2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Cnm bir süre araa ver istersen zaten ilk 3 ay çocuk bizden beslenmiyor belki ata verince bi dahakine tiksinmeden icebilirsin kendini zorlama o da ters teper daha kötü olur.
Doğru diyorsun canım bende öyle düşündüm belki değişir ilerde içerim çünkü şimdi görünce bile midem kalkıyor. Şimdi içenleri de tiksindirmeyim yazık annişlere :)
 
Aaa simdi gordum cok guzel olmus.bizim 2013 mart annelerinde de yapmistik.dun baktim da duygulandim zaman ne cabuk geciyor.kim yapti aceba.beni de ekler misiniz.

tsemavi yas 27 ikinci bebek beklenen tarih 23 nisan
 
Su aralar goresim bile gelmiyor sütü o yüzden inşallah ilerleyen haftalarda icebilirim inşallah soğuk içmeyi de denerim


O zaman giç zorlama canjm kendini ayran iç onun yerine o daha yararlıymış zaten .. Bide tabi hazır ayran değil ev yapımı yoğurtla ayran :)) yoğurt yapmaya başlıcaz sanırım evde :))
 
Aynen ya benim de bulantı problemim yok ama bazı yicekleri düşündkçe midem bulanıyor özellikle de şuan tahıllı ekmek midemi bulandırıyor peynir ve yumurtayı da bi kaç lokmadan snra aynı şekilde canım istemiyor ne yicez biz kahvaltı da ya
Zeytin çok güzel oluyor canım bide domates salatalik dilimliyorum azda tuz ekle bende kahvaltı bitek bu bide yoğurt :)
 
Kilim ve tohum Kilim ve tohum canım önerdiğin kitap bebeğin hafta hafta gelişimi anlatan bi kitap mı acaba.ben öyle bi kitap istiyorum hem hafta hafta gelişimini anlatıcak hemde önerilerde buluncak
Yok canım belli başlı süreçleri esas almış mesela birinci trimester diyip olabilecekleri Beslenme önerilerini yapılması gereken testleri doktora sorulacak soruları anlatıyor. Sanırım senin isteğine uygun bir içerik değil canım.
 
Bende doktora sormaya çekindim ya :) bide annem yanımdaydı sanki insan soramıyo böyle şeyleri :) bende 1 ay olacak yani eşimi yaklaştrmıyorm ama tedirgin oluyorm napıyım :KK17: Eşlerimize de yazık ama napsak ki :olamaz:
Aynen adam arada Mart kedisi gibi yaklaşıyor hemen kovuyorum :KK48: bende ilk çocuk olacak o yüzden korkuyorum bi keyif için bebegime zarar vermeyim diyorum ama adama da yazık :))
 
Aynen adam arada Mart kedisi gibi yaklaşıyor hemen kovuyorum :KK48: bende ilk çocuk olacak o yüzden korkuyorum bi keyif için bebegime zarar vermeyim diyorum ama adama da yazık :))


Aynen ya benim de öyle ilk :)) bişe derse de bana kızma senin bebişin kibar napıyım rahatsız edilmek istemiyo falan diyorum :)) napıyım yani şimdi ona da yazık onlar da değişen bişe olmadı çnkü :))
 
Doktora da sormamistim cekindim :) doğru insan tedirgin oluyor
Kızlar ayıp soylemesi bende cinsel istek hiç kalmadı . Hatta bi ay olacak hiç yapmiyorum eşime de zararliymis diyorum napim :olamaz: sizce sakıncalı mi sizde durumlar nasil

Bende de pek yok. Yani bir kere oldu ama tedirgin olduk bir daha da yapmadık. Zaten en son kahvrengi leke geldi dr yasakladı. Eşim de bende rahatladik. ☺☺☺ cok değişik bir duygu içinde bir can olması.
Benim de doktorum yasakladı 10.haftaya kadar ama ben de durum tam tersi :):)
 
X