Günaydın arkadaşlar , desteklerinize ihtiyacım var
Hiçbirinizin moralini bozmak istemem ama kendimi çok stresli hissediyorum... Benim beklenen adet tarihim tam bugün...
Dün gece kanamam oldu , öyle yoğun adet kanaması gibi diil ama bildiğiniz kan , öyle korktum ki evde de yalnız olunca düşük yapıyorum sandım. Ağrım falan yoktu çok şükür.
Benim beklenen adet tarihime 4 gün kala lekelenmem olmuştu , bir iki gün kadar devam etti ama hiç kan gelmemişti afedersiniz kahverengi akıntı şeklindeydi.. Daha sonra ben bu durumdan işgillenip evde test yaptım silik çizgi çıktı , ertesi gün yani dün testi tekrarladım çizgi kopkoyu oldu. Ve dün gece de kanamam geldi. Kanama geldikten sonra göğüslerimde ağrı sızı hiçbişi kalmadı
Ben acaba kimyasal gebelik mi yaşadım yada yaşayacağım ? Dış gebelik olma ihtimali de beni korkutuyor. Sabah erkenden gittim sağlık ocağına kan verdim beta hcg ye baktırmak için ilk defa. Hemşire de demez mi gel bi ara da kaydını yapalım. Dedim ne kaydı dün gece kanama geldi ne olacağım belli diil. 3 te çıkacak sonuç. Ruh gibi geziniyorum etrafta , eşim en büyük destekçim yanımda Allah başımdan eksik etmesin. Ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti.
Kimyasal gebeliklerde idrar testi pozitif sonuç verir mi ki ya , kimyasal gebelikte benim bildiğim değerler fazla yükselişe geçmeden düşüyor. Ve kanama başlıyor. Kanamanın devamı gelmedi ama kendimi çok kötü hissediyorum. Sizlerle dertleşmek istedim. Sabah sabah canınızı sıkmak istemezdim hiç affedin
Ama benim anne olmaya dair hiçbir umudum kalmadı içimde......