Bana da bir mantardır bulaştı kaç senedir uğraşıyordum gitmediğim doktor kullanmadığım krem fitil kalmadı 2 yıl sürdü yani bu mantar bende sürekli her adetten sonra tekrarlıyordu artık ilaçtan ve akıntılardan bıkmıştım. Daha sonra bi doktora gittim özel muayenehanesi var bi hastanede çalışmıyor. Doktor mantar artık rahminde tabakalaşmş dedi senin kullandogın ilaçlar yeni olanları bitiriyo o tabakalşmş mantarlar sonradan tekrar çoğalıyor dedi.
Beni çatala yatırdı sargı bezine batikon sürdü ve resmen eliyle tüm mantarları temizledi .
Tabaka oluşmuş burda dedi tüm rahmimi eliyle temizledi bulaşık yıkarken nasıl bardağa elimizi geçirir çevire çevire yıkarız aynen öyle çevire çevire heryeri temizledi.
Sonra bana 2 kutu fitil verdi bir kutu da 3 tane var. Bir kutuyu 3 gün arka arkaya kullandım. İkinci kutuyu da 1 hafta arayla toplam 3 haftada kullandım. Yani 1 ayda kurtuldum çok şükür Rabbime şükürler olsun tekrar etmedi inşallah ta etmez.
Ve fitiller bitti adet oldum sonra bi daha adet olmadm hamile kaldım :)
O kadar doktorlara boşa para verdim hepsi sadece bakıp mantar deyip ilaç yazıp yolluyorlardı bu doktor resmen herşeyimi temizledi. Muayenesi flan çok pahalı yoksa doğumumu da bu doktorda yapmayı çok isterdim
keşke bu kadar pahalı olmasa hayat