- 31 Temmuz 2010
- 395
- 372
malesef canım benim bu ay da olmadı geldi kırmızılar ... biraz ara vericem zaten olursa olur olmazsa olmaz iki ay bekliycem ondan sonra dkt tekrar gidicem .. çünkü moralim çok bozuluyor artık ...canım güzel haber var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef canım benim bu ay da olmadı geldi kırmızılar ... biraz ara vericem zaten olursa olur olmazsa olmaz iki ay bekliycem ondan sonra dkt tekrar gidicem .. çünkü moralim çok bozuluyor artık ...canım güzel haber var mı ?
malesef canım bu ay da olmadı...Insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah olur canım. 1 yıl önce benim adetlerim çok düzensizdi. Birkaç doktora gittim doğum kontrol hapı ve adet söktürücü verdi. En son 6 ay önce polikistik over teşhisi koydu doktorun bir tanesi. O zaman bebek düşünüyorsanız yumurtlama hapı vereceğim düşünmüyorsanız doğum kontrol hapı kullanın dedi. Bebek düşünmüyordum o yüzden doğum kontrol hapına yönlendirdi. Ama ben hapı kullanmadım. Şu meşhur soğan suyunu düzenli kullandım. Ondan sonra adetin düzene girdi.5 aydır günü gününe düzenli adet gördüm. Korunmayı bıraktığım 2. Ayda hamile kaldım. Açıkcası umudum yoktu. Eğer herhangi mide rahatsızlığı yoksa soğan suyunu tavsiye ederim.Bende 39 yasındayım. Deli gıbı 3. Cocuk için ugrasıyorum ama bır senedır olmuyor
Senin de hayirli olsun canim. Rabbim hayirlisiyla kavustursun. Rentip Nazniye Şentürk e gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?
Bende gastrit var. Midem şişiyor. Herseyı yıyıp içemiyorum canım. Denerim olmazsa bır kere ama midwmi yakar dıyede korkuyorumİnşallah olur canım. 1 yıl önce benim adetlerim çok düzensizdi. Birkaç doktora gittim doğum kontrol hapı ve adet söktürücü verdi. En son 6 ay önce polikistik over teşhisi koydu doktorun bir tanesi. O zaman bebek düşünüyorsanız yumurtlama hapı vereceğim düşünmüyorsanız doğum kontrol hapı kullanın dedi. Bebek düşünmüyordum o yüzden doğum kontrol hapına yönlendirdi. Ama ben hapı kullanmadım. Şu meşhur soğan suyunu düzenli kullandım. Ondan sonra adetin düzene girdi.5 aydır günü gününe düzenli adet gördüm. Korunmayı bıraktığım 2. Ayda hamile kaldım. Açıkcası umudum yoktu. Eğer herhangi mide rahatsızlığı yoksa soğan suyunu tavsiye ederim.
merhaba kızlar doktordan geliyoruz şimdi çok Şükür herşey yolunda kalp atışlarını gördük keseside güzel büyümüş susam tanemin çok rahatladım 3 hafta sorna yine gel şiddetli ağrın sızın yoksa gelmene gerek yok dedi 2.5mm herşey zamanına uygun Çok şükür Allahım mrveee28
iyotsuztuz canım ben şuan 5+6 yim kalp atışlarını görebilirsiniz bu dönemde geçen hafta gittiğimizde 8 gün önce sadece keseyi görmüştük altdan muayeneyle. şimdide yine altdan baktı gerçi
amin canım sağol seninde ama dediğim gibi duymadık sadece ekrandan görüp gösterdi bak kalbi atmaya başlamış şurda atıyor dedi :)) tabii minnacik olduğu için ben tam göremedim ama doktorun öyle demesi bile inanılmaz rahatlatıyor. Cumaya sizde görürsünüz öyle evet inşalalh al sen randevunuÇok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin.
Ben de 5+0 oldum.
Herkes 8haftada kalp duyuluyor dedi de moralim bozulmuştu. Gitme kararı almıştım. Demek ki gittiğimde de kalp duyma şansım var.cuma gideyim bari. Bu konuda bana müthiş yardımcı oldun çok sağol.
amin canım sağol seninde ama dediğim gibi duymadık sadece ekrandan görüp gösterdi bak kalbi atmaya başlamış şurda atıyor dedi :)) tabii minnacik olduğu için ben tam göremedim ama doktorun öyle demesi bile inanılmaz rahatlatıyor. Cumaya sizde görürsünüz öyle evet inşalalh al sen randevunu
darısı sana tatlımm inşallah şimdiden bol su süt ve yoğurt meyve tüket banada demişlerdiTabi ki nasıl rahatlatmıştır:)
Çok sevindim canım harika haberlerle gelmişsin.
Slim seni şu en son kist muhabbetinden biliyorum yazmıştım hatta oraya da ama o aralar telefonunda bi arıza olmuştu sanırım görmemiş olabilirsin. Accccaaayyyip sevindim hamileligineEvet ilk olacak.
Eşime de akşam supriz yapacağım o beni regl oldu biliyor
Bende de gastrit var aç karna yapmadım canım. Tok karna sabah akşam bir bardak içtim. 2 ay sonra hamile kaldım. Soğan suyunun faydası var mı bilmiyorum. Bence deneBende gastrit var. Midem şişiyor. Herseyı yıyıp içemiyorum canım. Denerim olmazsa bır kere ama midwmi yakar dıyede korkuyorum
darısı sana tatlımm inşallah şimdiden bol su süt ve yoğurt meyve tüket banada demişlerdi
Çok sağol jenemy.Slim seni şu en son kist muhabbetinden biliyorum yazmıştım hatta oraya da ama o aralar telefonunda bi arıza olmuştu sanırım görmemiş olabilirsin. Accccaaayyyip sevindim hamileligine
Demek ki neymisss ümitsizliğe hiic yer yokmuş darısı CuteMom ve bana ve diğer tüm isteyen forumdaslarimiza inşallah. Sağlıkla kucağına al bebikini
Hayirlisu olsun canim Rabbim tez zamanda nasip etsin insallahmalesef canım bu ay da olmadı...
maşaallah sen çok erken görmüşün kese ve bebeği. ayrıca canım benim her gün lekelenme kanama vs oluyor. 5+2 yim ben. düşük riski dedi yat dinlen dedi hep.ya kızlar gebeliğini öğrendikten sonra açik pembe kan gelen oldumu benim hafta sonu geldi sanırım biraz fazla ayakta kaldım sonra kesildi böyle bişey başına gelen varmı 4 haftalık bebegim ayrıca kanamadan önce doktora gittim kese ve bebek göründü
Amin inşallah.Bende pembemavi' ye Orhan Bey' e gidiyorum.4 Mayısta keseyi görmeye gttik iki kese gördukk Bu ayın 16'sınra kalp atışlarını duymaya gdicez bebişlerin Allahn izniyle
Her gün 1 yumurtam, 1 bardak sütüm var.
Yoğurt da çok yerim.
Suyu ilginç şekilde yeni içmeye başladım çok düşüyorum.
Meyve sevmem ama bugün pazara çıkayım bi.
Sun hangi hastaneye gidiyorsun?
Bende öyle artı hergün portakal sıkıp içiyorum işyerine değişiyor kiwi çilek muz felan alıyorum yanıma. canım şu ana kadar mahallenin özel hastanesine gittik. paket önerdiler bugün ama doğum felan orda istemiyorum artık yavaşdan araştırmaya başlamalıyız medicalmi livmi korumu ankarada başka ne var kk da forumlar vardı oradan bilgi alırım:) sen istanbuldasın dimi?