2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Biz apttalız çünkü tek akıllı kendileri bugün benimkide çocuğun ağzına kek vermiş emzircem diye aldım elinden sinir oldum yaaa
Kek nedir yaa içinde neler var daha yutmayı bilmiyor ki çoçuklar

. Canım hiç gelmemiş bundan sonra gelmesin zor gününüzde mutlu gününüzde yanınızda olmamış. Allah sabır versin eşine anne birde ben şimdi düşünüyorum asla bırakamam çoçuğumu yani gözümüzden sakınıyoruz baksana

Eşim ortaokuldayken çekmiş gitmiş işte. Başka biriyle evli şuan. O hayatımda olsa ne olur olmasa ne olur. Ben eşim için üzülüyorum. Bir evladın yaşı kaç olursa olsun annesine ihtiyacı vardır. Eşim annesi konusunu bana pek açmaz, bir yanı buruk biliyorum. En son nişanlıyken gördü işte 5 yıl önce. Ben de bir kez gördüm, hepsi bu. Yapacak bir şey yok işte böyle yaşamaya alıştık biz, bundan sonra istese de hayatıma sokamam ben o kadını.

Ayyyy ne kötü ne zor bir durum annen varken annesiz kalmak nasıl bir vicdan anlamıyorum ki

Kızlar sütüm yetmiyo bebegime bide meme reddi var bebegimde biberonda tutmuyo sizinkiler nasıl biberon tutuyormu nasil alıştırabilirim biberona bide hangi mamayı veriyim sizce bebegim 5 aylık olucak artik

Gecen ay hiç kilo almamış hastalık çekti baya bu ayda zayıflamış sanki memede istemiyo ne yapıcam bilmiyorum uykuda zorla veriyorum hemen uyanıyo zaten yardım edin ne yapayım sizce

Hamileyken verdiler hapları. Tsh 1in altına indi doğuma yakın. Sebep o olabilir haklısın. Gidip baktırayım
Tsh düşükse sende hipertiroidi olabilir.benim ilk kızımda doğumdan sonra çıkmıştı şimdi ikinci doğumda hastalık tekrardan alevlendi.aşırı terleme çarpıntı ellerimde titreme var.varsa böyle belirtilerin hemen git doktora.

Hasta olabilir mi?kulak ağrısı diş çıkarma idrar yolları gibi sorunları olabilir. bence doktora götür eğer uzun süredir böyleyse.1-2 günlük geçici bir meme reddi olabilir.

yok canim eksik kalsin eminol. ben ki annem yerime koymustum oyle sevip benimsemistim hep diyordum ne kadar sansliyim boyle kayinvalidem var diye. hatta kaynana denmesine sinirleniyordum dusun. simdi lanet okuyorum. acik acik beni kocamla arami bozmakla tehdit etti. neymis onlar rizedeyken kizlariyla ilgilenememisim

kizlar yarin esim ben ve oglusumuz mardine ucuyoruz :) insallah cok iyi gelir. artik stresten sutum kesilmişti umarim iyi gelir. babamin mezarini ziyaret edecegiz oglusumla birde annemi gorecegiz geleegiz . merak ettigim uxakta bebek icin extra kemr takiliyo sadece degilmi

annesi zaten çok annelik duygusu yokmuş baksana bıraktığına göre Allah kimseyi annesiz bırakmasın özellikle küçük yaşta

evet kendi kenerinle bir takıyorsun birde uçak kalkarken inerken bebeği emzir basınç farkı yüzünden bebeğin rahatsız olmasın. İnşallah iyi gelir sana bende Mardinliyim bu arada

Hadi iyi yolculuklar havan değişir biraz iyi gelir bebişede sanada

Gecen ay hiç kilo almamış hastalık çekti baya bu ayda zayıflamış sanki memede istemiyo ne yapıcam bilmiyorum uykuda zorla veriyorum hemen uyanıyo zaten yardım edin ne yapayım sizce
Benm oğlumda 1,5 ayda 270 gr alınca takviyeye başladık. Sadece lansinoh natural wave biberonuyla içiyo. Ev biberon doldu birtek onu tuttu. Şimdi yedekledim bende. Bizim alerjimiz olduğu için similac alimentum kullanıyoruz ama size o olmaz. Mamayı deneyerek seçiceksin hangisini severse. Ama içerik bakımından evolvianın çok iyi olduğunu söylemişti ablam. Kızına da onu kullandı

Kızlar pirinç unundan muhallebi yaptım oğluma çok sevdi ama korktum 3, 4 kaşık verdim versem daha yerdi nekadar vermeliyim sizce 100ml yaptım ama veremedim hepsini

Kızlar pirinç unundan muhallebi yaptım oğluma çok sevdi ama korktum 3, 4 kaşık verdim versem daha yerdi nekadar vermeliyim sizce 100ml yaptım ama veremedim hepsini
Bizim dr. Bu ay tadım ayı dedi ve çay 3 kaşığını geçmesin dedi. Vücudu tam hazır değil biraz daha zamanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…