2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
O kadar pis ortamlarda kalıyorlar ki üstüne çocuk doğuruyolar hiç bi hastalıktan da ölmüyorlar.bence bu düzenden para kazananlar önce hastalığı yayıp sonra ilacını çıkartıyor ben rota virüsünü 27 yaşındayım şimdi duyuyorum mesela
Onlara bişey olmuyor çünkü o ortama alıskınlar bizim çocuklarımız öyle mi o yüzden daha çabuk kalıyorlar mikropları virüsleri ben bu yaşıma kadar boğmaca hastası çocuk duymamıştım tokatta boğmaca geçiren çocuklar var mersinde rota virüsü olmayan el ayak hastalığı geçirmeyen çocuk şans eseri gecirmiyor ben ilerisi için pişmanlık yaşamak istemem

Organik boyanın içeriğinin diğerleri ile yakın olduğu söyleniyor kullandığın marka ne acaba
İnoa canım, diğer boyalarla boyattiğimda beklerken kafa derim ve gözlerim yanardi inoa yla boyatmaya başlayınca hiç birini yaşamadım ve tam istediğim rengi yakaladım, hamileliğimin 4. Ayından beri boyatiyorum. Dr izniyle tabiki. Bu konu tamamen kişiye kalmış canım. Ben hamileliğimde de şimdi de herşeye çok dikkat etmedim edemiyorum 20 kg aldm hatta, yapim böyle rahat, elimden geleni yapıyorum sonrası Allah in takdiri artık.

Kızlar bebeklere hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben sadece d kullanıyordum.bugün Demir ilaçı verdi ebe siz kullanıyor musunuz

Ben d vit ve ferrum kullanıyorum ama demir ilaçlarında paraben var. Şimdi ben amerikadan getirticem nova ferrum diye bir ilaç. O Türkiyedekilere göre kat kat masum bir ilaç.

Arkadaşlar çocuk aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz aşı karşıtlığı gittikçe artıyor içeriklerinin insan sağlığına zarar verdiği kanısı yüksek.çocuklarun hastalığı geçirip atlatmalarının daha güçlü olacakları konusunda eskilerin böyle yaşamış olmalarıda etkili bende aşı yaptırmamayı düşünüyorum bize içeriklerinin ve yan etkilerinin bildirilmesi gerekmez mi direk bacağına saplıyorlar

Bence yaptır ben aşı taraftarıyım :) körü körüne söylemiyorum yani bende sağlıkçıyım ve aşı yaptırmak daha avantajlı

Ben d vit ve ferrum kullanıyorum ama demir ilaçlarında paraben var. Şimdi ben amerikadan getirticem nova ferrum diye bir ilaç. O Türkiyedekilere göre kat kat masum bir ilaç.

Bence yaptır ben aşı taraftarıyım :) körü körüne söylemiyorum yani bende sağlıkçıyım ve aşı yaptırmak daha avantajlı
Ne yapacağımızı şaşırdık yaa bir şeyi koruyalım diyoruz başka swye etki ediyor gani bu zaman böyle eskiden herşey doğaldı aşı yapmasında belki olurdu ama artık herşey değişti yani

Kızlar bez sıkıntısı yaşıyorum ya. Prima premium kullanıyorum 3 numarada kaka belden çıkıyor 4 numarada büyük geliyo biraz paçadan fışkırıyor kaka. Sleepynşn 3+ bedeni varmış ama bulamadım ondan. Sleepy 4 numara aşdım 7-14 kg arası bebekler içinmiş. Bugün onu deneyeceğim bakalım. Sizinkiler nasıl?

Kızlar bez sıkıntısı yaşıyorum ya. Prima premium kullanıyorum 3 numarada kaka belden çıkıyor 4 numarada büyük geliyo biraz paçadan fışkırıyor kaka. Sleepynşn 3+ bedeni varmış ama bulamadım ondan. Sleepy 4 numara aşdım 7-14 kg arası bebekler içinmiş. Bugün onu deneyeceğim bakalım. Sizinkiler nasıl?
Ben üç numara Prima külot bez kullanıyorum tasma falan olmuyor çokta rahat

Ne yapacağımızı şaşırdık yaa bir şeyi koruyalım diyoruz başka swye etki ediyor gani bu zaman böyle eskiden herşey doğaldı aşı yapmasında belki olurdu ama artık herşey değişti yani
Çok arada kalıyoruz. Aman aşı yaptıralım ilaç kullanalım ditoruz onlarda %100 sağlıklı değil ama mecbur kalıyoruz. Hiç yaptırmasak daha kötü bence. Şu demir ilaçlarının hepsinin prospektüslerini okudum Türkiye de masum olan yok. Doktorlarında seçeneği olmadığı için mecbur yazıyor. Ek gıdaya başlayınca vermeyi düşünmüyorum pekmez keçi boynuzu ürünleri yedirebilirim. Nova ferrum dediğim ilaçta %100 masum değil ama Türkiyedekilere göre çok daha iyi. 185 tl miş 4 ay gidiyormuş. Doktorumuza söyleyip dozunu ayarlatıcam cuma günü.

Ya benim kızın bir huyu var kucağımdayken kaka yapmıyor o yüzden hiç çıkmıyor :)) İlla yatıcak hanfendi öyle yapacak. Sen kucağındayken mi yapıyor belki o yüzden çıkıyordur. Kaka yaptığını anladığın an yatır istersen. Bir de kızım az az kaka yapıyor günde 3 kez falan belki o yüzden taşmıyor. Prima premium care kullanıyorum 4 numara.

Molfixin yeni 3D teknolojisi diye bir bezi çıktı. 4numara alıyorum ama kalıpları dar. Daha hiç taşma yaşamadım. Eskiden prima kullanıyordum ama ondan çok taşardı.

bende prima kullanıyorum 3 numara normal tapınca taşmıyor bazen çok azla yapınca sızıyor gibi ha birde kucaktaysa bir tarafa yığılı gibi oluyor taşıyor ama genel olarak memnunum ben yaa birse bana bez baya hediye geldi hepsine de prizma kullanıyoruz demiştim

Prima 3 numara aynı sorunu bende yaşıyorum. 4 numarasını deniycem büyük olmazsa tabi henüz almadım

İnan hangisi daha avantajlı ben hiç emin olamıyorum sağlıkçıların çoğu aşıyı savunuyor ama buda bir öğreti sonuçta

İnoa canım, diğer boyalarla boyattiğimda beklerken kafa derim ve gözlerim yanardi inoa yla boyatmaya başlayınca hiç birini yaşamadım ve tam istediğim rengi yakaladım, hamileliğimin 4. Ayından beri boyatiyorum. Dr izniyle tabiki. Bu konu tamamen kişiye kalmış canım. Ben hamileliğimde de şimdi de herşeye çok dikkat etmedim edemiyorum 20 kg aldm hatta, yapim böyle rahat, elimden geleni yapıyorum sonrası Allah in takdiri artık.
İşte ben de böyle rahat olmak istiyorum aşırı takıntı yapıyorum yıpranıyorum inan huzurum kaçıyo

Onlara bişey olmuyor çünkü o ortama alıskınlar bizim çocuklarımız öyle mi o yüzden daha çabuk kalıyorlar mikropları virüsleri ben bu yaşıma kadar boğmaca hastası çocuk duymamıştım tokatta boğmaca geçiren çocuklar var mersinde rota virüsü olmayan el ayak hastalığı geçirmeyen çocuk şans eseri gecirmiyor ben ilerisi için pişmanlık yaşamak istemem
Ondada haklısın canım ama ben yinede hiç rahat değilim bu konuda

Arkadaşım kesinlikle yanlış yapıyorsun. 0-2 yaş ta tv kesinlikle yasak, çocuğun bilişsel gelişimi açısından cok zararlı.ben hiç akşama kadar tv açmıyorum. Çünkü hemen farkedip izlemek istiyor. Piyanolu oyun halisi var onunla oynarken işlerimi yapıyorum
Bende ablama çok kizardim bu çocuk genemi çizgi film izliyor derdim .zaten çok izlemedi 5 dakika anca normalde uyurken işlerimi hallediyorum .

Ya benim kızın bir huyu var kucağımdayken kaka yapmıyor o yüzden hiç çıkmıyor :)) İlla yatıcak hanfendi öyle yapacak. Sen kucağındayken mi yapıyor belki o yüzden çıkıyordur. Kaka yaptığını anladığın an yatır istersen. Bir de kızım az az kaka yapıyor günde 3 kez falan belki o yüzden taşmıyor. Prima premium care kullanıyorum 4 numara.
Yok yatarken yapıyo dün gece 4 numara koymuştum paçadan çıktı.

Ben uzun zamandır kullanıyorum memnunum en küçük paketten al dene a 101 vardı 16 yada 24 tane vardı içinde
Elimdekiler bitsin onu da deneyeyim.

Prima 3 numara aynı sorunu bende yaşıyorum. 4 numarasını deniycem büyük olmazsa tabi henüz almadım
Primanın 4 numarası bize büyük geldi sleepy 4 aşdım şimdi kullandım güzel oldu boyut olarak. İnşallah taşırmaz :)

slm kızlar.nasılsınız. bebegini uyku arkadaşına alıştıran ya da alıştırmaya başlamak isteyen var mı. benim oglum yüzüne bişeyler deymesini cok seviyor. ama emzigini sürekli agzından cıkarttıgı için mecbur kollarını uyuyana kadar kundaklıyorum bide beşiginde kendi kendine sallanmadan uyumaya alıştı. az cok kendimize göre düzen oluştura bildik. şimdide uyku arkadaşına alıştırmak istiyorum kundak yapmadan uyudugu zamanlar için.

kızımda çok yanlışlar yaptım 4 yaaşında olmasına ragmen hala yanıma gelir geceleri kendi yatagında dogru düzgün yatmaz o yüzden oglumda böyle hatalar yapmak istemiyorum.

X