2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Oyle canim haklisin. Rabbime emanet hepsi. Tabii ailede olunca ister istemez endiseleniyordur insan ben olsam ben de endiselenirdim. Insallah cok guzel cikar test sonuclarimiz. Bakana zor, bakilana daha da zor. Yapacagimiz tek sey dua edip kendimize iyi bakmak. Stres yapmamak :)
 
Canım ben de iki buçukta beşte uyanıyorum uyumasam uyumam ama saat 10 da tükeniyor halim kalmıyor.
 
Allah bütün çocukları korusun canım inşallah bebelerimizden hep güzel haberler alırız. Evet bizler bir akşam gidiyoruz haline dayanamıyoruz hakikaten zor. Allah onlara kolaylık sabır versin inşallah. Ben biraz heyecanla birazdan fazla endişeyle bekliyorum sonuçları.
 
Olsun canim icini rahat tut. Insallah guzel olur her sey. Ben daha doktorumla konusmadim bakalim neler dicek. Ayy cok heyecanli brbisimi gorcem yine insallah :)
 
bilgiler için çooook teşekkür ederim. harmony de daha az faktör bakılıyor eminim bu testi söylüycem bende cumartesi doktoruma. tekrar teşekkür ederim
 
Canım ben vicdan azabı çekerek üç dört yudum cola içtim normalde içmezdim ama görünce dayanamaz bir hal aldım onun dışında ara ara şeftali suyu içtim.

Ya bana da kola yasak ama geçen dolapta vardı gizli gizli 2 yudum içtim çokta özlemişim resmen içim cooos Dedi
 
Yüzük testine göre benimki hala cinsiyet kararı verememiş ortalar da takılıyor kız mı olsam erkek mi olsam ikilemde anlaşılan ilk bebeğimin ultrasyon görüntüleri ile karşılaştırıyorum çok benziyor ama hayırlısı olsun .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…