- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.881
Kızlar bebeklerinizi destekli oturtuyor musunuz?
Daha önceki sayfalarda da sordum ama sanırım kimse görmedi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun havalar tam hastalık havasıBenim bebeğim hasta oldu kaç gündür doktorlara gittik. Öksürük ve burun tıkanıklığı. Doktor antibiyotik verdi ama kullanmak istemiyorum dedim şimdi buhar makinesi aldık onunla 3 ilacı karıştırıp buhar veriyorum düzelir inşallah. Antibiyotik kullanmak istemiyorum ya bir de birkaç güne eşimin memlekete gideceğiz düğün var uzun yol falan ne olacak bilmiyorum. Dikkat edin kızlar üşütmeyin bebişlerinizi.
Evet havuçlar aynen çıkıyor. Daha sindiremiyorlar napsın bebişler :)Dün yedirdiğini havuçlar ki iki üç parça kakasından bugün çıktı olduğu gibi :)
Ben oturtuyorum 5. ayının başından beri. Kucağımda da sürekli oturtuyorum. Artık alışmaları lazımKızlar bebeklerinizi destekli oturtuyor musunuz?
Aynı şeyleri yaşıyoruz çok zor bi süreç seni anlıyorum Bizde buhar makinesi kulanıyoruz ama hiç iyileşmiyo ne yapacagımı şaşırdımBenim bebeğim hasta oldu kaç gündür doktorlara gittik. Öksürük ve burun tıkanıklığı. Doktor antibiyotik verdi ama kullanmak istemiyorum dedim şimdi buhar makinesi aldık onunla 3 ilacı karıştırıp buhar veriyorum düzelir inşallah. Antibiyotik kullanmak istemiyorum ya bir de birkaç güne eşimin memlekete gideceğiz düğün var uzun yol falan ne olacak bilmiyorum. Dikkat edin kızlar üşütmeyin bebişlerinizi.
Canım 5. Ay tadimliklarla geçiyor her şeyden çay kasigiyla tattiriyoruz. 6. Ay tam anlamıyla ek gıdaya geçilecek öğün olarak. Artık ona da kahvaltı öğle yemeği ve akşam menüsü hazirlayacaz. Ben biraz araştırdım çok güzel monüler var bebeklerimiz için.Ek gıda konusunda 6 ayın dolmasını bekleyen bir ben varım galiba
yogurttan kabaktan başla canım zaten bu ay verdiğin ek gidalardan kg almasını bekleme çünkü hem çok az veriyorsun hem tadımlık olduğundan her şey den veriyorsun. Sevip sevmediği şeyleri öğrenme ayı bu ay. Yine bebeğine sütün kg aldıracak. Emzirme saatlerini uzatma canım başlayınca.Kizlar merhaba... biz 5 aylık 7 günlük olduk. Sadece anne sütü aliyor. Ama tek göğsümden.. fakat ben kizima yetmedigini düşünüyorum. Bundan dolayi yavaştan ek gıdaya gecsem mi diyorum. Ilk neyden tatdirmaliyim mesela ? Nasil bi düzene sokmalıyım kizimin beslenmesini..
Bende tek sorun hala gaz sıkımız vsr bu normal mi anlamadımBen de uyguluyorum 3 gün kuralını. Birden bire karıştırıp yüklenmek istemiyorum vücuduna. Tek tek deniyorum yiyecekleri.
Ben oturtuyorum çok yormadanKızlar bebeklerinizi destekli oturtuyor musunuz?
Ihlamur çok iyi geliyo denemelisinBenim bebeğim hasta oldu kaç gündür doktorlara gittik. Öksürük ve burun tıkanıklığı. Doktor antibiyotik verdi ama kullanmak istemiyorum dedim şimdi buhar makinesi aldık onunla 3 ilacı karıştırıp buhar veriyorum düzelir inşallah. Antibiyotik kullanmak istemiyorum ya bir de birkaç güne eşimin memlekete gideceğiz düğün var uzun yol falan ne olacak bilmiyorum. Dikkat edin kızlar üşütmeyin bebişlerinizi.
Mesela kabagi haslayip catalla ezip 1 cay kaşığı kadar mi verneliyim ?yogurttan kabaktan başla canım zaten bu ay verdiğin ek gidalardan kg almasını bekleme çünkü hem çok az veriyorsun hem tadımlık olduğundan her şey den veriyorsun. Sevip sevmediği şeyleri öğrenme ayı bu ay. Yine bebeğine sütün kg aldıracak. Emzirme saatlerini uzatma canım başlayınca.
Günaydın :)Günaydın kızlar isyandayım kızın yeni doğan gibi sürekli emmek istiyor gece gündüz demeden gece hiç uyumuyor bazen saat başı bazen iki saate bir uyanıyor artık uykusuzluktan zombi gibi oldum
Günaydın kızlar isyandayım kızın yeni doğan gibi sürekli emmek istiyor gece gündüz demeden gece hiç uyumuyor bazen saat başı bazen iki saate bir uyanıyor artık uykusuzluktan zombi gibi oldum
Bende 1 aydır öyleyim noluyo anlamış değilim her saat emmek istiyo o kadar süt ne arar kollarım dayanmıyo dahaGünaydın kızlar isyandayım kızın yeni doğan gibi sürekli emmek istiyor gece gündüz demeden gece hiç uyumuyor bazen saat başı bazen iki saate bir uyanıyor artık uykusuzluktan zombi gibi oldum
Bende geri uyutayım diyorum ama emmeden bırakmıyoGünaydın canım. Uykusuzluk çook zor :/ Artık gece uyanmamaları gerekmez mi ya, riskli zamanları geçeli çok oldu. Kızım uyanırsa ben tekrardan geri uyutuyorum.
Günaydın canım keşke uyusa çığlık çığlığa ağlıyor uyutmaya çalışırken emince uyuyor ancakGünaydın canım. Uykusuzluk çook zor :/ Artık gece uyanmamaları gerekmez mi ya, riskli zamanları geçeli çok oldu. Kızım uyanırsa ben tekrardan geri uyutuyorum.