2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızım öyleydi kilo alamadığı aylar, daha mamayı yerken yada emerken kaka yapmaya başlardı. Ama bu doyduğunu göstermez mi ki? Annelik işte her şeyi kafamıza takıyoruz :/
Evet canım doyduğunu gösteriyor ama yedikleri azcık içinde dursa da biraz kilo alsa istiyorum. Bu ay kaç kg almaları gerekiyor acaba biliyor msnz?

Evet canım doyduğunu gösteriyor ama yedikleri azcık içinde dursa da biraz kilo alsa istiyorum. Bu ay kaç kg almaları gerekiyor acaba biliyor msnz?
Canım ilk aylar daha hızlı kilo alır süt o içeriktedir aydan aya sütteki içerik değişir kilo alımıda yavaşlar düşünsene her ay 1 buçuk kilo alıyo hali nolur sonra kilodan hareket edemez sen azda olsa emmesi ni sağla bunlar geçici dönemler sanırım

Mama değil de sağıp kaşıkla mı versem dedim. Onu da yutmuyor. Valla yaşlandım bu annelik beni delirtti. Zaten lohusalığım da çok sıkıntılı geçmişti. Bir kurtulamadım depresyondan. 1 aydır da emmeme sorunu var iyice yıldım.
Birazdan aşıya götüreceğim korkuyorum.

Maşallah canım bebişe ben daha 3 numara yeni paket aldım üzerinde 5 9 kilo yazınca evde 4 numara denemelik var büyük gelmezse değiştirmeyin bari paketi .canım senin bebiş kafini düz yatinca kaldırmıyor demistin kaldiriyormu şimdi .benim oglumda kafayı tam dik tutmuyor titriyor kafası elimi kaldırıp ses yapıyorum kaldırıp bakıyor kucagimdayken ama titriyor kafası normal mi acaba teyzemin kızının oğlu 4 aylıkken tam dik tutuyordu. Ona taktim şimdi kafayı

Kızlar bebeginiz yukarı doğru bakarken tam dik tutabiliyormu kafasını benim oğlumun kafasi titriyor çabuk yoruluyor sanırım birde hemen kafayı yana dayiyor normal mi sizce

Kızlar bebeginiz yukarı doğru bakarken tam dik tutabiliyormu kafasını benim oğlumun kafasi titriyor çabuk yoruluyor sanırım birde hemen kafayı yana dayiyor normal mi sizce

Kiz eskiden arabalarda arka caminda bitane kafasi salayan köpek oyuncagi vardi ya bizimkinin kafasi ayni öyle oluyor normaldir bence

Kiz eskiden arabalarda arka caminda bitane kafasi salayan köpek oyuncagi vardi ya bizimkinin kafasi ayni öyle oluyor normaldir bence
aynen canım doğru araştırdım şimdi çivi gibi dimdik tutması 6 ayı buluyormuş normalmiş yani teyzemin kızın bebeği biraz erken tutmuş çivi gibi tutuyordu bebek maşallah yere tutunca adımlarını nasıl atiyo koşucak nerdeyse

Alakasız bir konu olacak ama ev temizliğini nasıl yapıyorsunuz bebeklerle kızlar? Kızım süpürge açmama bile izin vermiyor sesinden korkuyor, bir iş yaptırtmıyor bana Pusetine koysam 10 dakikadan sonra sıkılıp ağlıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz?

Eskisi gibi ev temiz olmuyor malesef esim evde olunca yatak odayi temizliyorum bitiriyorum esim cocugu alip yatak odasina geciyor orda oyniyorlar birlikde bende evin geri kalanini rahatlikla süpüruyorum temizliyorum

Canim o konuyu hic sorma.Ev cok pis haftafa bir temizlemeye calisiyorum ama olmuyor. Esim hem soyleniyor ev pis diye hemde cocugu verip is yapmak istedigimde yapma diyor. O yokken gunduz yapmaliymisim butun gun evdeymisim. Gercekten bu erkekler anlamiyo. Suan saat 1 ve ben daha kahvalti edemedim. Sekizde uyandik . Aglamaya basladi banyo yaotirdim pis pisladim oynadim yedirdim bu turlu uyumadi . Simdi ayagimda uyuyor. Yatagina goturmeye korkuyrm uyanir die. Banyoda havluluar kalmis. Camasir yikanmasi lazim. Evin silinip supurulmesi lazim. Benm dinlenmem lazim ama ondan bile vaz gectim. Bir yardim eden allah kulu herkes geliyi bebegi seviyo akil veriyo yok cocugu ben boyle yapmisim kucaga alistirmisim.akillari dinliyoruz. Sonra defolup gidiolar.

Evlendigim günden beri eşim yapiyor, artık yapmak istesem de kızım yaptirmaz

. Ben uyurken yapıyorum yapabildiğim kadarını yapamadığım kalıyor

Sağolun kızlar cevaplar için.
Allah'tan eşim anlayışlı. Temizlik yapamadığım için yada yemek yok diye öyle söylenmedi hiç şimdiye kadar. Hatta çoğu zaman kendi temizliyor. Şu oda çok batmış bir süpürüp sileyim der hemen halleder Allah razı olsun. Ama görüyor halimi biliyor kızı yaramaz uslu değil :) Kimi gün hiç uyumuyor sürekli mızıldanıyor yemek bile yapamıyorum. Akşam eşim işten geliyor yapıyoruz birer sandviç yiyoruz ne yapalım :) İnşallah büyüdükçe temizlikti yemekti yapmamıza izin verirler. Ev işlerini özledim valla

Doktora gittik kızım ishal oldu biz ilaçtan sandık ama ondan değil dedi ilaç verdi ama kızım içmiyo tükürüyo yemekte yemiyo iyi olur inşallah artık napim bilmiyorum huysuzlukdan nefes aldırmıyor
Ayy çok geçmiş olsun cnm şurup içirmesi bi dert zaten yarısı yere yarısı giderse mideye ağlaya ağlaya Allah yardımcımız olsun büyüdükçe işimiz zorlaşıyor

Reactions: mnt
Arkadaşlar 4 aylık 62 cm 5.500 kg kızım var
Kızım biraz erken doğdu ve aile hekimi hemşiremiz ek gıdaya erken başlamamız gerektiğini söyledi bebek küçük olduğu için. Benim için bir avantaj aslında çünkü 2 ay sonra işe başlamam gerekecek herhangi bir sakınca görmüyorum çünkü işe başladığım zaman tam 6 aylık olacak ve erken halledersem çalışırken sıkıntı olmaz yavruma diye düşünüyorum. Ama şurda bi sıkıntı var Hemşire bana hergün bir bardak yoğurt mayalamam gerektiğini sütün asla hazır olmaması gerektiğini ve hergün bir kaşık yedirmemi söyledi. Birde serçe parmağımın yarısı kadar muz.Şimdi mantık olarak ben hergün 1 bardak sütü nerden bulucam hiç bilmiyorum. Yani 1 litre alsam hepsini aynı anda mayalayıp versem olmuyor mu. Ben bunu ısrarla sordum ama o da ısrarla hayır hergün yeni mayalanacaak dedi. Beni bi aydınlatın size zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…