2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende 39 yasındayım. Deli gıbı 3. Cocuk için ugrasıyorum ama bır senedır olmuyor
İnşallah olur canım. 1 yıl önce benim adetlerim çok düzensizdi. Birkaç doktora gittim doğum kontrol hapı ve adet söktürücü verdi. En son 6 ay önce polikistik over teşhisi koydu doktorun bir tanesi. O zaman bebek düşünüyorsanız yumurtlama hapı vereceğim düşünmüyorsanız doğum kontrol hapı kullanın dedi. Bebek düşünmüyordum o yüzden doğum kontrol hapına yönlendirdi. Ama ben hapı kullanmadım. Şu meşhur soğan suyunu düzenli kullandım. Ondan sonra adetin düzene girdi.5 aydır günü gününe düzenli adet gördüm. Korunmayı bıraktığım 2. Ayda hamile kaldım. Açıkcası umudum yoktu. Eğer herhangi mide rahatsızlığı yoksa soğan suyunu tavsiye ederim.

ya kızlar gebeliğini öğrendikten sonra açik pembe kan gelen oldumu benim hafta sonu geldi sanırım biraz fazla ayakta kaldım sonra kesildi böyle bişey başına gelen varmı 4 haftalık bebegim ayrıca kanamadan önce doktora gittim kese ve bebek göründü

merhaba kızlar doktordan geliyoruz şimdi çok Şükür herşey yolunda kalp atışlarını gördük keseside güzel büyümüş susam tanemin çok rahatladım 3 hafta sorna yine gel şiddetli ağrın sızın yoksa gelmene gerek yok dedi 2.5mm herşey zamanına uygun Çok şükür Allahım mrveee28
iyotsuztuz canım ben şuan 5+6 yim kalp atışlarını görebilir doktor bu dönemde duymak için daha erken tabii.geçen hafta gittiğimizde 8 gün önce sadece keseyi görmüştük altdan muayeneyle. şimdide yine altdan baktı gerçi

Bende gastrit var. Midem şişiyor. Herseyı yıyıp içemiyorum canım. Denerim olmazsa bır kere ama midwmi yakar dıyede korkuyorum

Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin.
Ben de 5+0 oldum.
Herkes 8haftada kalp duyuluyor dedi de moralim bozulmuştu. Gitme kararı almıştım. Demek ki gittiğimde de kalp duyma şansım var.cuma gideyim bari. Bu konuda bana müthiş yardımcı oldun çok sağol.

amin canım sağol seninde ama dediğim gibi duymadık sadece ekrandan görüp gösterdi bak kalbi atmaya başlamış şurda atıyor dedi :)) tabii minnacik olduğu için ben tam göremedim ama doktorun öyle demesi bile inanılmaz rahatlatıyor. Cumaya sizde görürsünüz öyle evet inşalalh al sen randevunu

kızlar gebelik takibi için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz siz ben Hamilelik ve pregnancy + kullanıyorum. pregnancy den çok memnunum başka varmı sizin tavsiye edebileceğiniz?

Tabi ki nasıl rahatlatmıştır:)
Çok sevindim canım harika haberlerle gelmişsin.

Evet ilk olacak.
Eşime de akşam supriz yapacağım o beni regl oldu biliyor
Slim seni şu en son kist muhabbetinden biliyorum yazmıştım hatta oraya da ama o aralar telefonunda bi arıza olmuştu sanırım görmemiş olabilirsin. Accccaaayyyip sevindim hamileligine
Demek ki neymisss ümitsizliğe hiic yer yokmuş darısı CuteMom ve bana ve diğer tüm isteyen forumdaslarimiza inşallah. Sağlıkla kucağına al bebikini

Bende gastrit var. Midem şişiyor. Herseyı yıyıp içemiyorum canım. Denerim olmazsa bır kere ama midwmi yakar dıyede korkuyorum
Bende de gastrit var aç karna yapmadım canım. Tok karna sabah akşam bir bardak içtim. 2 ay sonra hamile kaldım. Soğan suyunun faydası var mı bilmiyorum. Bence dene

darısı sana tatlımm inşallah şimdiden bol su süt ve yoğurt meyve tüket banada demişlerdi

Her gün 1 yumurtam, 1 bardak sütüm var.
Yoğurt da çok yerim.
Suyu ilginç şekilde yeni içmeye başladım çok düşüyorum.
Meyve sevmem ama bugün pazara çıkayım bi.
Sun hangi hastaneye gidiyorsun?

Çok sağol jenemy.
İnşallah canım her şey yolunda gider.
Bir kaç hafta sonra hamileliğe de, bu fikre de alışırım sanırım.
Yani bana o kistle çift çizgi bile yeterince mucize geliyor açıkçası
İsteyen herkese olur inşallah.

maşaallah sen çok erken görmüşün kese ve bebeği. ayrıca canım benim her gün lekelenme kanama vs oluyor. 5+2 yim ben. düşük riski dedi yat dinlen dedi hep.

Amin inşallah.Bende pembemavi' ye Orhan Bey' e gidiyorum.4 Mayısta keseyi görmeye gttik iki kese gördukk Bu ayın 16'sınra kalp atışlarını duymaya gdicez bebişlerin Allahn izniyle

Ayayyy çok güzel tebrik ederim çifte saadet kaçıncı haftan, mide bulantısı var mı, benim biraz erken başladı sanırım

Evet istanbuldayım.
İstanbuldaysan hastane tavsiyesi alayım diyecektim

İstanbuldaki arkadaşlar nereye gidiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…