- 1 Eylül 2016
- 225
- 260
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.461
Burda başka blw ci var mı bilmiyorumda biz senle paslaşalım destek olalım :)
Bende blw düşünüyorum takipteyim inşallah yapabiliriz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda başka blw ci var mı bilmiyorumda biz senle paslaşalım destek olalım :)
Benim çok fena dökülğyor ne zaman durcak bilmiyorum. Tahminim emzirme olayı bitince durur heralde
Benimde baya baya dökülüyor dökülmeyen günlerin intikamını alır gibi ne güzel kalınlaşmıştı oysa
bende blw düşünüyorum inşallah evde olduğum sürece iyice alışır işe başlayıncaya kadar bebekte adapte olur hem
Benimde dökülüyor çok fena
Destekçi çok ne güzelBende blw düşünüyorum takipteyim inşallah yapabiliriz :)
biraz zor olacak başta belki ama sonrası inşallah çok rahat olacakBulduk bir tane daha süper inşAllah becerebiliriz zor bir süreç olacak
kel kanlıcam deseneEmzirme bitene kadar sürerse yandık ben 2 sene emzirmeyi düşünüyordum
Aynı soruyu ben soracaktim canım ben oturtuyorum yavaş yavaş ama tam değil zaten kendisi oturmak istiyor gibi sankiKizlar bebeginizi oturtuyor musunuz?dt kucakta oturabilir ama destekli oturtmak istiyorum yavas yavas. .
İshali yoğunsa doktor görsün su kaybediyo bizde yeni atlattık neler çektimkizlar oglusum ucuttu galiba 3 gundur su gibi yapiyor ve bugun 2 defa ust uste hapsirdi ama ates filan yok napacam ben simdi rizeden sayarlar vocugu hasta etti diyeofffff
Benimki kucakta bana yaslanarak oturuyo hep destekli malum bazen oturunca ayaklarına eğiliyo paket oluyo iki katKizlar bebeginizi oturtuyor musunuz?dt kucakta oturabilir ama destekli oturtmak istiyorum yavas yavas. .
Günaydın kızlar
Bir şey sorucam. Mesela sol göğsünüzü emziriyorsunuz. Sağ elinizle sol göğsünüzü tutup mu emziriyorsunuz? Böyle olmalıymış yoksa bebeğin çenesi ağrırmış zarar görürmüş doğru mu bu? Ben hiç tutmuyorum da
biraz zor olacak başta belki ama sonrası inşallah çok rahat olacak
kel kanlıcam desene
Günaydın kızlar
Bir şey sorucam. Mesela sol göğsünüzü emziriyorsunuz. Sağ elinizle sol göğsünüzü tutup mu emziriyorsunuz? Böyle olmalıymış yoksa bebeğin çenesi ağrırmış zarar görürmüş doğru mu bu? Ben hiç tutmuyorum da
Çeneye zarar gelmezde bebiş çok yorulur. Ben tutuyorum göğsümü. Ağır sonuçta göğsümüz bebeğe göre. Hattabi ara tutmuyordum annem kızdı. Yazık çocuğa o ağırlığı niye veriyorsun tutta yardımcı ol dedi. O günden beri hep tutuyorum :)Günaydın kızlar
Bir de bel ağrısı var tabi, yani genelde yatarken hortluyor buda kalıcıysa bize yandık daha ilk doğum bukadar hasar bilemiyorum yani. Kiloları saymıyorum bile. Çok iç açıcı oldum sabah sabah
Ahaha hiç sorma ya ben bunların üstüne bişey daha ekşiyim. Bende karpal tünel sendromu olmuştu hamileliğim 32. Haftasında başladı. Hala bilek ağrılarım var. İkinciyi yapmasammı diye düşünüyorum bazen valla :) bi de ben kendimi sağlam bilirdim çürük çıktım :)))
Ahahaha aynen ya toplaşıp oramızın buramızın ağrılarını konuşalım. Gün yapalım hatta bebişlerde arkadaş olur :))Ay geçmiş olsun ya, benim bir de bacaklarımda oturup uzun süre kalınca kalkarken bir iki saniyelik bir tutulma gibi oluyor sanki bebeği ayakta sallıyorum ondan mı ne, birbirlerine oturup ağrılarını anlatan yaşlı teyzeler gibi olduk ahh eskiden kadınlar 9'ar tane doğurup birsürü de iş yaparmış biz hakkaten çürük çıktık
Ben kiloya göre değilde bezin bacakları sıkmasına göre geçtim. Bacaklarında baya iz kalıyodu. Geçtikten 10 gün sonra kontrole gittik 7090gr cıktı.4 numara beze geçen anneler bebekleriniz kaç kg iken geçtiniz?
Ahahaha aynen ya toplaşıp oramızın buramızın ağrılarını konuşalım. Gün yapalım hatta bebişlerde arkadaş olur :))