2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Dün olmam lazımdı uzatılmış haliyle ama yine de olmadım hamile değilsem bari regli gelseydi diye bekliyorum gogusucum agriyo hala
Bat gunun gecti mi canim. Bu ay yoksa da insallah onumuzdeki ay olur canim. Allah isteyen herkese versin ama hayirlisi ne zamansa o zaman versin.
 
Bisey soracagim. Ailelerinize hamileliginizi soyledinizmi. Ya da ne zaman soyleyeceksiniz arkadaslar
Ben eşimle kan vermeye gittim canım, haberi de internetten ailecek aldık zaten hepberaber çığlık çığlığa sarılarak.
Ben zaten hayatta tutamam içimde. Hatta tüm hastanelere kanlara ultrasonlara başından beri ablacığımla koşturdum. Ablam gebe olsa benden haftalarca saklasa çok kırılırım mesela.
 
Ben de iste neden 3 ay soylemedin demelerini istemiyorum. Ama bir yandan da korkuyorum. Karar veremiyorum bir turlu
 
Ben de iste neden 3 ay soylemedin demelerini istemiyorum. Ama bir yandan da korkuyorum. Karar veremiyorum bir turlu

Uzak mısınız yakın mı bilmiyorum canım ama gerçekten endişen, korkun oldu mu onlar sana omuz oluyor beraber ağlayıp beraber seviniyorsunuz. Ben kesemi görmeye bile eşimle değil ablamla gidicem. Eşim işten izin alamıyor. Düşünüyorum da, ablam olmasa ailem yanımda olmasa kendi başıma hastanelere giderken ne kadar mahsun hissederim.
 
Kızlar yerleşme kanaması olan oldu mu? Reglime daha 5 gün var ve hafif pembemsi bi kan geldi, işk defa böyle bişey görüyorum. Sizde nasıl oldu?
 
Haftasonu yanlarina gidecegim. Ve soylemeden nasil rahat ederim bilmiyorum. Hem soylemek istiyorum hem korkuyorum. Yani bide resmen beslenme aliskanligim degisti. Kahvaltida sut icen. Ara ogunler falan yapan bir insan oldum:)) normalde iki ogun yiyen ara ogunleri anca kahve olan biriydim. Pek yemekle aram yoktur. E bunlari yapmayinca bile bi tuhaflik oldugu belli olacak. Saklasam vicdan azabi duyacak gibiyim. Sanirim ben de soyleyecegim
 
nesnes88 Bende regl geçtikten 4 gün sonra parlak kırmızı renkli bir damla bi kanama oldu ama o da nedir yerleşme kanaması mıdır, vajinal bi kanama mıdır bilmem.

M Molly123 Hep de güzel bi sürpriz yapmak istemiştim ben hem eşime hem ailemize ama yapım müsait değil içimde tutmaya napiyim. Sigarayı bıraktım, kahveyi içmiyorum, yoğurt yiyorum bol bol, yani zaten saklanmaz haklısın. Saf değil ya onlar da. Bi de uğraştığımdan haberleri de var. Hatta diyorum ya, bu ay bebiş olmasa kayınpeder benim rahmimdeki polibi alacaktı çocuk tutunmuyosa diye. Süprizlik ortam kalmadı canım bizde anlayacağın
 
Kızlar yerleşme kanaması olan oldu mu? Reglime daha 5 gün var ve hafif pembemsi bi kan geldi, işk defa böyle bişey görüyorum. Sizde nasıl oldu?
Benim adet günüme 2 gün kala oldu canım kahve pembe renk arası bişeydi akıntıyla birlikte geldi ama devam etmedi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…