2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Kızlar şuan doktorla görüştüm değerim 3000 çıkmş 5+6 dayım . Bu değere göre kese normal dedi ay inşallah bişe olmaz ya . Progesteron kullan yine de dedi . Ben heralde böyle giderse 45 haftalıkken doğum yaparım artık :KK51::KK64: trajıkomik

:KK61:Teşekkürler kızlar. Risk aldım ve gitmedim hastaneye alırlar diye. Kan sonucum pazartesi 470 ti, bugün 890 olmuş.
Pazartesi de kötü artarsa kürtaj olacak. Kürtajdan sonra Bhcg değeri düşmez de artmaya devam ederse metotreksat iğne olacak kanser hastalarında kullanılan bi iğne, bebeği öldürecek. Bir kaç doz vurulacak. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.

Keşke hiç yaşamasaydım böyle bir deneyim. Geç olsaydı ama, böyle olmasaydı. İlk gebeliğim ve 1 sene sonra kavuşmuştuk.

Hayatımın en kötü günü bugün. Allah kimseye yaşatmasın. Her an iç kanama geçirebilirim ama O'na bir şans daha vermek istiyorum.

Belki pazartesi güzel bir değer görürüz, belki rahimde bir kese vardır diye ölümü göze alıyorum şuan. Bu yazdığımı seneler sonra görünce bile eminim yine ağlıycam.

100 kişiden 1'inin başına geliyormuş bu durum. Benim başıma gelmez dememek lazımmış. Ama neden ben... Neden...
:KK61:

Yalnız değilsin bacım ben de öyleyim malesef. Hep canım sıkılıyor. Nefes alamıyorum sanki ama klima acıyorum o bile iyi gelmiyoo. Dışarımcıkıp bir tur atıuorum bazen bahcede o zaman esiyor güxel oluyor. Belki havalar sıcak ondan olabilir. Eşime bağrıyorum hep azarlıyorum onu. Bütün evin işlerini ona yaptırıyorum. :)

Aynı ben hiçbirşeye tahammülüm yok bu ara kendime bile , çekilmez biri oldum , depresyonda gibiyim , eskiden bana çok iyi gelen şeyler şimdi hiçbir zevk vermiyor :silah:

Ayyy benimde kocama tahamülüm kalmadı garibim ne yapda yaranamıyor bana
Yalnız değilmişim.sevindim desem size ayıp olacako_Oama geçici diyor internette.umarım hemen geçer
 
elvaven elvaven cnm ne desek boş şuanda biliyorum herseyde bir hayır vardır allah herseyin en iyisini bilir daha hamile kalacaksın allahın izniyle sağlıklı sıhhatli çocukların da olacak inşallah ama bunun için önemli olan sensin ben de daha baktırmadim belki ben de bile çıkar sen de neden ben diye düşünme bak kaç arkadaşımız yazdı bi çok kişide olabiliyor benim de gorumcem aynı şekilde dış gebelik geçirdi sonra tedavi oldu bitti hersey şimdi tekrar hamile çok şükür kalp atışını bile duydular emin ol bu da sadece bir anı olarak kalacak
 
bende varım kızlar merhaba doktora gidip keseyi gören var mı benim değerim 83 tü ilk kan verdiğimde adet günü 2 gün sonra 336 oldu hemşire gayet iyi yükselmiş daha 2 haftalık dedi kafam karıştı 2 hafta sonra gitsem doktora kese görünürmü kızlar
Ben daha gitmedim. Çalışıyorum ve bulunduğum ilçede hastane yok. İle gitmem lazım. Onun için biraz bekleyeceğim.2. çocuk olunca da bekleyebiliyorum :)
 
ShinSeGi ShinSeGi sanırım tüp bebek olunca , herşey iki kat daha fazla zor.. Maddi manevi çok büyük bir yıkım.. Ama herşey Allah'tan , elden birşey gelmiyor ki.. Hayırlısı böyleymiş demek lazım.. Allah yardımcınız olsun canm , çok üzüldüm:KK43:
 
O kadar kötü müsün? Belki biraz Zaman geçsin toparlanırsın canım tuzlu krakerler girdi mi devreye:)
O kadar kötü değilim ama bayağı rahatsız ediyor canm , krakerden de tiksindim artık , içim almıyo , sanırım hamileliliğin en zor yanı bu mide bulantısı.
Dün açım diye ağladım artık , birşey yememe izin vermiyor ki bu sıkıntı o_O
 
O kadar kötü değilim ama bayağı rahatsız ediyor canm , krakerden de tiksindim artık , içim almıyo , sanırım hamileliliğin en zor yanı bu mide bulantısı.
Dün açım diye ağladım artık , birşey yememe izin vermiyor ki bu sıkıntı o_O
Çaresiz bir hal kuzum ne diyeyim bilemedim. Tecrübem de yok. Bana sadece doktor bir arkadaşım imkanın varsa bulantılar başlayınca denizde yüz sabah bulantılarına çok iyi gelir demişti. Ama bu her an herkesin yapabileceği bir şey değil. Doğru diyorsun kuzum. Bu bulantıdan çok çekeceğiz sanırım. İNŞALLAH kısa sürer inşallah seni çok yormaz. Az az sık sık yiyin falan diyor ama bir şey yiyemeyince bir anlamı kalmıyor. Galiba kilo kayıpları yaşanacak bir dönem olacak.
 
X