2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm bn başladım mamay 4*90cc verıorm.phılıps aventın başlığını kullanıorm bebişim çok şükür hala memeci kafasını göğsume değdirip ağzıyla emıomş gbı yapıo..bu saatten snr bırakmaz gbıme gelıo çnkü ek gıdaya gelıckler az kalsın.bn gecede cok emzırıorm.kılo aldımı yrn dr.a gdıcz hbr verıcm sana

Ya bana da bırakmaz gibi geliyor da işte her kafadan bir ses çıkıyor. Ben ne zaman vereceğimi şaşırıyorum. Mama verince de göğsüm doluyor. Beslenmeden sonra vereyim diyorum azar azar midesi büyüsün :)

Hadi inşallah iyi kilo almıştır canım. Bu arada sütünde azalma oldu mu ki acaba. En büyük tereddütum mama konusunda süt azalması

Cnm bn başladım mamay 4*90cc verıorm.phılıps aventın başlığını kullanıorm bebişim çok şükür hala memeci kafasını göğsume değdirip ağzıyla emıomş gbı yapıo..bu saatten snr bırakmaz gbıme gelıo çnkü ek gıdaya gelıckler az kalsın.bn gecede cok emzırıorm.kılo aldımı yrn dr.a gdıcz hbr verıcm sana

Gece kaç kez emziriyorsun. Benim uykum çok ağır alarm birine uyansam birine uyanmiyorum

Canım bana dr akşamları yatarken 90 cc ver demişti. Ben veriyorum ama benimki mamayı pek yemiyor ben de kaşıkla falan biraz tepiyorum. Arada aklıma gelirse gündüz de emzirdikten sonra tepiyorum. Tükure çıkara ne yerse kar diye bakıyorum. Ama bir haftadır falan da emzirdikten sonra süt sağıp zorla kaşikla tepiyorum. 2 kaşık içse bile çok seviniyorum. Benim sütüm de maşallah bol, süt saģma makinesini bile kullanmıyorum. Elimle pratik oluyo bikaç dk da 50-60cc rahat sağıyorum emzirdikten sona tek gögsumden. Kilosunu ayin 14 ünde aşıya gidince öğrenicez. Psikolojik mi bilmiyorum ama ağirlaştı gibi geliyor. 3. Ayda 5280gr dık bu ayki hedefim 6kg olsun razıyım. Sonra mama vermeyi pek düşünmüyorum. Bu ay deneme amaçlı içimde kalmasın diye veriyorum.
Hey maşallah canim. Senin ki de benim.kız gibi iştahsız galiba. Bizim kı miy miy.

Ya demek elle sagiyorsun helal olsun ben hayatta yapamam. Neden bılmıorm çok sikamiyorum :) kıyamıyorum galiba.

Sagdigin sutu geceleri de ver bol bol. Bizimki de 3.ayda 5500 idi. Benim daha var 4.aya 10 gün filan. İnşallah artar kilo alımları.

Ya bana da bırakmaz gibi geliyor da işte her kafadan bir ses çıkıyor. Ben ne zaman vereceğimi şaşırıyorum. Mama verince de göğsüm doluyor. Beslenmeden sonra vereyim diyorum azar azar midesi büyüsün :)

Hadi inşallah iyi kilo almıştır canım. Bu arada sütünde azalma oldu mu ki acaba. En büyük tereddütum mama konusunda süt azalması
Yok olmadı cnm cok şukur,mesla bgn 2kere mama verdim 90cc.ben öğün arttırdm mesla gece 3te kalkıo emmek için artk ozmn mama verıorm.5te emzırıorm.dışarıya çıkarkn pek bebeğimle çıkamıorm önceden bi telaş sağmayla uğraşıodm şimdi mama bırakıorm.günde 3kere sağım yapıorm onlarıda verıorm.bnm bebişim cok hareketlı durmuo yanı sürünerek odadan cıkıo hamıleykn ne yedıysem motor takılmş,ayrıca gnde 5-6defa altınada yapıo yanı sık beslemem gerekıo.tabı burda 150cc falan yazılıo bnmkı en fzla 100cc oda en fzla genlde hep 80ccde bırakıo..mamayla sütü karıştırmıorm anne sütünün etkisini azaltıomş aklında olsn

Hey maşallah canim. Senin ki de benim.kız gibi iştahsız galiba. Bizim kı miy miy.

Ya demek elle sagiyorsun helal olsun ben hayatta yapamam. Neden bılmıorm çok sikamiyorum :) kıyamıyorum galiba.

Sagdigin sutu geceleri de ver bol bol. Bizimki de 3.ayda 5500 idi. Benim daha var 4.aya 10 gün filan. İnşallah artar kilo alımları.
Birde sbh gdıp gelıp emziriorm.oyle saat olayı yok bizde

Suyun altında bi kaç dk bekletiyorsun cnm zaten içinden çıkan kağıtta ne işe yaradığı Nasıl kullanıldığı Hakkı'nda kısa bilgiler mevcut :KK66: sipariş ettiğin adresi iyice araştırdın mı cnm kullananların yorumlarına falan da baksaydın biz 120₺ ye almıştık sanırım labaratuar ortamında hazırlanıyormuş sonuçta bebeklerimizin sağlığı söz konusu :KK66:

ben tanidik vasitasiyla oyle indirimli buldum cnm

Anneanne babaannelere göre bebeler hep zayıf :)

sinir oluyorum bu olayaesimin sulalesinde sanki kv bakiyormus o ilgileniyormus o buyutmus o olmazsa ben bakamazmisim algisi var hele kayinpeder bildiğin kaynana illallah ediyo .kendileri 1 hafta yoklar evde mis gibide bakiyorum ogluma geldiklerinde gorsunler :) birde giderkwn demezlermi geldigimizde cocugu iyi girelim. ay birde cocuga iyi bak demeleei bitiriyor beni. kendi cocugum nasil iyi bakmam milletin goremedigini dr bile dikkatini cekmwdigini gorur bulurum ben anneyim cunku. hadi hersseyi gectim sanki kucagima hic cocuk almamisim gibi davranmalari

Benimki de 13 nisan doğumlu canım bizim de bi 10 günümüz var. Şu an tatildeyiz otelde park yatak var ama kızım sevmedi gece deliksiz uyuyan çocuk kımıl kımıl ben de yanıma alıyorum çoğu zaman sabaha kadar o uyurken emziriyorum o da emiyo bakalım bu ay bu kadar yemeye iyi olması lazım. Emzirdikten sonra Elimle hafif masaj yapar gibi sikarak çok rahat 1 bardak sağıyorum tavsiye ederim pratik oluyo.

Bende süt sağıp bineronla vermeye başladım çok hoşuna gitti şaşırdı önce sonra sevindi memeyi bırakır mı diye baya korkuyorum
Canim yapma oyle kilo alamiyor diye bende once emziriyordum . Sonra sagdigim sutu veriyordum biberona alisti ama.gunduz hic meme almiyor geceleri ve sabahlari meme aliyor.

X