2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
MavigulMai cnm hiç korkma bak aynısı bana ilk kızımda oldu doktor göremedi ama benim geç döllenmeydi seninki de öyledir bak şimdi gitsem aynı seninki gibi SATa göre görünmesi lazım ama görünmez çünkü degerlerimden biliyorum o yüzden bekliyorum sen de içini ferah tut hepsi aynı olmuyor işte

elvaven cnm inşallah yoktur belki sadece şüphedir allah gönlüne göre versin inşallah
 
Sakin ol, geç döllenme olmuştur. Stres oluyor malesef, dua et bol bol


Evet sanırım geç döllenme yaa inşallah hayırlısıyla atlatırsiız bu dönemleri ya valla doktorla her görüşmeden sonra farklı bi strese giriyorum ya ne zormuş bu dönemler.. Şuan iyiyim ama rahatlatıcı bi haber aldım çok şükürr çok sağolun
 
G
 
MavigulMai cnm yumurtlama geç olunca döllenme de geç oluyor o yüzden her ay yumurtlama tam zamanında olmayabiliyor içini ferah tut. İşte benim ilkinde de öyle oldu maşallah 3.5 yaşında bi kızım var. Şimdide yine aynısı oldu benim o yüzden haftaya cumaya kadar doktora gitmicem ben.
 
evet tatlım ilk bebek hiç bilgimde yok bu konularda ne zormus :) benımde kasık agrım azaldı bugun hıc belırtı yok beklıcez bakalım hayırlı sonuclar alırzı ıns
 
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Değerim artmış, inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde büyüyordur. Son değerim 904 oldu bu arada doktorum pzt tekrarlamamı istedi sonrasında kese için randevulaşabiliriz dedi.
 

gözünüz aydın :) ben de bu akşam ilk kan testimi yaptıracagım çok heyecanlıyım
 
Teşekkürler kızlar. Risk aldım ve gitmedim hastaneye alırlar diye. Kan sonucum pazartesi 470 ti, bugün 890 olmuş.
Pazartesi de kötü artarsa kürtaj olacak. Kürtajdan sonra Bhcg değeri düşmez de artmaya devam ederse metotreksat iğne olacak kanser hastalarında kullanılan bi iğne, bebeği öldürecek. Bir kaç doz vurulacak. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.

Keşke hiç yaşamasaydım böyle bir deneyim. Geç olsaydı ama, böyle olmasaydı. İlk gebeliğim ve 1 sene sonra kavuşmuştuk.

Hayatımın en kötü günü bugün. Allah kimseye yaşatmasın. Her an iç kanama geçirebilirim ama O'na bir şans daha vermek istiyorum.

Belki pazartesi güzel bir değer görürüz, belki rahimde bir kese vardır diye ölümü göze alıyorum şuan. Bu yazdığımı seneler sonra görünce bile eminim yine ağlıycam.

100 kişiden 1'inin başına geliyormuş bu durum. Benim başıma gelmez dememek lazımmış. Ama neden ben... Neden...
 
Tatlım benide aglattın ya... içimi acıttı yazdıkların nolur kötü dusunme rabbim sağlık versın sana ve minik bebeğine bu günümüzü aratmasın daha kötüsünü yasatmasın.inan senın kadar üzüldüm.Allahtan umut kesilmez,içini ferah tut
 

Canım ya ne desek ne yazsak boş biliyorum.İçin rahat edecekse pazartesiye kadar bekle ama sonra ne yapılması gerekiyorsa yaptır.Allah korusun senin hayatın söz konusu.Aynı durumu 5 ay önce kız kardeşim yaşadı.Aldırmamak için son ana kadar bekleyip gitti ve doktor çok kızdı,iç kanama tehlikesi başladı nerdesin sen diye.Aynı şekilde kürtaj ve dediğin iğneden yapıldı.15 gün kadar da hcg bakıldı düzenli.Her şerde bir hayır vardır,böyle tevekkül et.Allah ol der ve yine olur,şükrü bırakma.
 
o kadar güçlü bir kadınsın ki bebeğinin yaşaaması için ölüme göze alabiliyorsun. ne diyceğimi ben de bilemiyorum. allah senin yanında olsun herzaman arkadaşım..
 
Yazdıklarını okurken ben burdan ağladım. Ben de senin yerinde olsam sanırım pzt beklemek isterdim, evet riskli bir durum ancak yine de garip bir koruma güdüsü bu. Biraz sakinleşmek sağlıklı karar vermek adına da faydalı olacaktır. Belki biraz uyusan dinlensen daha sağlıklı bir karar vereceksin. Eğer doğru bir gelişim değilse bedenini de yeni oluşumu da daha fazla riske atmak doğru değil. Ama böyle bir durumda insanın içi acıyor. Fakat her kötü tecrübenin ardında binlerce ders ve her acının ardında türlü olgunluklar var. Durum gerçekten kötüyse şimdiden bilinmesi önlem alınması gelecek adına daha faydalı olacaktır inşallahhhhhhhhhh. ne olur kendini Harab etme. Kendini ruhen hazır hissetmen önemli. Bu durum hepimizin başına gelebilir hepimiz her hastalığa adayız haksız mıyım? İçini dök ağla kendini erteleme ama sen mühimsin sen kıymetlisin sen varsan bir Bebek iki Bebek üç Bebek beş Bebek daha olabilir!
 
Kese hiç mi gözükmedi yada rahim dışında tüplerde , yumurtalıklarda falan hiç biryerde mi gözükmedi birşey
Allah korusun tüpünü yumurtalığını falan kaybedebilirsin , dış gebelikte ne kadar erken müdahale edilirse o kadar iyi..
Nolur kendini düşün , kendi sağlığını düşün canım , sen ve eşin iyi olun yeter ki , tedaviden sonra yine olur ..
Nolur yıpratma kendini ..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…