- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- Konu Sahibi Citolesgen
- #1.601
Kızlar şuan doktorla görüştüm değerim 3000 çıkmş 5+6 dayım . Bu değere göre kese normal dedi ay inşallah bişe olmaz ya . Progesteron kullan yine de dedi . Ben heralde böyle giderse 45 haftalıkken doğum yaparım artık trajıkomik
Teşekkürler kızlar. Risk aldım ve gitmedim hastaneye alırlar diye. Kan sonucum pazartesi 470 ti, bugün 890 olmuş.
Pazartesi de kötü artarsa kürtaj olacak. Kürtajdan sonra Bhcg değeri düşmez de artmaya devam ederse metotreksat iğne olacak kanser hastalarında kullanılan bi iğne, bebeği öldürecek. Bir kaç doz vurulacak. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Keşke hiç yaşamasaydım böyle bir deneyim. Geç olsaydı ama, böyle olmasaydı. İlk gebeliğim ve 1 sene sonra kavuşmuştuk.
Hayatımın en kötü günü bugün. Allah kimseye yaşatmasın. Her an iç kanama geçirebilirim ama O'na bir şans daha vermek istiyorum.
Belki pazartesi güzel bir değer görürüz, belki rahimde bir kese vardır diye ölümü göze alıyorum şuan. Bu yazdığımı seneler sonra görünce bile eminim yine ağlıycam.
100 kişiden 1'inin başına geliyormuş bu durum. Benim başıma gelmez dememek lazımmış. Ama neden ben... Neden...
Yalnız değilsin bacım ben de öyleyim malesef. Hep canım sıkılıyor. Nefes alamıyorum sanki ama klima acıyorum o bile iyi gelmiyoo. Dışarımcıkıp bir tur atıuorum bazen bahcede o zaman esiyor güxel oluyor. Belki havalar sıcak ondan olabilir. Eşime bağrıyorum hep azarlıyorum onu. Bütün evin işlerini ona yaptırıyorum. :)
Aynı ben hiçbirşeye tahammülüm yok bu ara kendime bile , çekilmez biri oldum , depresyonda gibiyim , eskiden bana çok iyi gelen şeyler şimdi hiçbir zevk vermiyor
Yalnız değilmişim.sevindim desem size ayıp olacakama geçici diyor internette.umarım hemen geçerAyyy benimde kocama tahamülüm kalmadı garibim ne yapda yaranamıyor bana