2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim çok fena dökülğyor ne zaman durcak bilmiyorum. Tahminim emzirme olayı bitince durur heralde

Benimde dökülüyor çok fena

Emzirme bitene kadar sürerse yandık ben 2 sene emzirmeyi düşünüyordum

kizlar oglusum ucuttu galiba 3 gundur su gibi yapiyor ve bugun 2 defa ust uste hapsirdi ama ates filan yok napacam ben simdi rizeden sayarlar vocugu hasta etti diyeofffff

Günaydın kızlar
Bir şey sorucam. Mesela sol göğsünüzü emziriyorsunuz. Sağ elinizle sol göğsünüzü tutup mu emziriyorsunuz? Böyle olmalıymış yoksa bebeğin çenesi ağrırmış zarar görürmüş doğru mu bu? Ben hiç tutmuyorum da

Evet canım ben öyle yapıyorum, bir de bazen hafif masaj yapıyorum süt akışı hızlansın diye. Ama çenesi zarar görürmüş falan onu bilmiyorum içgüdüsel benimki

biraz zor olacak başta belki ama sonrası inşallah çok rahat olacak

kel kanlıcam desene

Vitaminsiz falan mı kalıyoruz acaba ya bebek bazı şeyleri alıyor ya süt üretiliyor falan ne bileyim, hamilelikte kullandığımız vitaminlere geri mi dönsek ben doktora gittiğimde bir sormayı düşünüyorum ne yapılabilir diye.

benee tutmuyorym cocuk gayet rahat emiyor benim kv aynilari ni diyo ama bebisler rahat olmazlarsa aglarlarvyani. herkesherseyi cok iyi biliyo

Çeneye zarar gelmezde bebiş çok yorulur. Ben tutuyorum göğsümü. Ağır sonuçta göğsümüz bebeğe göre. Hattabi ara tutmuyordum annem kızdı. Yazık çocuğa o ağırlığı niye veriyorsun tutta yardımcı ol dedi. O günden beri hep tutuyorum :)

Bir de bel ağrısı var tabi, yani genelde yatarken hortluyor buda kalıcıysa bize yandık daha ilk doğum bukadar hasar bilemiyorum yani. Kiloları saymıyorum bile. Çok iç açıcı oldum sabah sabah

Ahaha hiç sorma ya ben bunların üstüne bişey daha ekşiyim. Bende karpal tünel sendromu olmuştu hamileliğim 32. Haftasında başladı. Hala bilek ağrılarım var. İkinciyi yapmasammı diye düşünüyorum bazen valla :) bi de ben kendimi sağlam bilirdim çürük çıktım :)))

Ay geçmiş olsun ya, benim bir de bacaklarımda oturup uzun süre kalınca kalkarken bir iki saniyelik bir tutulma gibi oluyor sanki bebeği ayakta sallıyorum ondan mı ne, birbirlerine oturup ağrılarını anlatan yaşlı teyzeler gibi olduk ahh eskiden kadınlar 9'ar tane doğurup birsürü de iş yaparmış biz hakkaten çürük çıktık

Ahahaha aynen ya toplaşıp oramızın buramızın ağrılarını konuşalım. Gün yapalım hatta bebişlerde arkadaş olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…