- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- Konu Sahibi Citolesgen
- #1.821
deli_mavi_59 canım benim ayaklarının altına yastık koyup uzan. Dinlenmen lazım. Biraz güçlü ol lütfen hemen pes etme. Düşeceğini düşünme lütfen yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun. Sağlıklı ise gebeliğin devam eder. Sağlıklı değilse vücut atar zatenCanım dün 311 çıktı, 48 saat sonra tekrarlayalım dedi Dr. Şimdilik ilaca gerek yok dedi.
Benim SAT a göre 6+1 ara ara bulantı yaşıyorum. Salı günü gitcez inşallah doktoraBenim yok ama saha çok yeniyim 4+2. Daha keseyi falan görmedim. Sen ne kadarlıksın?
Doktora gittiniz mi canım. Benim randevu salı günü. Heyecanla bekliyorum.Bende yok bulantı 5+4 oldum bugün
Dün gittim keseyi de bebişi de gördük çok şükür. Kalp atılı da başlamış haftaya duyarız dedi doktorumuz. :) 3,3 mm sadece minnacık :)) inşallah sende görürsün bebişini ama beklemek çok zor oluyo. Bende hamileliğimi öğrendim 2 hafta bekledim dr için ama o 2 hafta 2 yıl gibi geldi :))Doktora gittiniz mi canım. Benim randevu salı günü. Heyecanla bekliyorum.
canim benim arkadaşım 3 ay cok yogun kanama yaşadı ama hic kalkmadan yatti ve yüksek doz progestan kullandi. hem igne oldu hem hap olarak tuttu hem fitil olarak. insallah senin de bisey olmaz dikkat et kendineDün gece kesilmişti kanama sanırım progestan iğne engelledi. Şimdi yine başladı. Öyle kahverengi diil kırmızı kan. Yoğun değil şimdilik.
Çaresiz düşük yapmayı bekliyorum. Bu hikayem de son bulacak, ben yine hayatıma yarım gözü yaşlı devam edicem
Yanlış anlama beni ama sen doktorunu değiştir bence. Folik asit bile kullandırtmıyo sana ki normalde gebelik düşünenler 3 ay önce başlamalı folik asite. Kanama olabilir evet hemen telaş yapma ama bence başka bi dr a git. Ben 1-2 doktora daha gitmeyi düşünüyorum annem öyle yapmış hep bana da kardeşime de hamileyken. Sabit doğum yaptıracak bir dontorun olsun ama fikir alacak 1-2 doktor daha olsun.Yatıyorum zaten kızlar. Dr la telefon da görüştük , gel bakalım falan demedi, kanama olabilir normal dedi, adama göre herşey normal zaten. Ne yapılabilir ki bu durumda, kese görüldü henüz, yani Dr ne yapsin o da haklı ..
Senin ilk çocuğun kaç yaşında kendini dinleyebiliyorsan çok güzel benimki 3.5 yaşında sürekli tepemde :Sagol icimi ferahlattin ben de calisiyorum aslinda ogretmenim yazin elibos olunca kendimi cok dinler oldum ins su surec hayirlisiyla bir gecseydi kisin yogunluktan unutur giderdim :)
Cnm senin ilk çocuk kaç yaşında kendini dinleyebiliyor olman bile güzel benimki 3.5 yaşında hep tepemde ama sen yine de kendini çok dinleme:) bu arada bende öğretmenim ikinci dönemle yaz tatilini birleştirmek için genelde öğretmenler bu tarihte hamile kalıyor sanırım :)Sagol icimi ferahlattin ben de calisiyorum aslinda ogretmenim yazin elibos olunca kendimi cok dinler oldum ins su surec hayirlisiyla bir gecseydi kisin yogunluktan unutur giderdim :)
Dün gittim keseyi de bebişi de gördük çok şükür. Kalp atılı da başlamış haftaya duyarız dedi doktorumuz. :) 3,3 mm sadece minnacık :)) inşallah sende görürsün bebişini ama beklemek çok zor oluyo. Bende hamileliğimi öğrendim 2 hafta bekledim dr için ama o 2 hafta 2 yıl gibi geldi :))
Umutsuz olma canım.şakır şakır kanaması olup doğuranlar var.bakarsın herşey yoluna girer.Alllah yardımcın olsunDün gece kesilmişti kanama sanırım progestan iğne engelledi. Şimdi yine başladı. Öyle kahverengi diil kırmızı kan. Yoğun değil şimdilik.
Çaresiz düşük yapmayı bekliyorum. Bu hikayem de son bulacak, ben yine hayatıma yarım gözü yaşlı devam edicem
Amin canım inşallah :) sen kalp atışını da duyarsın bu hafta :)İnşallah biz de görürüz :) Allahım hayırla sağlıkla devam ettirsin tamamına erdirsin inşallah :) Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
5+1 hiç bulantı falan hiç bişi yok hatta.Kızlar sizin bulantılar başladı mı?
Değiştir doktoru. Hastaneye filan yatırması lazım. Hemen bir hastanenin aciline git. Kadın doğum nöbetçisi olsunYatıyorum zaten kızlar. Dr la telefon da görüştük , gel bakalım falan demedi, kanama olabilir normal dedi, adama göre herşey normal zaten. Ne yapılabilir ki bu durumda, kese görüldü henüz, yani Dr ne yapsin o da haklı ..
Benim sabahları özellikle :/ birde midem boşken bulanıyor. SAT a göre 6+1 benimki5+1 hiç bulantı falan hiç bişi yok hatta.
Aynen benimde bi şeyler yiyince iyi gibi oluyorSabahlari ve gün icinde de ara ara iç bulantim oluyo benim.biraz biseyler yiyince iyi gibi oluyo agzimda metalik bi tat var.istahsizlik var.Rabbim nasip ederse kavusmayi sanki 6.haftadan sonra baslicak istifralar benim.ilkinde 6.haftadan 20.haftaya kadar sürmüstü.
Iki yasinda annem geldi tatilde sagolsun esim de arada disari cikryr yoksa nerdeeeSenin ilk çocuğun kaç yaşında kendini dinleyebiliyorsan çok güzel benimki 3.5 yaşında sürekli tepemde :