- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #44.941
Günaydın arkadaşlar, herkese iyi bir hafta diliyorum. Çok kötü bir gece geçirdim, Allah beterinden korusun inşallah. Kızıma 8 buçuk gibi muzlu irmikli mama yaptım yedirdim, gayette iyi yedi. Sonra huysuzluk başladı. 10 buçuğa doğru uyudu. Bir saat geçmeden uykusundan kusarak uyandı Öyle korktum ki boğuldu kendini zor açtı, kafası kolumun üzerine düştü. Aklım çıktı. Allah yardım etti de eşimin erken geleceği tuttu. Tam o geldi ikinciye tekrar kustu, ama nasıl kusmak Herhalde zehirlendi yada mama ağır geldi dedim. Gece 6 7 defa kustu, o kadar bitkin düştü ki kafasını kaldıramadı. Gece 3 e 4 e kadar başında oturdum tekrar kusar bişey olur diye. Emziremedim bile korkudan çıkarır diye Sabaha kadar aç bitkin uyudu yavrum. Sanırım kızımın muza karşı alerjisi var. Bütün vücudu kıpkırmızı oldu döküntülerle kaplandı. Öksürük hırıltılı solunum dudaklarda kabarma var. Besin alerjisi belirtileri bunlar. Hala hiç keyfi yok öylece kıpırtısız yatıyor çok üzgünüm ama döküntüleri azaldı baya.
Kızlar hastanelerde alerji testleri yapılıyor mu bilginiz var mı, neye karşı alerjisi olduğunu öğrenebilir miyim acaba?
Kızlar hastanelerde alerji testleri yapılıyor mu bilginiz var mı, neye karşı alerjisi olduğunu öğrenebilir miyim acaba?