2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Canım normal. Endişe etme. Benim de durum benzer. Bi hafta 1.5 kilo alıyorum. Diğer hafta veriyorum. Bu oynamalar normal. Göğüsler iki katına zaten çıktı.

Meraklanma yani
 
Kızlar en kısa sürede randevu almam gerek acil yorum yazabilir misiniz; detaylı ultrason için Dr. Recep Has ve Dr. Atıl Yüksel arasında kaldım, bilginiz var mı, hangisine gitmeliyim?
 
BAzen altıma kaçırdım sanıyorum , akıntım benim hamileliğin başından beri var bazen toplanıp geliyor gibi hissediyorum o zaman ıslaklık oluyor günde 3 kere iç çamaşır değiştiriyorum

N Nasip_kismet merve100 bende de oluyor akıntı doktora anlattığımda gayet normal demişti

Sagolun kizlar Ayy ben de korktum bi an. Netten baktim erken dogum vs diyo. Dedim ne erken dogumu noluyo. Cok rahatsizlik verici gercekten. Disaridaydim simdi disarda oldi bi de. Olmazsa disari cikarken gunluk ped falan kullanayim.
 
Slm kızlaarrr :) pazartesi Dr.a gittim ama yazamadım size çünkü aynı zamanda oğlum 1.sınıfa başladı okul telaşından ancak şuan fırsat bulabildim. Pzt günü tam 11+1 günlüktü miniğim, Dr.muz gayet iyi olduğunu söyledi bebek gibi görünüyor artık ve bacaklarını sallıyordu çok güzeldii :) bu haftalarda net olmamakla birlikte KIZ bebiş gibi görünüyor dedi:) ölçümlerini yaptı ve ikili test için kan verdim, sonuç için haftaya salı gidicem. Artık vitamin başladı previt pozitive aldım kullanıyorum.sizde son durumlar nasıl:)
 
Yarın buluşcaz bizde bebişimizle :) çok heyecanlıyım :) bulantılarım ve iştahsızlığım devam ediyor
 
Ben de yaptırdım ikili test kızlar, kan sonucu Cuma alacağım. Ense ve burun ölçümleri normal çıktı çok şükür. İnşallah diğer sonuçlar da iyi çıkar. Bu arada cinsiyet için ne hissediyorsun dedi; ilk günden beri kuvvetli şekilde erkek dedim; daha çok erken ama kız gibi görünüyor dedi Sağlıklısı, uzun-hayırlı ömürlüsünden olsun bebişlerimiz inşallah
 

gözün aydın canım ne güzel haberler veriyosunuz.bebeklerimiz büyüdüler galiba artık cinsiyetler belli olmaya başladı.hayırlısı olsun kız da erkek de ayrı ayrı güzel :)
 
Ayy ama cok daraliyorum sutyenle ya. Hem rahat hem deatekli nasil bulcaz yazik bize


Ben penti den aldım. . Oldu birkaç hafta ilk şişmeye ve acımaya başladığında almıştım. Sadece alttan destekli çok rahat Model buldum 3 al 2 öde vardı ben de siyah beyaz ten rengi aldım. . Çok memnunum.. tavsiye ederim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…