2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
deli_mavi_59 canım benim ayaklarının altına yastık koyup uzan. Dinlenmen lazım. Biraz güçlü ol lütfen hemen pes etme. Düşeceğini düşünme lütfen yaaa
 
Yatıyorum zaten kızlar. Dr la telefon da görüştük , gel bakalım falan demedi, kanama olabilir normal dedi, adama göre herşey normal zaten. Ne yapılabilir ki bu durumda, kese görüldü henüz, yani Dr ne yapsin o da haklı ..
 
Doktora gittiniz mi canım. Benim randevu salı günü. Heyecanla bekliyorum.
Dün gittim keseyi de bebişi de gördük çok şükür. Kalp atılı da başlamış haftaya duyarız dedi doktorumuz. :) 3,3 mm sadece minnacık :)) inşallah sende görürsün bebişini ama beklemek çok zor oluyo. Bende hamileliğimi öğrendim 2 hafta bekledim dr için ama o 2 hafta 2 yıl gibi geldi :))
 
canim benim arkadaşım 3 ay cok yogun kanama yaşadı ama hic kalkmadan yatti ve yüksek doz progestan kullandi. hem igne oldu hem hap olarak tuttu hem fitil olarak. insallah senin de bisey olmaz dikkat et kendine
 
Yanlış anlama beni ama sen doktorunu değiştir bence. Folik asit bile kullandırtmıyo sana ki normalde gebelik düşünenler 3 ay önce başlamalı folik asite. Kanama olabilir evet hemen telaş yapma ama bence başka bi dr a git. Ben 1-2 doktora daha gitmeyi düşünüyorum annem öyle yapmış hep bana da kardeşime de hamileyken. Sabit doğum yaptıracak bir dontorun olsun ama fikir alacak 1-2 doktor daha olsun.
 
Sagol icimi ferahlattin ben de calisiyorum aslinda ogretmenim yazin elibos olunca kendimi cok dinler oldum ins su surec hayirlisiyla bir gecseydi kisin yogunluktan unutur giderdim :)
Senin ilk çocuğun kaç yaşında kendini dinleyebiliyorsan çok güzel benimki 3.5 yaşında sürekli tepemde :
 
Sagol icimi ferahlattin ben de calisiyorum aslinda ogretmenim yazin elibos olunca kendimi cok dinler oldum ins su surec hayirlisiyla bir gecseydi kisin yogunluktan unutur giderdim :)
Cnm senin ilk çocuk kaç yaşında kendini dinleyebiliyor olman bile güzel benimki 3.5 yaşında hep tepemde ama sen yine de kendini çok dinleme:) bu arada bende öğretmenim ikinci dönemle yaz tatilini birleştirmek için genelde öğretmenler bu tarihte hamile kalıyor sanırım :)
 

İnşallah biz de görürüz :) Allahım hayırla sağlıkla devam ettirsin tamamına erdirsin inşallah :) Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
 
D deli mavi canim rabbim hakkinda hayirlisini versin.Bende kanama yasadim 1 hafta surdu hic kalkmadim.Nasibi varmis kizim oldu 2.5 yasinda simdi.Saglikliysa nasibi varsa olur.Arkadasimda 4 kere dusuk yasadi sonra istanbulda ozel bi doktorda asilama yapildi ikizleri oldu.Cok umitsizlerdi artik.pihtilasmada vardi esinde de vardi sıkıntı.ikizler 4 aylikken normal yolla farkina varmadan hamile kaldi ve 3.kizi oldu.ikizleri kucakla emzir inan 5 sene bekledi Allah bi anda 3 cocuk verdi.Vakti zamani vardir inan.Rabbim evlatsizlikla,olanlari evlat acisiyla sinamasin insallah.kizimla bir dogan yine burdan tanistigimiz bir arkadas 7 sene sonra cocugu oldu ama gecen sene pencereden dusup vefat etti.Hayat bu cok zorlu imtihanlar var.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Allaha tevekkul edelim arkadaslar inanin o zmana hersey daha kolaylasicaktir.senin icin dua edicem.
 
Umutsuz olma canım.şakır şakır kanaması olup doğuranlar var.bakarsın herşey yoluna girer.Alllah yardımcın olsun
 
Değiştir doktoru. Hastaneye filan yatırması lazım. Hemen bir hastanenin aciline git. Kadın doğum nöbetçisi olsun
 
Sabahlari ve gün icinde de ara ara iç bulantim oluyo benim.biraz biseyler yiyince iyi gibi oluyo agzimda metalik bi tat var.istahsizlik var.Rabbim nasip ederse kavusmayi sanki 6.haftadan sonra baslicak istifralar benim.ilkinde 6.haftadan 20.haftaya kadar sürmüstü.
 
Aynen benimde bi şeyler yiyince iyi gibi oluyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…