- 12 Mayıs 2016
- 15
- 7
- Konu Sahibi Citolesgen
- #1.161
İnşallah canım haberdar ederim buarada bende tekirdağdan sen merkezmi ??%90 görünür kesen canm , bizi de haberdar et merak ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım haberdar ederim buarada bende tekirdağdan sen merkezmi ??%90 görünür kesen canm , bizi de haberdar et merak ederiz
canım ben 4+5 im kalp sesini duymak için ve kesenin görünmesi için ne zaman gitmeliyim doktora ? :/Benim ki minyatür bir fasulye gibi , sanki tam yuvarlak diil , erkek sanırım öyle hissediyorum , kızda yuvarlak erkekte fasulye gibi olurmuş ya , böyle hurafeler var
Beni 10 gün sonra çağırdı Dr ama ben aksilik yada ters giden bişeyler olmazsa tam iki hafta sonra 7+1 de gitmeyi düşünüyorumm
sağol cnm 17 aydır bekliyorduk. Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eylesin inşaAllah :)Hoşgeldin canım. Gözün aydın
Kan testi yaptırsan emin olursun varsa çıkar ondaBen test yaptım sonuç bu kızlar sizce aranızda kalirmiyim
Canım bence kese için 5+3 te falan git alttan baktırmak istemiyorsan , ondan bir hafta sonra da kalp atışları için çağırır Dr.canım ben 4+5 im kalp sesini duymak için ve kesenin görünmesi için ne zaman gitmeliyim doktora ? :/
Kalp atışı için 7. haftada çağırıyorlar. Şimdi ancak kese görünüyor. Ben cumartesi 5+3 olucam ancak kesemizi görürüz.canım ben 4+5 im kalp sesini duymak için ve kesenin görünmesi için ne zaman gitmeliyim doktora ? :/
Canim ben dun keseyi gordum 5+4 idim. Kalp atisi icin 15 gun sonra gel dedi.canım ben 4+5 im kalp sesini duymak için ve kesenin görünmesi için ne zaman gitmeliyim doktora ? :/
Aaa ne güzel merkez canım ben Süleymanpaşaİnşallah canım haberdar ederim buarada bende tekirdağdan sen merkezmi ??
Benim ki minyatür bir fasulye gibi , sanki tam yuvarlak diil , erkek sanırım öyle hissediyorum , kızda yuvarlak erkekte fasulye gibi olurmuş ya , böyle hurafeler var
Beni 10 gün sonra çağırdı Dr ama ben aksilik yada ters giden bişeyler olmazsa tam iki hafta sonra 7+1 de gitmeyi düşünüyorumm
Benimde uyku saatim 10 oldu gün içinde kaçamakları da belirtmek lazım tabiBenim geceleri çok erken uykum geliyor kızlar , daha saat 10 gibi , neyseki bu gece dışardaydık uyuyamadım erken ama esnemekten fenalık geldi , şimdi de başım ağrıyor biraz
Sonra cumartesi tekrar yaptır canım.Herkese Günaydınlar,
Bende az önce kan verdim.Sonucu 4,5 gibi çıkarmış.Merakla bekliyorum.
o zaman ben garanti 6+5 i falan bekleyeyim yani 10-15 günCanim ben dun keseyi gordum 5+4 idim. Kalp atisi icin 15 gun sonra gel dedi.
o zaman hem kalp atışı için hem de kesenin görünmesi için garanti 7.haftada mı gitsem doktora yahu :)Kalp atışı için 7. haftada çağırıyorlar. Şimdi ancak kese görünüyor. Ben cumartesi 5+3 olucam ancak kesemizi görürüz.
Yok cnm kan verdim öğleden sonra çıkar daha kesin sonuçcanım hayal meyal bir şey var gibi ama testi birkaç gün sonra yine tekrarla istersen
bat dan 2 gün geçti kuzum evet elimde daha net bakalım inşallah mucizem benimledirBat ne zamandı? Sanki gölge çizgi var gibi ama sen daha net görüyorsundur
Sonra cumartesi tekrar yaptır canım.
evet cnm haklısın yani 1 hafta daha bekleyeyim ben ya da garanti 7. haftada gideyim hem kalp atışı için hem de kese için :)Canım bence kese için 5+3 te falan git alttan baktırmak istemiyorsan , ondan bir hafta sonra da kalp atışları için çağırır Dr.
hadi hayırlısı inş bebişin seninledir cnmYok cnm kan verdim öğleden sonra çıkar daha kesin sonuç
bat dan 2 gün geçti kuzum evet elimde daha net bakalım inşallah mucizem benimledir
O zaman bence kan testi yaptır netleşsin.bat dan 2 gün geçti kuzum evet elimde daha net bakalım inşallah mucizem benimledir
Ben niye zombi gibi oldum ya , uykum var ama uyuyamıyorum dalamıyorum , sonra uyuyorum sanki uyanık gibiyim , uykumu alamadan da sabah körü dikiliyorum ayağa. Normal mi acaba bunlar uykusuzluk çekiyorum çokBenimde uyku saatim 10 oldu gün içinde kaçamakları da belirtmek lazım tabi