kızlar bebeklerimiz büyüyor
bir günümüz nasıl geciyor hadi yazalim
önce ben anlatayım.
sabah 8 de kalkıyoruz. tabi oğlum çoğu zaman bizden önce uyanıyor aramıza alıp öpüp korkuyoruz kalkana kadar.
oğlumla babayı bırakıp kahvaltı hazırlıyorum. sonra baba oğul geliyorlar masaya oğlumu mama sandalyesine oturtuyoruz.
sadece yoğurt yiyor şimdilik o da iki üç tatlı kaşığı. yumurta çok nadir.
baba işe gidiyor. ben oğlumla biraz oyun oynadıktan sonra bulaşık temizlik uğraşıyorum en fazla yarım saat. oğlum da sıkılmasin diye önüne oyuncaklar koyuyorum.
sonra uyuyoruz öğleye kadar o beşiğinde ben yatagimda aynı odada.
sonra kalkıyoruz öğle yemegi.
oğluma yoğurtlu çorba veriyorum çoğu zaman. yarım çay bardağı tuketince doyuyor.
sonra ona resimli masal kitabından bir masal okuyorum. bir haftadır böyle.
sonra ali babanın bir çiftliği var şarkısını söylüyorum hayvanların sesini çıkarıyorum bayılıyor.
günde bir tatlı kaşığı üzüm pekmezci veriyorum.
hep yanında olmamı istiyor bu günlerde. kurabiye dolma falan yapacaksam yanına oturarak yapiyorum o da ben de rahat ediyoruz. oyuncaklarini sayayim dört tanecik ama yetiyor.
iki tane araba minik. cingirak. panda. ve pet şişe. dişlik kullanmayi da seviyor. biberona su koyuyorum kendi içiyor. uzerini biraz islatiyor değiştiriyorum.
baba baba aba diyor. kahkaha atıyor ona değişik suratlar yapınca ve komik sesler çıkarınca çok hoşuna gidiyor.
bazı günler hava almaya çıkıyoruz. cikmadigimiz günler balkona çıkıyoruz. sonra akşam olunca baba gelince çok mutlu oluyor eller kollar sallanıyor . hemen baba kucaklıyor. tabi dışarıdan geldigi için eşim elini yüzünü yikamadan oğlumu kucaklamiyor. bir kac kez uyardım.
sonra yemek yiyoruz birlikte. baba uyutuyor çoğu zaman. işte bu kadar.
dönebiliyor ama çok iyi değil.
oturuyor desteksiz ama sonra one dogru eğiliyor. yamulup düşüyor kafası.
genelde yerde minderlerin
uzerinde geciyor zamanı. daha emekleme yok.
dört diş var şu an.