- 19 Şubat 2016
- 310
- 187
- Konu Sahibi Citolesgen
- #1.501
Benim kan değeri çarşamba günü 4130 çıkmıştı. Son adetim 28 haziran , 5+3 günlük
Ay ne güxel ya benim sat 25 haziran bugün 5+6 ve kese hala net değil ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kan değeri çarşamba günü 4130 çıkmıştı. Son adetim 28 haziran , 5+3 günlük
Ya myle seymi mi olur neden moralini bozuyosn bebeğim aaa. Herkesin bünyesi farklı. Sakın üzülme. Genetikte olabilir belki. Belki ben ikizlere hamileyimdir ondan büyüktür haha :) şaka bi yana herkesin kesesi aynı olcak diye bişey yok canım umudunuzu kaybetmeyin
canım üzme kendini , ben 4+6 da gittim 2,5 mm di. herkesin farklı bence.
evet kalp ıcın bıraz beklıcez sanırım saun keseyi gorsek ıcım rahat edecek beklemek ne zor.kasık agrın felan varmı belirti ne durumdasın?Bende çarşambaya aldım randevuyu.sağlıklıysa inşallah o güne kese görünür diye düşünüyorum.ama kalp atışı için erken gibi sanırım duyamayız büyük ihtimalle.
Seninki kız bence nazlı nazlı geliyorKızlar şuan doktorla görüştüm değerim 3000 çıkmş 5+6 dayım . Bu değere göre kese normal dedi ay inşallah bişe olmaz ya . Progesteron kullan yine de dedi . Ben heralde böyle giderse 45 haftalıkken doğum yaparım artık trajıkomik
canım süper haber. cok sevindim ne güzel ya :)Kızlar şuan doktorla görüştüm değerim 3000 çıkmş 5+6 dayım . Bu değere göre kese normal dedi ay inşallah bişe olmaz ya . Progesteron kullan yine de dedi . Ben heralde böyle giderse 45 haftalıkken doğum yaparım artık trajıkomik
Sakin ol, geç döllenme olmuştur. Stres oluyor malesef, dua et bol bolAy ne güxel ya benim sat 25 haziran bugün 5+6 ve kese hala net değil ((
Benim belim ve kuyruk sokumum çok ağrıyor.kasık ağrım baya azaldı.midem bulanmıyor çok şükür.kızımdayken bu haftalarda başlamıştı bulantılarım.senin ilk hamileliğin sanırım?biraz endişeli görünüyorsun.çarşamba rahatlarsın inşallahevet kalp ıcın bıraz beklıcez sanırım saun keseyi gorsek ıcım rahat edecek beklemek ne zor.kasık agrın felan varmı belirti ne durumdasın?
7 hafta çağırıyorlar kalp atışı içinKalp atışını en erken nezaman duyarız acaba...
En erken ne zaman bilmiyorum ama 7 haftada geç döllenme olmadığı sürece garanti görünüyor sanırımKalp atışını en erken nezaman duyarız acaba...
Haftaya cumartesi 6+4 oluyor, eşimle haftasonu gidebiliyoruz doktora, umarım duyarız .7 hafta çağırıyorlar kalp atışı için
Bi ihtimal duyulabilir belki. Benim yarın 5+3 kese görmeye gidicez. İnşallah görürüm miniğimi.Haftaya cumartesi 6+4 oluyor, eşimle haftasonu gidebiliyoruz doktora, umarım duyarız .
Benim 5+3 te göründü, geç döllenme değilse görünürBi ihtimal duyulabilir belki. Benim yarın 5+3 kese görmeye gidicez. İnşallah görürüm miniğimi.
Bol şans canım inşallah yükselmiştir.Kızlar SelM kan vermeye gidiyorum dua edin bana inşallah değerim yükselmiştir gerektiği kadar
canım süper haber. cok sevindim ne güzel ya :)