- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- Konu Sahibi Citolesgen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım :)delimavi senden de sonuç bekliyoruz hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..
Canım süpersin. Bense 69 kiloda hamile kaldım. Çok korkuyorum.Canlar çok teşekkür ediyorum hepinize..
50 kiloda hamile kaldım bakalım kaça ulaşıcaz
İlk bebeğimde 48 kiloda hamile kalmıştım 68 i görmüştüm en son tartıda Ben ki yine eski halime dönüş yapmış biri olarak ikinci de olsa kilolar korkun benden yine tutmam sizi :)
Canım süpersin. Bense 69 kiloda hamile kaldım. Çok korkuyorum.
bende suan 65 kiloyum boyum 1.70 soyle bi 57yle falan hamile kalsam cok iyi olur ama iste..
aaa saka gibiler yaa hey allahimmKızlar sağlık ocağının manyaklığı yüzünden sonucumu alamadmm sinir kat sayım tavan yapti Benim kanı sisteme idrar olarak girmişler. Kabul edilmedi haliyle. Aradılar düzelttiler falan sabah onay verip cikicak sonuç. Tabi ne kadar doğru olur sonuç bilemem. Bayilacaktm sinirden
Ayy ne kadar dikkatsizlik ya kul hakkına giriyorlar hiç yoktan. Takma kafaya yinede yarın sabah sonucu almaya tekrar git gel sınır bir durum tabi. Bugün tekrar alsalardı bari kan ama oluyorsa sorun yok demek.Kızlar sağlık ocağının manyaklığı yüzünden sonucumu alamadmm sinir kat sayım tavan yapti Benim kanı sisteme idrar olarak girmişler. Kabul edilmedi haliyle. Aradılar düzelttiler falan sabah onay verip cikicak sonuç. Tabi ne kadar doğru olur sonuç bilemem. Bayilacaktm sinirden
oy canim benim masallah sana guzelikKızlar bu da benim güzel kızım eylülde tam 3 yaşını bitiriyor abla oluyor artık. Kızımla o kadar benziyoruz ki tıpa-tıp dedikleri
Kese icin ne zaman gorunur dedi sana doktor canim. Belli bi haftada mi yoksa hcg belli bir degere ulasimca mi gorunuyor.Selam kizlar oncelikle bebeklerimizi insallah sagsalim kucagimiza aliriz bende bugun beta hcg testimi yaptirdim 878 cikti doktor kesemi goremedi ve oylesine canimi siktiki baska bir konu basligi altinda bana yardimci oldu bir cok arkadas sagolsun allah izin verirse 06 nisanda kucagima alacagim bende bebegim allahim isteyrn herkese nasip etsin