- 22 Mayıs 2017
- 73
- 105
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
- #46.421
Evet ben kendi yaptığım ekmeği veriyorum.Kızlar bebeklerinize ekmek veriyomusunuz? Veriyosanızda hangi ekmekten veriyosunuz acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben kendi yaptığım ekmeği veriyorum.Kızlar bebeklerinize ekmek veriyomusunuz? Veriyosanızda hangi ekmekten veriyosunuz acaba?
Beyaz ekmek buğday ekmeği evde ne varsa veriyorum ekmeği çok seviyor.Kızlar bebeklerinize ekmek veriyomusunuz? Veriyosanızda hangi ekmekten veriyosunuz acaba?
Anladım canım içinde ne var bizimle paylaşır mısınCanim 9. Aydan başliyo 48. Aya kadar her ay bir paket kargoyla geliyor. Ben 20. Aya kadar olan paketleri aldım. İçinde aktiviteler ve eğitim materyalleri var ayına uygun. Ben dün aldım bakalım başlıcaz elimize ulaşır ulaşmaz.
nasıl yapıyorsun tarif verir misinEvet ben kendi yaptığım ekmeği veriyorum.
1 tatlı kaşığı kuru(instant) mayayı 1 su bardağı ılık suyla aktifleştiriyorum. Daha sonra içine 1 tatlı kaşığı tereyağ ekleyip yaklaşık 3 su bardağı tam buğday unu ile yoğuruyorum. Üstünü kapatıp yarım saat bekliyorum sonra poğaça gibi şekil verip 200 derece fırında üstü ve altı pembeleşinceye kadar pişiriyorum.Anladım canım içinde ne var bizimle paylaşır mısın
nasıl yapıyorsun tarif verir misin
Ben daha bir kere tam buğday verdim başka vermedim. Onun yerine sebze çorbalarına şehriye ya da pirinç koyuyorum. Versemmi acaba yaa diyorum bendeBenim kız çok ekmekçi, çok seviyor görünce bile çıldırıyor. Dr ekmek verme demişti =(
Çorbalarına hipp bebek ekmeği ufalıyorum, sıvı yemek istemiyor çünkü. Tam buğday ekmeği de yiyor. Ekmek yemeden doymuyor ki. Ekmek yedirmek yanlış mı bilmiyorum. Ama imkanın varsa ekmeğini evde yap en sağlıklısı hem güvenilir..
Ben eline veriyorum oyalanıyor çorbalarına erişte koyuyorum arada ama ekmekte çiğnemesi için güzel oluyor1 tatlı kaşığı kuru(instant) mayayı 1 su bardağı ılık suyla aktifleştiriyorum. Daha sonra içine 1 tatlı kaşığı tereyağ ekleyip yaklaşık 3 su bardağı tam buğday unu ile yoğuruyorum. Üstünü kapatıp yarım saat bekliyorum sonra poğaça gibi şekil verip 200 derece fırında üstü ve altı pembeleşinceye kadar pişiriyorum.
Canim ben halkekmekten aliyorum. Ruseynli ekmek aliyorum cok guzel ve yumusak.Kızlar bebeklerinize ekmek veriyomusunuz? Veriyosanızda hangi ekmekten veriyosunuz acaba?
Çok geçmiş olsun canım. Zaten biz kolunu giydirirken o kadar çok ağlıyor ki o kadar nazik davranmama rağmen. Kollar çok hassas.Herkese merhaba.
Allah beterinden korusun ama kötü birşey oldu kızlar.. Kızımın üzerini değiştirirken kolunu dirseğinden çıkarmışım Sıcağı sıcağına anlayamadık, sabaha kadar durmamacasına ağlayınca var birşeyi dedik. Baştan diş mi huzursuzluk yapıyor diye düşündük. Sonra baktık kolunu kıpırdatamıyor hemen hastaneye gittik. Allah'tan çok iyi bir hekime denk geldik, muayene sonrası anladı dirseğini yerine taktı Çok canı yandı yavrumun. Doğduğundan beri hiç öyle ağladığını görmemiştim. Siz siz olun giydirirken çok dikkat edin. Şimdilik takipteyiz. 2-3 gün gözlemleyin tekrardan çıkma riski var dedi. Dua edin kızlar birdaha olmasın, inşallah atlatmışızdır.
Çok geçmiş olsun canım. Zaten biz kolunu giydirirken o kadar çok ağlıyor ki o kadar nazik davranmama rağmen. Kollar çok hassas.
çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun canım nasıl canı açılmıştır yaa zaten bu aralar çıkarınca problem yok ama giymeye gececeği zaman kıyametkopuyorHerkese merhaba.
Allah beterinden korusun ama kötü birşey oldu kızlar.. Kızımın üzerini değiştirirken kolunu dirseğinden çıkarmışım Sıcağı sıcağına anlayamadık, sabaha kadar durmamacasına ağlayınca var birşeyi dedik. Baştan diş mi huzursuzluk yapıyor diye düşündük. Sonra baktık kolunu kıpırdatamıyor hemen hastaneye gittik. Allah'tan çok iyi bir hekime denk geldik, muayene sonrası anladı dirseğini yerine taktı Çok canı yandı yavrumun. Doğduğundan beri hiç öyle ağladığını görmemiştim. Siz siz olun giydirirken çok dikkat edin. Şimdilik takipteyiz. 2-3 gün gözlemleyin tekrardan çıkma riski var dedi. Dua edin kızlar birdaha olmasın, inşallah atlatmışızdır.
çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun canım nasıl canı açılmıştır yaa zaten bu aralar çıkarınca problem yok ama giymeye gececeği zaman kıyametkopuyor
Çok geçmiş olsun gerçekten çok ÜzüldümHerkese merhaba.
Çok geçmiş olsun gerçekten çok Üzüldüm
Bende bakayım o zaman teşekkür ederimCanim ben halkekmekten aliyorum. Ruseynli ekmek aliyorum cok guzel ve yumusak.
Iki ayda hiç kilo alamadık hatta kg kaybettik
Bizdedir aynı artık eskisi gibi kiloda almaz boyunda uzanmaz demişti Dr yeme olayına gelince tam bira alıştı derken hastalık yüzünden başandöndükKızlar oğlum iki aydir kg almıyor sizinkilerin kg durumu nasıl ? 6 dişimiz çıkmış durumda. Ama yemesi normal az mi yediriyorum acaba?
Sabah kahvaltı pek yediremiyirum. Öğle akşam bir cay bardağı princli ya da bulgurlu çorbalar veriyorum. Yiyor severek. Iki saate bir emiyor. Kaka da günde bir defa yapar.
Siz ne yediriyorsunuz? Ben nerde hata yapıyorum?