- 19 Şubat 2016
- 310
- 187
- Konu Sahibi Citolesgen
Öncelikle hayırlıs olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah cnm elimizden geleni yapıyoruz dedikleri bende uyguladım ve daha neler neler ama daha Zaman'ı varmış rabbim hayırlısını versin zaten o yüzden yazdım biraz dua alıyım die edendenden de allah razı olsun etmeyendende Bizimde Sabrımız selamete erecek inşallah tabi tüm bekleyenlerin inşallah :)
Amin canım inşallahhh inşallah Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder sabretmek ve dua etmek lazım belki sabrımız karşılığı olarak Rabbim en iyiyisini nasip edecektik yapmamız gereken isyan etmemek sabırla dua etmek ve şükretmek.. Bide sürekli estağfirullah demek gerekiyomuş ama sürekli her işimizde her anımızda sürekli dilimizde estağfirullah kelimesinin olması dualarımızın daha cabuk gerçekleşmesini sağlarmış inşallah buna da dikalt et canım .. Bende çok ümitsizdim bide tam oldu derken düşük yaptım tüm sevincim kursagımda kaldı 5 ayda böyle hayal kırıklığıyla geçti şuan hala inanamıyorum olduguna hala hayal gibi geliyo kalp seslerini duyup ultrasyonda görene kadar da hala inanamıcam içim rahat etmicek heralde :/