2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Al bizden de o kadar cnm biz kahve oğluş mavi oldu değişeceğini de sanmıyorum :nazar:
Bende değişmez diye düşünğyorum. Yeşil şens alayım diyorum bari annesine çekmiş desinler :))))

Doktora gittik kızım ishal oldu biz ilaçtan sandık ama ondan değil dedi ilaç verdi ama kızım içmiyo tükürüyo yemekte yemiyo iyi olur inşallah artık napim bilmiyorum huysuzlukdan nefes aldırmıyor
Bi normale dönseydiniz hayırlısıyla canım ya. Sen de çok yıprandın son dönemde.

Benim kızımın gözü bildiğin kahve olacak dedesi dayısı yeşil gözlü çekeydi iyi olacaktı
Ben sarışınim göçmeniz babam tarafı mavi göz sarışın oğlum tam bir adanalı olmuş babasına çekmiş esmer oğlan .hemşire oğlumu giydirirken bu sana hiç benzemiyor babasına benziyor herhalde demişti .kz kardeşim Abla ben bebişe bakınca enisteme bakıyor gibi oluyorum diyor.hiç bana benzemiyor resmen babasinin klonu gibi diyorlar .geçen yönetici sen eşini çokmu seviyorsun dedi evet dedim belli oğlan aynı babası dedi .babası çekecek sonuçta ama azcik bana benzeseydi demiyorda değilim hani.

Ben sarışınim göçmeniz babam tarafı mavi göz sarışın oğlum tam bir adanalı olmuş babasına çekmiş esmer oğlan .hemşire oğlumu giydirirken bu sana hiç benzemiyor babasına benziyor herhalde demişti .kz kardeşim Abla ben bebişe bakınca enisteme bakıyor gibi oluyorum diyor.hiç bana benzemiyor resmen babasinin klonu gibi diyorlar .geçen yönetici sen eşini çokmu seviyorsun dedi evet dedim belli oğlan aynı babası dedi .babası çekecek sonuçta ama azcik bana benzeseydi demiyorda değilim hani.
Senin ki erkek babaya benziyor benim kıza ne oluyor aynı baba bant takmasam herkes erkek sanıyor :)

Arkadaşlar bebişleriniz çığlık atıyo mu benim kız çığlık atıp duruyo sinirlenince çığırından çıkıyor sinirli bir çocuk mu olacak acaba

Offf hem de ne sinir, bu huyunu babasından almış almaz olaymış :/ Gözlerini kapatıp hem ağlıyor hem bir yandan tepiniyor. El kadar bebedeki sinire bak. Çokta ılımlı sıcak yaklaşıyorum kızıma oysa ki..

Benim kızım meme almıyor ya, ne yapacağım ben. Önceden en azından arada bir yapardı şimdi her öğün. Ya uyumak üzereyken ya uyandıktan hemen sonra emzirmeliyim. Bazen dört saati geçiriyor.
Benimki de öyle canım Nazlı emiyor, iki çekip bırakıyor. Ben de emdikten sonra sağıp zorla kaşikla içiriyorum.

Offf hem de ne sinir, bu huyunu babasından almış almaz olaymış :/ Gözlerini kapatıp hem ağlıyor hem bir yandan tepiniyor. El kadar bebedeki sinire bak. Çokta ılımlı sıcak yaklaşıyorum kızıma oysa ki..
Ya işte ben çok sinirliyim hamileliğimin ilk döneminde bağırıp çağırıyodum çocum bu yüzden sinirli mi oldu diye korkuyorum.onada kızmamaya çalışıyorum ama

Kızlar kızımın iştahsız oluşu çok canımı sıkıyor, geçen hafta side de tatildeydik üstüne düşmedim kendi haline bıraktım iyice süzüldü gibi geliyor. Cumartesi gece evimize geldik dünden beri emzirip ardindan süt sağıp tepiyorum ağzına. Bu kez de kaka sayımız günde 1-2 iken 3-4 e çıkıyor. Ben yediriyom kızım ya alttan ya üstten çıkarıyor. Daha ben kaşıkla yedirirken süt bitmeden benim kız kaka yapmaya başlıyo. Aynı durumu yaşayan var mı? Sizce Normal mi? Dr umuz kızımın gelişimini normal buluyor. Ama bu ay farklı bir Dr a daha götürücem. Ayın 14 ünde aşı ve kontrolümüz var bu arada. Bayramdan sonra da çalışmaya başlıyorum. Napcam bilmiyorum :KK43:(

Benim kızım meme almıyor ya, ne yapacağım ben. Önceden en azından arada bir yapardı şimdi her öğün. Ya uyumak üzereyken ya uyandıktan hemen sonra emzirmeliyim. Bazen dört saati geçiriyor.
Benimkide öyle maalesef, çok üzülüyorum bu duruma. Yalnız dün nette dolaşırken büyüme atakları ile ilgili bir sayfada bu dönemin ana ataklardan biri olduğu ve zorlu geçtiği yazıyordu. Özellikle belirtilmiş bu dönemde bebekte ciddi meme reddi yaşanır ve genellikle bu ay kilo alımı yavaşlar azalır diye.
Anneler bebek emmiyor diye mamaya başlamayın, çünkü bu dönemi atlatırsanız uzun bir süre reddetme gibi bir sıkıntınız olmaz diye eklemişler.
Bende bu yazıyı okuyunca birazda olsa ümitlendim, inşaallah dedikleri gibi olur.

Kızlar kızımın iştahsız oluşu çok canımı sıkıyor, geçen hafta side de tatildeydik üstüne düşmedim kendi haline bıraktım iyice süzüldü gibi geliyor. Cumartesi gece evimize geldik dünden beri emzirip ardindan süt sağıp tepiyorum ağzına. Bu kez de kaka sayımız günde 1-2 iken 3-4 e çıkıyor. Ben yediriyom kızım ya alttan ya üstten çıkarıyor. Daha ben kaşıkla yedirirken süt bitmeden benim kız kaka yapmaya başlıyo. Aynı durumu yaşayan var mı? Sizce Normal mi? Dr umuz kızımın gelişimini normal buluyor. Ama bu ay farklı bir Dr a daha götürücem. Ayın 14 ünde aşı ve kontrolümüz var bu arada. Bayramdan sonra da çalışmaya başlıyorum. Napcam bilmiyorum :KK43:(

Kızım öyleydi kilo alamadığı aylar, daha mamayı yerken yada emerken kaka yapmaya başlardı. Ama bu doyduğunu göstermez mi ki? Annelik işte her şeyi kafamıza takıyoruz :/

Gunaydin sekerpareler,

Benim oğlan bu aralar, emerken hemen dönüp sağı solu seyrediyor ses geliyorsa hemen sese doğru bakıyor. Bekliyorum bende meme açık :KK66: paşa bey bizi ne zaman görecek diye sonra dönüp devam ediyor emmeye ama seyretmesine izin vermezsen çok sinirleniyor.

Bu aralar bizimki de bazen durduk yerde bir bağırıyor yakindaysak bir kulak cinlamasi oluşuyor bizde:KK66:

Bizim bebek ilk zamanlar hEm emip hem kakasini aynı anda yapardı en iyi de o zamanlar kg aldı. Şimdi günde bir defa kaka yapıyor. Azaldı. Kg alımı da eskiye göre daha az.

Bebegimin göz rengi dönmedi mavi. Maşallah. Ailede mavi yok maalesef babamin ki çakır . Belki ona dönebilir. Ben ve eşim kahve...

Bizde bebek bezini 4 numara kullanıyoruz . 6 buçuk kg da başladık.

X