adetten bi gün önce kan testinde öğrendim. idrar testini de dört bes gün öncesinden hergün yaptımAdetlerınız kaç gun geınce test yaptınız kızlar
bugün tam beşinci haftam canım. dünkü doktorum hi. bişi görmedi düşük oluyor ilaçları falan bırak dedi. bugün gittim kese göründü. düşük riski devam ama keseyi kendi gözümle gördüm tam 5+0 haftalık bat tarihime göreKızlar merhaba.
4+5 im bugün.
Doktora gideceğim.
Kalp ve kese görmek için ne zaman gideyim?
6+5 uygun mu sizce?
canım evvela yumurtlamadan dört beş gün sonra lekelenme oldu. yerleşme kanaması idi galiba. sonra tatlı tatlıbaş dönmesi oldu ara ara. bata yakın göğüslerde büyüme acı oldu artı kalp çarpıntısı çok oldu tam bat günü.ve bata bir iki gün kala inanılmaz sancım oldum lekelenme oldu hala ara ara devam ediyorKızlar gebelik belırtılerınızı yazarmısınız
hayırlı olsun canım rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin isteyen herkese de nasip etsinİyi akşamlar. Bende nasipse 5 ocak görünüyor muhtemel doğum tarihi. Rabbim herkesin bebeğini sağlıcakla kavuştursun
bugün tam beşinci haftam canım. dünkü doktorum hi. bişi görmedi düşük oluyor ilaçları falan bırak dedi. bugün gittim kese göründü. düşük riski devam ama keseyi kendi gözümle gördüm tam 5+0 haftalık bat tarihime göre
6+5 te keseyi görebilirsin ama kalp atışını göremeyebilirsin 8. Haftadayken kalp atışı görünür. Keseyi 3-5 gün içinde gorebilirsinKızlar merhaba.
4+5 im bugün.
Doktora gideceğim.
Kalp ve kese görmek için ne zaman gideyim?
6+5 uygun mu sizce?
bende düşük riski olduğu için gün aşırı gidiyorum 48saate bi beta ölçülüyor canm. o yüzden bişi demedi şu hafta diyeKalp atışı için ne zaman çağırdı?
belirtiler kişiden kişiye değişiyor canım.kimi hiçbir belirti yaşamayabiliyor.ilk hamileligimde ilk günden anlamistim hamile olduğumu.planli bir hamilelikti.yumurtlama döneminde ilişkiye girmiştim ve ertesi gün karnimda batmalar hissetmistim.yerlesme kanaması olmadı bende.mide bulantısı hissi.goz kararması.sik tuvalete gitme isteği, karnimda doluluk hissi yasamistim.bu sefer o kadar emin olamiyorum.mide bulantısı hissi ve karnimda doluluk var ama bir kaç kez daha psikolojik olarak bunları yaşadığımdan acabalarim var.adetim de yaklaştı.olacakmis gibi de hissediyorum bazen.hayirlisi diyelim.Kızlar belırtılerınız varmı hiç. Mesela adet olacakmış gıbı agrılarınız yada nasıl belirtılerınız var şuan
Hayırlısı olsun. İkinciyimi düşünüyosunuz canım. Ilki kac yasındabelirtiler kişiden kişiye değişiyor canım.kimi hiçbir belirti yaşamayabiliyor.ilk hamileligimde ilk günden anlamistim hamile olduğumu.planli bir hamilelikti.yumurtlama döneminde ilişkiye girmiştim ve ertesi gün karnimda batmalar hissetmistim.yerlesme kanaması olmadı bende.mide bulantısı hissi.goz kararması.sik tuvalete gitme isteği, karnimda doluluk hissi yasamistim.bu sefer o kadar emin olamiyorum.mide bulantısı hissi ve karnimda doluluk var ama bir kaç kez daha psikolojik olarak bunları yaşadığımdan acabalarim var.adetim de yaklaştı.olacakmis gibi de hissediyorum bazen.hayirlisi diyelim.
evet canım bir oğlum var 2013 doğumlu.ben 37 yasindayim.gec evlendim geç anne oldum.onceleri dusunmuyordum ama sonradan pişman olmak istemedim.bir kardeşi olsun oglumun dedim.i inşallah nasip eder AllahimHayırlısı olsun. İkinciyimi düşünüyosunuz canım. Ilki kac yasında
İnşallah canım. Kac gun var bataevet canım bir oğlum var 2013 doğumlu.ben 37 yasindayim.gec evlendim geç anne oldum.onceleri dusunmuyordum ama sonradan pişman olmak istemedim.bir kardeşi olsun oglumun dedim.i inşallah nasip eder Allahim
benim bat 10 mayıs seninde bu aralardi sanirsam.İnşallah canım. Kac gun var bata
Istersen ilk gun dene sikayetin olursa birak benim bildigim miden saglam olacakNasıl oluyor soğan suyu canım. Benım mıdemde gastrıt var zararı olmasın
Hadi ya.unutmussundur sen simdi herseyi:)))Hamilelikler ayni olmuyor iste nasip hayirlisi olsun saglikla dogsun insallah
Yaaa 12 sene sonra yeni bir bebek :)
Benim de ikinci gebeligim son 3 gün öncesine kadar yoktu ama 3 gundur midem bulanıyor ara ara basım dönüyorKizlar hepinizin anneler gunu kutlu olsun.ikinci ucuncu hamilelikleri olanlara bir sorum olacak.bu ikinci hamileligim ilkinde bulantim uyku halim(aksam 8 oldumu yatardim)sag kasikta agri duygusallik.bu hamileligimde bunlarin hic biri yok sanki hamile degilim.keseyide gorduk ama ben kalp atislarini gormeden rahatliyamiyacam
Evet benım bır ıkı gun içinde gelir. Belkide gelmez bu defa hamile kalırım. Hakkımızda hayırlısı olsun.benim bat 10 mayıs seninde bu aralardi sanirsam.
Mıdem çok şişer benim. Endoskopı oldum. Gastrıt çıktı. O yuzden çok asitli şeyler yıyıp içemiyorum.Istersen ilk gun dene sikayetin olursa birak benim bildigim miden saglam olacak