2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar merhaba.
4+5 im bugün.
Doktora gideceğim.
Kalp ve kese görmek için ne zaman gideyim?
6+5 uygun mu sizce?
bugün tam beşinci haftam canım. dünkü doktorum hi. bişi görmedi düşük oluyor ilaçları falan bırak dedi. bugün gittim kese göründü. düşük riski devam ama keseyi kendi gözümle gördüm tam 5+0 haftalık bat tarihime göre

Kızlar gebelik belırtılerınızı yazarmısınız
canım evvela yumurtlamadan dört beş gün sonra lekelenme oldu. yerleşme kanaması idi galiba. sonra tatlı tatlıbaş dönmesi oldu ara ara. bata yakın göğüslerde büyüme acı oldu artı kalp çarpıntısı çok oldu tam bat günü.ve bata bir iki gün kala inanılmaz sancım oldum lekelenme oldu hala ara ara devam ediyor

Kalp atışı için ne zaman çağırdı?

Kızlar merhaba.
4+5 im bugün.
Doktora gideceğim.
Kalp ve kese görmek için ne zaman gideyim?
6+5 uygun mu sizce?
6+5 te keseyi görebilirsin ama kalp atışını göremeyebilirsin 8. Haftadayken kalp atışı görünür. Keseyi 3-5 gün içinde gorebilirsin

Kızlar belırtılerınız varmı hiç. Mesela adet olacakmış gıbı agrılarınız yada nasıl belirtılerınız var şuan
belirtiler kişiden kişiye değişiyor canım.kimi hiçbir belirti yaşamayabiliyor.ilk hamileligimde ilk günden anlamistim hamile olduğumu.planli bir hamilelikti.yumurtlama döneminde ilişkiye girmiştim ve ertesi gün karnimda batmalar hissetmistim.yerlesme kanaması olmadı bende.mide bulantısı hissi.goz kararması.sik tuvalete gitme isteği, karnimda doluluk hissi yasamistim.bu sefer o kadar emin olamiyorum.mide bulantısı hissi ve karnimda doluluk var ama bir kaç kez daha psikolojik olarak bunları yaşadığımdan acabalarim var.adetim de yaklaştı.olacakmis gibi de hissediyorum bazen.hayirlisi diyelim.

Hayırlısı olsun. İkinciyimi düşünüyosunuz canım. Ilki kac yasında

Kizlar hepinizin anneler gunu kutlu olsun.ikinci ucuncu hamilelikleri olanlara bir sorum olacak.bu ikinci hamileligim ilkinde bulantim uyku halim(aksam 8 oldumu yatardim)sag kasikta agri duygusallik.bu hamileligimde bunlarin hic biri yok sanki hamile degilim.keseyide gorduk ama ben kalp atislarini gormeden rahatliyamiyacam

Benim de ikinci gebeligim son 3 gün öncesine kadar yoktu ama 3 gundur midem bulanıyor ara ara basım dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…