2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ahahaha aynen ya toplaşıp oramızın buramızın ağrılarını konuşalım. Gün yapalım hatta bebişlerde arkadaş olur :))

Ah ah ağrı demeyin hurdaya çıktım resmen. Eşime diyorum ikinciyi doğursam ben iflah olmam :KK70:
Gün iyi fikirmiş :KK58: Bi ara dünürler vardı burada, dünür olmuştuk birbirimizle kimse kalmadı :KK48:

Ya ne bileyim kızlar ben emzirirken tutmuyorum göğsümü. Annem de tut tut diyip duruyor, yorulur yavrum diyor :)) Bazen emzirirken yemek yiyorum bazen bişiler okuyorum. Ama artık tutayım madem :) Göğsüm de öyle ağırlık yapacak kadar büyük değil :KK48:

Kizlar bebeginizi oturtuyor musunuz?dt kucakta oturabilir ama destekli oturtmak istiyorum yavas yavas. .
En taşırken hafif oturur pozisyonda tutuyorum zaten bazende oturur yavaş yavaş geçeriz artık

Günaydın kızlar
Bir şey sorucam. Mesela sol göğsünüzü emziriyorsunuz. Sağ elinizle sol göğsünüzü tutup mu emziriyorsunuz? Böyle olmalıymış yoksa bebeğin çenesi ağrırmış zarar görürmüş doğru mu bu? Ben hiç tutmuyorum da :KK57:
ben elimle destek oluyorum çenesi yoruluyor diye

Bir de bel ağrısı var tabi, yani genelde yatarken hortluyor buda kalıcıysa bize yandık daha ilk doğum bukadar hasar bilemiyorum yani. Kiloları saymıyorum bile. Çok iç açıcı oldum sabah sabah :KK45:
bende sağ bacak bukemiyorum bükünce kalkamıyorum yaşlandık mı ne daha ilkinde eskiden büyüklerimiz 18 de doğururdu benim gibi 30 da değil fark bu olsa gerek

Ya ne bileyim kızlar ben emzirirken tutmuyorum göğsümü. Annem de tut tut diyip duruyor, yorulur yavrum diyor :)) Bazen emzirirken yemek yiyorum bazen bişiler okuyorum. Ama artık tutayım madem :) Göğsüm de öyle ağırlık yapacak kadar büyük değil :KK48:
Büyük olmasa da onun çenesine ağır gelir sen tut yardım et annesi :)

En taşırken hafif oturur pozisyonda tutuyorum zaten bazende oturur yavaş yavaş geçeriz artık

ben elimle destek oluyorum çenesi yoruluyor diye

bende sağ bacak bukemiyorum bükünce kalkamıyorum yaşlandık mı ne daha ilkinde eskiden büyüklerimiz 18 de doğururdu benim gibi 30 da değil fark bu olsa gerek

Birde herşey hormonlu, aktivite desen çok çok az. Normal bu halimiz:110:

Kızlar bebişinize rotavirüs aşısı yaptırdınız mı? Belki konuşmuşsunuzdur ben görmemiş olabilirim
Bende ilk dozunu yaptırdım

Birde herşey hormonlu, aktivite desen çok çok az. Normal bu halimiz:110:
aynen öyle sürekli evdeyiz yine iyi toparladık bu halimizle ödemler gittikten sonraki kilolar zor gidiyor bende gram gram yani bir hafta 200 gram verdiysem öbür hafta yüz almış oluyorum :KK48:

Kızlar sac dökülmesi hormonların geri çekilmesinden kaynaklı imiş. 6-7 sen sonra baya azaliyormus. Hoş beni görseniz dökülecek saçım yok pek. Bir tek önler uzun ama onlar bile dökülüyor :)

Bu arada bende blw ciyim. İnşallah herşey güzel olur ya. Farklı bir macera başlayacak. :)

Bu arada bebeginizin puseti ne birşey seriyor musunuz. Bizimki çok terliyor. Hafta sonu da uzun yola çıkacağız. Bende boncuk elyaftan bel destegi var. Üstüne penye battaniye ve muslin örtüye rağmen terliyor. Siz de durumlar nasıl

Kızlar sac dökülmesi hormonların geri çekilmesinden kaynaklı imiş. 6-7 sen sonra baya azaliyormus. Hoş beni görseniz dökülecek saçım yok pek. Bir tek önler uzun ama onlar bile dökülüyor :)

Bu arada bende blw ciyim. İnşallah herşey güzel olur ya. Farklı bir macera başlayacak. :)

Bu arada bebeginizin puseti ne birşey seriyor musunuz. Bizimki çok terliyor. Hafta sonu da uzun yola çıkacağız. Bende boncuk elyaftan bel destegi var. Üstüne penye battaniye ve muslin örtüye rağmen terliyor. Siz de durumlar nasıl
Ooooo blwciler çoğalıyor destek timi geliyor :) farklı bir mecra dediğin gibi hastane için küçük çarşaf dikmiştik ben onu seriyorum pusete

Sevibebenin puset kılıfını aldım memnunum ama onun altına da bi havlu koyuyorum

Bende tülbet örtülerim var onlar çok güzel ter çekiyor onlardan koyuyorum özellikle başının olduğu yere çok terliyor

X