- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- Konu Sahibi Citolesgen
- #44.301
Günaydın iyi düşün canjm yas evet sizin durum biraz zor geçiyor ana inşallaah toparlanacak sağlıklı olun yeterSonrada diş çıkartır yine bi düzen bulamayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın iyi düşün canjm yas evet sizin durum biraz zor geçiyor ana inşallaah toparlanacak sağlıklı olun yeterSonrada diş çıkartır yine bi düzen bulamayız
Bu ara o kadar karamsarım ki tek başıma çocuk büyütüyorum zorlanıyorum iyi düşünmeyi birtürlü beceremiyorumGünaydın iyi düşün canjm yas evet sizin durum biraz zor geçiyor ana inşallaah toparlanacak sağlıklı olun yeter
Benim kızımda her ağzına koyduğumu hemen yemek isterdi kaşığa heyecanlanırdı bi hasta oldu herşeyden vazgeçti ilaçlar yüzünden şimdi yediremiyorum zorlamıyorumda. Ama çok üzülüyorum onun için yapacak bir sürü yemeğim vardı kaşık tabak tencere şimdi hiç bir heyecanı yok sürekli ağlayan bir bebekİnşallah.Bir annenin takabileceği en büyük sorun.hergün bugün ne yediricem diye düşünmek ya da yine aç yattı diye hayıflanmak öldürüyor insanı.o yüzden bu kızımda hiç zorlamıycam.ister yemesin ister 2-3 kaık yesin ama yemeye düşman olmasın.kızım kaşığı görmeye tahammül edemezdi o derece.bu cimcimemde biraz nane molla gibi ama değişebilir.2 gündür öğürüp duruyor kabak pürede:)
Kötüyü düşünme hemen. İyi olcak herşey sen sabırlı ol sadeceSonrada diş çıkartır yine bi düzen bulamayız
. Üzme kendini herşey yoluna girer elbet sen sabırlı ol canım herşey eskisi gibi olacak elbetBenim kızımda her ağzına koyduğumu hemen yemek isterdi kaşığa heyecanlanırdı bi hasta oldu herşeyden vazgeçti ilaçlar yüzünden şimdi yediremiyorum zorlamıyorumda. Ama çok üzülüyorum onun için yapacak bir sürü yemeğim vardı kaşık tabak tencere şimdi hiç bir heyecanı yok sürekli ağlayan bir bebek
canım sen iyi düşün ki sütünle bebeğe geçiyor mutlu ol tatlı bir kızın var gözlerinin içine bak sık sık bende tek bakıyorum canım İnan insan çok bunalıyor eve sen günlük dışarı çık temiz hava alın ikiniz içinde çok güzel olacak sen dünyadaki en güçlü varlıksın Annesin sen :)Bu ara o kadar karamsarım ki tek başıma çocuk büyütüyorum zorlanıyorum iyi düşünmeyi birtürlü beceremiyorum
Hiç huzurlu değil kızım dışarı çıkınca napacanı kestiremiyorumcanım sen iyi düşün ki sütünle bebeğe geçiyor mutlu ol tatlı bir kızın var gözlerinin içine bak sık sık bende tek bakıyorum canım İnan insan çok bunalıyor eve sen günlük dışarı çık temiz hava alın ikiniz içinde çok güzel olacak sen dünyadaki en güçlü varlıksın Annesin sen :)
Olacak mı bilmiyorum ama inşallah olur. Üzme kendini herşey yoluna girer elbet sen sabırlı ol canım herşey eskisi gibi olacak elbet
İyi olması için bekliyorum inşallahKötüyü düşünme hemen. İyi olcak herşey sen sabırlı ol sadece
İlaçları enjektörle ver bence kaşığa düşman olmasın iyice.hastayken biz bile iştahsız oluyoruz bebekler ne yapsın.uzmanlar %70 anne sütü %30 ek besin diyorlar 1 yaşına kadar.bırak 1-2 hafta yemesin.hiç bişey olmaz.Benim kızımda her ağzına koyduğumu hemen yemek isterdi kaşığa heyecanlanırdı bi hasta oldu herşeyden vazgeçti ilaçlar yüzünden şimdi yediremiyorum zorlamıyorumda. Ama çok üzülüyorum onun için yapacak bir sürü yemeğim vardı kaşık tabak tencere şimdi hiç bir heyecanı yok sürekli ağlayan bir bebek
canım önce kısa mesafe çık beş dk sonra on dk felan hava alırsa iyi gelir kolay değil anne sütü ver bolvol daha tam altı aylık bile olmadı sen iyi düşün ki kızında olsunHiç huzurlu değil kızım dışarı çıkınca napacanı kestiremiyorum
182. günde verdim sanırım sadece sarısı olcak iyi pişmiş olcak. İlk gün çeyrek sarıyla başlıyosun sonra arttırcan 3 gün kuralı işteCanım sen yumurta vermiştin sanırım kaçıncı günde verdin nasıl ve ne kadar verdin ne çok soru sordum :)) simarik83
Benimki 6 yı geçti 1 hafta yediden gidiyoruz ama bağırsakları hala yolunu bulmadı napim bilmiyorumcanım önce kısa mesafe çık beş dk sonra on dk felan hava alırsa iyi gelir kolay değil anne sütü ver bolvol daha tam altı aylık bile olmadı sen iyi düşün ki kızında olsun
Saolasın canım zorlamıyom ne yersr artıkİlaçları enjektörle ver bence kaşığa düşman olmasın iyice.hastayken biz bile iştahsız oluyoruz bebekler ne yapsın.uzmanlar %70 anne sütü %30 ek besin diyorlar 1 yaşına kadar.bırak 1-2 hafta yemesin.hiç bişey olmaz.
Biraz zaman ver iyileşsin öyle başlarsınız yemek olayınaBenimki 6 yı geçti 1 hafta yediden gidiyoruz ama bağırsakları hala yolunu bulmadı napim bilmiyorum
Yumurta hastası bir baba yumurta sevmeyen bir anne bakalım kızım kime çekecek inşAllah babaya çeker bu konudaneslim33 yalnız ben çeyrek yumurtadan yukarı çıkamadım sevmedi çünkü :)) labne tadımı bitsin labneyle denicem yumurtayı
Bende elma tadımından sonra avakodu var ondan sonra verim o zaman182. günde verdim sanırım sadece sarısı olcak iyi pişmiş olcak. İlk gün çeyrek sarıyla başlıyosun sonra arttırcan 3 gün kuralı işte