- 14 Ekim 2013
- 1.289
- 3.472
- Konu Sahibi Citolesgen
bence yarın tekrar dene. bu testi ne zaman yaptınBu bnm testimin beklemiş hali iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence yarın tekrar dene. bu testi ne zaman yaptınBu bnm testimin beklemiş hali iste
valla canım ben yapıyorum.hiç kötü bir sey duymadım makyajla ilgili. yalnız saç boyası ve oje-aseton yapmamanı tavsiye ederim. makyaj yasak olsaydı doğumhaneye bile doğurmaya makyajla giden kadınları uyarırlardı. foto çekiniyorlar ya o bakımdanKizlar birsey soracagim. Hamilelikte makyaj yapmak ile ilgili ne dusunuyorsunuz. Duyumlariniz neler.
Ben yapıyorum. Paraben olmayan ürünleri tercih et. Ben zaten dikkat ederdim parabene. Bir de ben dalin şampuan kullanmaya başladımKizlar birsey soracagim. Hamilelikte makyaj yapmak ile ilgili ne dusunuyorsunuz. Duyumlariniz neler.
yok canım 20 dk sonra gecersiz değil. yarım saat sonrası gecersiz. hem ilk teslerimiz meesala hiç böyle olmuyordu resmen boş çıkıyordu. bekledikce koyulaşanda genelde hamilelik oluyor. ben cok denedim :) hiç test markamıda değiştirmedim. bence yarın testi tekrar etmelisin Princess91
Slm ben biraz önce idrar testi yaptım 2.çizgi silik cikti sat 2 temmuzdu çocuk istiyorduk acaba hamile miyim ki ya silik çıkınca emin olamadim eğer hamileysem nisan annelerine ben de dahil oluyorum
aramıza hoşgeldin canım o test biraz sonra koyulaşır dikkat et :)Slm ben biraz önce idrar testi yaptım 2.çizgi silik cikti sat 2 temmuzdu çocuk istiyorduk acaba hamile miyim ki ya silik çıkınca emin olamadim eğer hamileysem nisan annelerine ben de dahil oluyorum
İki defa yaptım bugün ikisi de silik cikti yarın ilk isim bir kan testi yaptırmakAyy aha da benden bnm de 2 temmuzdu bende biseler gördüm ama bnm ki emin değil ama senin ki hamilelik olabilir yarın kan testi ver cnm bnm ancak böyle belli olur
Çok koyulasmadi ama iki testte de aynı şekilde çıktı yarın inşallah anlarım ya çok heyecanliyim bir de bugun evlilik yildonumumuz eşime süper bir hediye olacakaramıza hoşgeldin canım o test biraz sonra koyulaşır dikkat et :)
Canım bence hamilesin. O cizgi boşuna cıkmıyor. Evlilik yıl dönümübüz kutlu olsun. İnşallah hamilesindir :)Çok koyulasmadi ama iki testte de aynı şekilde çıktı yarın inşallah anlarım ya çok heyecanliyim bir de bugun evlilik yildonumumuz eşime süper bir hediye olacak
Canım yarın bende keseyi görmeye gidiyorum. Yarın hbr ver mutlaka.Merhaba güzel anneler. ben hergün farkli bi belirti yaşıyorum ertesi güne geçiyor
bu gün de aşırı halsizim kolumu kaldricak halim yok. henüz öyle cok uyku bastirmalarim filan yok.
yarin kontrole gidicem dua edin nolur degerim artmis olsun da aranizdan ayrilmayayim
Kızlar mrb.benımde adet tarhim yarındı ben bugun test yaptım hemen belırdı 2.çizgi baya belli oluyor.sanırım hamıleyım ama emın degılım yarın saglık ocagına gıdıcem inşallah hayırlı haberler alırım.Allah ısteyen herkese nasıp etsın ve saglıkla kucagımıza almak nasıp etsın diyorum.birde bı sorum olacak imza kısmına hamilelik takvımı ekleyemedım ben nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz :)
Canım aramıza hoşgeldin. Kişisel bilgilerimden yapıyorsun.Kızlar mrb.benımde adet tarhim yarındı ben bugun test yaptım hemen belırdı 2.çizgi baya belli oluyor.sanırım hamıleyım ama emın degılım yarın saglık ocagına gıdıcem inşallah hayırlı haberler alırım.Allah ısteyen herkese nasıp etsın ve saglıkla kucagımıza almak nasıp etsın diyorum.birde bı sorum olacak imza kısmına hamilelik takvımı ekleyemedım ben nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz :)
bayaga güzel pozitif cnm bu. hadi hayirli olsun :)İki defa yaptım bugün ikisi de silik cikti yarın ilk isim bir kan testi yaptırmak
yarin cok heyecanli bi gün deseneCanım yarın bende keseyi görmeye gidiyorum. Yarın hbr ver mutlaka.