2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Ben brokoli verdim gaz sorunu olmadı acayip yedi cok sevdi karnibaharı nasıl verdin tatlı patates bulamadım bulsam verecem
Bende karnıbahar vermedim korkuyorm 1ay dha beklicm mesala dha tahıllarada cok acılmadm.bağırsaklarınada zarar vermim diorm.tel şehriye katmaya başladm corbalarına.koyun kıyma muhakak koyuyorm.kahvaltıda elma rendesi,bi çay kaşığı pekmez,1ceviz bunları birleştiriorm.yumurta sarısı ekmek 1zeytın,1cay kaşığı zeytınyağı..bu hafta peynırde eklicm
 
Zeytini nasl veriyorsun? Dişleri yoksa yiyebilio mu
 
Dün iki takım alt üst sipariş ettim .dediğin gibi bir beden büyüğünü aldım.küçüğe çare yok ama büyük gelirse az büyüyünce giyer.inşallah kumaşıda kalitelidir.
cok yikarim ben.herhangi bir deforme gormedim.ben istanbuldayim
Farkli yerlerde nasil olur bilemem.zaten en fazla 3 ay giyebiliyor.dayanamayip aliyoruz fazla.
 
Kizlar adim adim setini duydunuz mu? 9. Aydan basliyor. Ama ben aldim bakiyoruz kitaba hergun cok guzel bence. Tavsiye ederim.
 
Reactions: mnt
Biraz pahali sanirim degil mi
Aylik 59 TL . Cok ucuz degil. Ama ben bi kac magazada bebekler icin kitap baktim ufacik kitaplar 20-25 lira icindede sadece resimler var. En azindan bu belli bir programa gore gidiyor. Daha avantajli geldi. Valla canim hersey okadar pahaliki.baska seylerden kisip cocuga biseyler almaya calisiyoruz.
 
Birkaç yerde denk geldi 6. Aydan önce ekmek verilirse içindeki gluten çölyak hastalığını tetikleyebiliyormuş ancak ekmek vermeyi ilerleyen aylarada ertelememek bebeği 6 dolduktan sonra tahıllarla tanıştırmak gerekiyormuş.bu nedenle doktorlar kahvaltı öğününe geçince içine bir dilim ekmek içi konulmasını öneriyor.o nedenle bende 1 haftadır falan veriyorum ekmek.doyumluk değil tadımlık olarak.önüne koyuyorum minik minik kendi alıyor ağzına götürüyor.
 
cok yikarim ben.herhangi bir deforme gormedim.ben istanbuldayim
Farkli yerlerde nasil olur bilemem.zaten en fazla 3 ay giyebiliyor.dayanamayip aliyoruz fazla.
Dün civilden geldi paketim.biri kujju marka kadife pijama.yumuşacık bayıldım.diğeride minice diye bir marka.fena değil.gayet sıcak tutar evde yıkadım astım.kuruyunca giydiricem inşallah.valla mağaza gezmeye vakit bulamıyorum gezdimmide bazen aradığımı bulamıyorum alırım artık bende internetten ara ara.
 
Haklisinn... :// Aylik 59 muu ? Toplam fiyati ne kadar ki
 
Haklisinn... :// Aylik 59 muu ? Toplam fiyati ne kadar ki
 
Kizlar ogluma corba yapmayi düsünuyorum ama sehriye ve kiyma tanelerini yermi yiyebilirmi diye terredütte kaldim.

Zeytinyaginda kiymayi daha sonra rendelenmis kahvuc ve patates kavurcam üstüne tomatesi rendeleyip ekliyecem pismeye birakcam biraz sonra üstüne su ve sehriye ekledikden sonra biraz daha pisircem bunu yapmaya düsünuyordum sizce yiyebilirmi normalde herseyi püre halinde yiyior ama bu sefer böyle vermek istiyorum
 
Ben bugün ilk kez püresine bir yemek kaşığı kadar kuzu kıyma koydum ve severek yedi.tadına alışana kadar blendırdan geçirmeyi düşünüyorum.
 
Canim ben okudum ki et suyu yerine direk kiymayi koyun diyorlar o yüzden yukardaki yazdigim tarifi denemek istiyorum ama sehriye ve kiyma tanelerini yutabilirmi orda terredütte kldim ya
Domates alerjen olduğu için yaşına kadar önerilmiyor pek ama bende tarhana falan vermek istiyorum.ondada domates var.
 
Domatesi pisirdikden hasladikdan sonra sikinti olmuyor canim ebemizin dedigi bu :)
Domates asidik olduğu için pişik yapabiliyor.pişirince asidik özelliği kayboluyormuş ama alerjisi varsa bebeğin pişirmekte kar etmiyor.neyse ilk kızımda herşeyi çok ince eledim sık dokudum iştahsız yemek düşmanı oldu çıktı.valla bunda öyle olmuycam.tarhanadan falan başlıycam azar azar.
 

Kavurarak yaparsan kıyma ve sebzeler sertleşebilir, ezmekte zorlanabilirsin diye düşünüyorum. Ben kıymalı patates yapmıştım, direkt suda haşlar gibi pişirmiştim, pişince tabağına zeytinyağı da ekleyip yedirmiştim. Kıyma suda da pişiyor ve daha yumuşak oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…