- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #45.281
Kızım sanki kilo verdi, zayıfladı gibi geliyor. Niye böyle oldu ki =( Bana mı öyle geliyor =( Aç kalmıyordur inşallah. Kilo vermesinden korkuyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Domates asidik olduğu için pişik yapabiliyor.pişirince asidik özelliği kayboluyormuş ama alerjisi varsa bebeğin pişirmekte kar etmiyor.neyse ilk kızımda herşeyi çok ince eledim sık dokudum iştahsız yemek düşmanı oldu çıktı.valla bunda öyle olmuycam.tarhanadan falan başlıycam azar azar.
Kızım sanki kilo verdi, zayıfladı gibi geliyor. Niye böyle oldu ki =( Bana mı öyle geliyor =( Aç kalmıyordur inşallah. Kilo vermesinden korkuyorum..
6 aydan sonra kilo almasi yavaşlar. Sizin gözünüze de zayif gibi görünür: )Kızım sanki kilo verdi, zayıfladı gibi geliyor. Niye böyle oldu ki =( Bana mı öyle geliyor =( Aç kalmıyordur inşallah. Kilo vermesinden korkuyorum..
Boyu uzamis olabilir canim ac kalmiyordur sen yinede dene daha fazla mama icmek istiyormu diye
6 aydan sonra kilo almasi yavaşlar. Sizin gözünüze de zayif gibi görünür: )
Bizimki yapıyor.. sıvı bol tüketmiyorsa yapmazSanki kemikleri elime geliyor, göbeği falan dümdüz oldu. Ne bileyim herşeyi takar oldum. Kilo vermesin de, az alsın razıyım. Kaka hergün yapmaz oldu. Çişte azaldı. Neden acaba? Herkesin böyle mi merak ediyorum :/
Asit midesine zarar verir bir de gaz yapar. 1 yaşından önce verilmşyır narenciye grubuKizlar mandalina verdim kizima hasta diye. Ne olur?
Bende dokuzuncu ayı bekliyorum almak için neler var içindeKizlar adim adim setini duydunuz mu? 9. Aydan basliyor. Ama ben aldim bakiyoruz kitaba hergun cok guzel bence. Tavsiye ederim.
Ama sulandirarak verdim. Asiti kirmak için.. cok kötü kizim. Bende ilaca yüklenmek istemiyor. Napayim :/Asit midesine zarar verir bir de gaz yapar. 1 yaşından önce verilmşyır narenciye grubu
Çok kötüyse ilaç vermek lazım bence. Ihlamurda verebilirsinAma sulandirarak verdim. Asiti kirmak için.. cok kötü kizim. Bende ilaca yüklenmek istemiyor. Napayim :/
Bizde bi problem olmadi ateş vs. İnşallah sizinde sorunsuz geçerherkes 6. ay aşısını oldu mu nasıl geçti kızlar ? yarın gidecem kısmet olursa
herkes 6. ay aşısını oldu mu nasıl geçti kızlar ? yarın gidecem kısmet olursa
Bir sorun yaşamadık bizherkes 6. ay aşısını oldu mu nasıl geçti kızlar ? yarın gidecem kısmet olursa
Domates için 1 yaş öncesi vermeyin diyorlar canım ama sen bilirsin tabiki. Kıyma da kuzu kiyması ve 3 kez cekilmeliymisKizlar ogluma corba yapmayi düsünuyorum ama sehriye ve kiyma tanelerini yermi yiyebilirmi diye terredütte kaldim.
Zeytinyaginda kiymayi daha sonra rendelenmis kahvuc ve patates kavurcam üstüne tomatesi rendeleyip ekliyecem pismeye birakcam biraz sonra üstüne su ve sehriye ekledikden sonra biraz daha pisircem bunu yapmaya düsünuyordum sizce yiyebilirmi normalde herseyi püre halinde yiyior ama bu sefer böyle vermek istiyorum