- 7 Ağustos 2016
- 334
- 386
- 37
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.421
Evet canım doyduğunu gösteriyor ama yedikleri azcık içinde dursa da biraz kilo alsa istiyorum. Bu ay kaç kg almaları gerekiyor acaba biliyor msnz?Kızım öyleydi kilo alamadığı aylar, daha mamayı yerken yada emerken kaka yapmaya başlardı. Ama bu doyduğunu göstermez mi ki? Annelik işte her şeyi kafamıza takıyoruz :/
Canım ilk aylar daha hızlı kilo alır süt o içeriktedir aydan aya sütteki içerik değişir kilo alımıda yavaşlar düşünsene her ay 1 buçuk kilo alıyo hali nolur sonra kilodan hareket edemez sen azda olsa emmesi ni sağla bunlar geçici dönemler sanırımEvet canım doyduğunu gösteriyor ama yedikleri azcık içinde dursa da biraz kilo alsa istiyorum. Bu ay kaç kg almaları gerekiyor acaba biliyor msnz?
Mama değil de sağıp kaşıkla mı versem dedim. Onu da yutmuyor. Valla yaşlandım bu annelik beni delirtti. Zaten lohusalığım da çok sıkıntılı geçmişti. Bir kurtulamadım depresyondan. 1 aydır da emmeme sorunu var iyice yıldım.Benimkide öyle maalesef, çok üzülüyorum bu duruma. Yalnız dün nette dolaşırken büyüme atakları ile ilgili bir sayfada bu dönemin ana ataklardan biri olduğu ve zorlu geçtiği yazıyordu. Özellikle belirtilmiş bu dönemde bebekte ciddi meme reddi yaşanır ve genellikle bu ay kilo alımı yavaşlar azalır diye.
Anneler bebek emmiyor diye mamaya başlamayın, çünkü bu dönemi atlatırsanız uzun bir süre reddetme gibi bir sıkıntınız olmaz diye eklemişler.
Bende bu yazıyı okuyunca birazda olsa ümitlendim, inşaallah dedikleri gibi olur.
Maşallah canım bebişe ben daha 3 numara yeni paket aldım üzerinde 5 9 kilo yazınca evde 4 numara denemelik var büyük gelmezse değiştirmeyin bari paketi .canım senin bebiş kafini düz yatinca kaldırmıyor demistin kaldiriyormu şimdi .benim oglumda kafayı tam dik tutmuyor titriyor kafası elimi kaldırıp ses yapıyorum kaldırıp bakıyor kucagimdayken ama titriyor kafası normal mi acaba teyzemin kızının oğlu 4 aylıkken tam dik tutuyordu. Ona taktim şimdi kafayıGunaydin sekerpareler,
Benim oğlan bu aralar, emerken hemen dönüp sağı solu seyrediyor ses geliyorsa hemen sese doğru bakıyor. Bekliyorum bende meme açıkpaşa bey bizi ne zaman görecek diye sonra dönüp devam ediyor emmeye ama seyretmesine izin vermezsen çok sinirleniyor.
Bu aralar bizimki de bazen durduk yerde bir bağırıyor yakindaysak bir kulak cinlamasi oluşuyor bizde
Bizim bebek ilk zamanlar hEm emip hem kakasini aynı anda yapardı en iyi de o zamanlar kg aldı. Şimdi günde bir defa kaka yapıyor. Azaldı. Kg alımı da eskiye göre daha az.
Bebegimin göz rengi dönmedi mavi. Maşallah. Ailede mavi yok maalesef babamin ki çakır . Belki ona dönebilir. Ben ve eşim kahve...
Bizde bebek bezini 4 numara kullanıyoruz . 6 buçuk kg da başladık.
Kızlar bebeginiz yukarı doğru bakarken tam dik tutabiliyormu kafasını benim oğlumun kafasi titriyor çabuk yoruluyor sanırım birde hemen kafayı yana dayiyor normal mi sizce
Kiz eskiden arabalarda arka caminda bitane kafasi salayan köpek oyuncagi vardi ya bizimkinin kafasi ayni öyle oluyornormaldir bence
Bnmki artik bugun beni cok zorluyor.dedim benimde hayattaki imtihanim bu olacak. Surekli agliyo ciglik atiyor.Arkadaşlar bebişleriniz çığlık atıyo mu benim kız çığlık atıp duruyo sinirlenince çığırından çıkıyor sinirli bir çocuk mu olacak acaba
Alakasız bir konu olacak ama ev temizliğini nasıl yapıyorsunuz bebeklerle kızlar? Kızım süpürge açmama bile izin vermiyor sesinden korkuyor, bir iş yaptırtmıyor banaPusetine koysam 10 dakikadan sonra sıkılıp ağlıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Canim o konuyu hic sorma.Ev cok pis haftafa bir temizlemeye calisiyorum ama olmuyor. Esim hem soyleniyor ev pis diye hemde cocugu verip is yapmak istedigimde yapma diyor. O yokken gunduz yapmaliymisim butun gun evdeymisim. Gercekten bu erkekler anlamiyo. Suan saat 1 ve ben daha kahvalti edemedim. Sekizde uyandik . Aglamaya basladi banyo yaotirdim pis pisladim oynadim yedirdim bu turlu uyumadi . Simdi ayagimda uyuyor. Yatagina goturmeye korkuyrm uyanir die. Banyoda havluluar kalmis. Camasir yikanmasi lazim. Evin silinip supurulmesi lazim. Benm dinlenmem lazim ama ondan bile vaz gectim. Bir yardim eden allah kulu herkes geliyi bebegi seviyo akil veriyo yok cocugu ben boyle yapmisim kucaga alistirmisim.akillari dinliyoruz. Sonra defolup gidiolar.Alakasız bir konu olacak ama ev temizliğini nasıl yapıyorsunuz bebeklerle kızlar? Kızım süpürge açmama bile izin vermiyor sesinden korkuyor, bir iş yaptırtmıyor banaPusetine koysam 10 dakikadan sonra sıkılıp ağlıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Evlendigim günden beri eşim yapiyor, artık yapmak istesem de kızım yaptirmazAlakasız bir konu olacak ama ev temizliğini nasıl yapıyorsunuz bebeklerle kızlar? Kızım süpürge açmama bile izin vermiyor sesinden korkuyor, bir iş yaptırtmıyor banaPusetine koysam 10 dakikadan sonra sıkılıp ağlıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Rabbim sabrını versin çocuk yetiştirmek özenli meşakatli iş ilk 3 yaşa kadar özellikle bir çok şeyin tohumu atılır dikkat etmeliyiz yumuşak olmalıyız bu günler geçecekBnmki artik bugun beni cok zorluyor.dedim benimde hayattaki imtihanim bu olacak. Surekli agliyo ciglik atiyor.
. Ben uyurken yapıyorum yapabildiğim kadarını yapamadığım kalıyorAlakasız bir konu olacak ama ev temizliğini nasıl yapıyorsunuz bebeklerle kızlar? Kızım süpürge açmama bile izin vermiyor sesinden korkuyor, bir iş yaptırtmıyor banaPusetine koysam 10 dakikadan sonra sıkılıp ağlıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Ayy çok geçmiş olsun cnm şurup içirmesi bi dert zaten yarısı yere yarısı giderse mideye ağlaya ağlaya Allah yardımcımız olsun büyüdükçe işimiz zorlaşıyorDoktora gittik kızım ishal oldu biz ilaçtan sandık ama ondan değil dedi ilaç verdi ama kızım içmiyo tükürüyo yemekte yemiyo iyi olur inşallah artık napim bilmiyorum huysuzlukdan nefes aldırmıyor
Ha hayBende değişmez diye düşünğyorum. Yeşil şens alayım diyorum bari annesine çekmiş desinler :))))
Bi normale dönseydiniz hayırlısıyla canım ya. Sen de çok yıprandın son dönemde.
https://www.e-bebek.com/philips-avent-scf870-wasabi-hizli-pisirici-ve-blender-p-pav-cf870/
Kizlar bu ürün suan indirimde ek mamaya gecisinde kulanisli olurmuki yorumlari cok güzel siz ne düsünuyorsunuz?