlili yaptırdınız.
OlabilirsinSlm benim kismet olursa ikinciyi istiyoruz ilkinde hic midem falan bulanmadi. Simdi bilmiyorum bende halsizlik kusma hali hiçbir şey yemek istememe gibi seyler var bata 5 gun var hamile olabilirmiyim
Ilkinde bes gun gecince ikincide bes gun kalaKızlar adetınız kacgun geçince kan tahlili yaptırdınız.
Bende 39 yasındayım. Deli gıbı 3. Cocuk için ugrasıyorum ama bır senedır olmuyorsağolasın canım. 13 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var. 32 yaşındayım
bir sene uzun bir zaman gittiniz mi bilmiyorum ama bir Dr a gorunmenizde fayda varBende 39 yasındayım. Deli gıbı 3. Cocuk için ugrasıyorum ama bır senedır olmuyor
geldi mi gleidi miiiiCanım yarın olacakmış bben yanlış hesaplamışım. Muhtemelen bugun yada yarın olur. Keşke olmasa