2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Sagol icimi ferahlattin ben de calisiyorum aslinda ogretmenim yazin elibos olunca kendimi cok dinler oldum ins su surec hayirlisiyla bir gecseydi kisin yogunluktan unutur giderdim :)


Ben de öğretmenim
 
Kızlar ben de öğretmenim:)doğurmak kısmet olursa çok güzel zamana denk geldi şubat tatilinden sonra bir hafta gelicem okula sonra 32 haftam doluyor sene sonuna kadar izinle raporla haziranıda tamamlıycaz kısmetse.
 
Arkadaşım ben de diğer arkadaşlara katılıyorum.doktorun çok ilgisiz geldi bana.başka doktor denesen iyi olur gibime geliyor
 
Dr um hiç ilgisiz değil sadece rahat sıkmıyor strese sokmuyor.
Gece iğne vurdurdu fitile devam et dedi.
Yok hani başka Dr olsa ne yapıcak bunu merak ettim? ??
Bebek sağlıksız ise ona sağlık mı vericek?
Kalp atışı henüz başlamayan bebeklere ne yapilabilir ki düşük önleyici ilaçlar dışında? Bu 3. Gebeliğm benm az biraz bilgim var.
 
Ahh be canım
Canım haklısın doktorların yapacağıda sınırlı sen sakin ol sadece bebeği ve kendini düşün herşey olacağına varıyor benimde üçüncü gebeliğim valla hiçbişeyi takmıyorum sen ne yapsanda olacak olan oluyor pimpirikli oldukça çekiyorsun dua et elinden gelen bu Allaha emanetiz bizde bebeklerimizde
 
Ben de öğretmenim

Bende ingilizce ogretmeniyim☺

Ben de gorsel sanatlar ogretmeniyim :)

Kızlar ben de öğretmenim:)doğurmak kısmet olursa çok güzel zamana denk geldi şubat tatilinden sonra bir hafta gelicem okula sonra 32 haftam doluyor sene sonuna kadar izinle raporla haziranıda tamamlıycaz kısmetse.
Bende matematik öğretmeniyim
 
6+4 ciddi kanama geçirdim acile gittim pazar günü olduğu için ki kesin artık Bebek yok diye. Kalp atışı vardı yapacakları tek şey iğne ve Protestan ve dinlenme. Bide Protestan vajinal etkisi daha yüksek. Düşecekse kimse durduramaz maalesef. Hayırlısı olsun stres yapma. Bana başta Protestan bile vermedi. Düşecekse şimdi düşsün mantığı, biz anne olarak çok daha hassasız. Dr alıştı tabi.
 
Benim hic bulantım filan yok.kasiklarim gecen hafta cok agriyordu.3 gundur pek agrimiyor.bugun biraz ağrıdı ara ara.su an iyiyim.daha doktora da gitmedim.sali günü randevum var.bazen tedirgin oluyorum ben de.gecen sene kurtaj oldum gelisemedi 7. Haftada.ama olumsuz dusunceler gelince hep bu kez farkli olacak kucagimiza alacagim Allahin izniyle diyorum.şöyle uyutsalar da martta uyandirsalar keske.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…