2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Bizim 6dişimz var.bnm de eşim öle bide napıosn yıne mi telefon diincr şimdi aldım dio walla şimdi cocuklarn bağımlı olması normal aıleler olarak biz yapıyoruz.Allahtan ben sbh hiç açmıorm ailemin yanına gdıorm onlarda cok dikkat ediolar.
 
Kızlar 5. Disimiz de patlamış bugün farkettim oğlum bu ne acele dedim . Bir de araştırdım genetikmis bizim dişler de çabuk çıkmış. Bizim gibi dişler de başka acele eden var mi ?

6.ve 7. dişinin ucu da göründü. İlk iki dişi 4buçuk aylıkken çıkardı aynı anda. Diş genetikmiş evet bizde de genelde erken çıkarıyorlarmış.
 
Arkadaşlar bu dişler çok zorlamaya başladı. Bugün hep ateşli yavrum. Pedifen peditus icirdim. Banyo yaptırdım. Hâlâ ateşi var. Daha ne yapayım uyku düzeni de bozuldu.
Memeyi hiç bırakmak istemiyor.bir ay önce 5 dakikadan fazla durmazdi sutum çoktu. Şimdi az ve bırakmıyor.
 
Kızlar yoğurt yapma makinesi kullanan varmı ben küçük kavanozlarda mayalayamadim olmadı tutturamadım.firindada denedim olmadı .
Ben arzumun yoğurt makinasını kullanıyorum çok memnunun.istersen 6 küçük kavonozla istersen 1 litrelik kabıyla mayalayabiliyorsun.hiç tutmadığı olmadı şimdiye kadar.ben birde probiyotik maya ile mayalıyorum.kıvamı baya katı oluyor.
 
Bu aralar indirimlerden yararlanip almam lazım benimde ben yoğurt canavariyim oğlumada bol bol yedirmeliyim .ben maya olarak babymix ilk yoğurdum diye bir yoğurt var bebek yoğurdu ondan aldım ondan mayalayacagim inşallah.bebislerimiz bol bol yesin herşey onlar için .
 
Ben şok marketin mayasını kullanıyorum.o da aklında olsun.afiyet olsun yavruna.inşallah o da sever.
 
Çok geçmiş olsun cnm bizim üstler daha çıkmadı üstler daha zormuş çıkarması diyorlar .o dönemlerde bütün düzenleri bozuluyor bebeklerin gece kaç defa kalkıyor sayamiyorum artık .agliyarak uyanıyor .elimizi ısırıp duruyor .parkta oğlumu salliyordun kadın geldi o da oğlunu sallıyor dedi kaç aylık niye oturttun bebeği rusmuş bizde 9 aydan önce oturtmayiz bebeği dedi .yasaktır dedi .beline çok zararlı ne zaman desteksiz oturur ozaman oturur dedi .garibime gitti benim oğlum yatmayı sevmiyorki oturur genellikle
 
Kızlar bebeklerimiz gün içinde neler yiyor hangi meyvelerden nekadar veriyorsunuz .ben yarım muz yarım elma yediriyorum her gün muhallebi yapıyorum .sebze çorbası yapıyorum et suyuyla .bazen tarhana yapıyorum .
 
Hiç kimse baba da dahil anne özenini ilgisini gösteremez
Kesinlikle öyle insan kendinden Bile sakınıyor bizdedir aynı mevzu akşam beş dk bırakayım bir elde telefon öyle ilgileniyor hepsi aynı demekki
 
Kızlar bebeklerimiz gün içinde neler yiyor hangi meyvelerden nekadar veriyorsunuz .ben yarım muz yarım elma yediriyorum her gün muhallebi yapıyorum .sebze çorbası yapıyorum et suyuyla .bazen tarhana yapıyorum .
Sabah kahvaltıda yumurta verdirtirim ne kadar yerse bir tane zeytin bazen sebze çorbası bazen tarhana yapıyorum meyve yoğurtlada bazen şade olarak veriyorum kefir içiriyorum bazı günler
 
Ben ilk dört dis nasıl çıktı anlamadım. Ateş de huzursuzlukta olmadı çok sevinmiştim diğer dişler de öyle olur sandım.
Ama bu 5. 6. Diş çok ateş yaptı. Banyo yaptırdım alnına bez koydum üç defa ilaç icirdim. Hâlâ ateş devam ediyor çok az düştü.
Sürekli takipteyim.
Benim oğlan da oturmayı çok seviyor.
 
Kızlar bebeklerimiz gün içinde neler yiyor hangi meyvelerden nekadar veriyorsunuz .ben yarım muz yarım elma yediriyorum her gün muhallebi yapıyorum .sebze çorbası yapıyorum et suyuyla .bazen tarhana yapıyorum .
Ya benim oğlan meyve puresini pek sevmiyor. Napicam bilmiyorum. Alışır inşallah. Yoğurt da yediremiyorum.
Yoğurdu içinde bir şey olursa yiyor bulgur ya da princ.
Ben öğle ve akşam yarım çay bardağı kadar çorba iciriyorum . Gün içinde toplam 10 defa falan emziriyorum.
Öyle ışte canım.
Bugün ateş düşürücü verdim nasıl ağladı sanki ilaç canını yakiyormus gibiydi. Acaba diş etini yakiyor olabilir mi
 
Benim oğlum oturmayı hiç sevmiyo kendini yerlere atmak istiyo. Galiba onlarda olduğu gibi 9 ayı bulacak oturması :)
 
iyi geceler kızlar. sesiz takip ediyorum burayı. ama günde mutlaka bir iki girip cıkıyorum..

benim oglanda 8 ayını dolduracak valla artık elde avucda durmuyo 1 aydır sürüklenip emeklemeye başladı nerde kıyı köşe var hep ordayız şimdiki aşama tutunup kalmaya calışma cabası. hani kilosuda var ama hantal degil . bazen çok yoruyo beni. bide yemeyi çok seviyo belki garip gelebilir ama bende bu yüzden şikayetciyim biz yemek yerken falan 1 dk sakin durmuyo agzına bişey girene kadar cırlayıp duruyo. biz bde öyle pürelere falan başlamadık direk cignemeye gecti.
 

Benim kız da öyle, yumurta sarısı hariç herşeyi yiyo =) Tabii dişler başlayınca iştahı yine böyle olur mu bilmem. Bu kadar yemeye rağmen hiç kilo alamamış üstüne vermiş, bu da ilginç =/
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…