2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Senin bu kv ile derdinde doğumdan sonra başladı. Hamileyken konışuyorduk iyiydiniz. He he de geç ya. Ya da tersle. Ben bana karışanları tersliyorum hemen kırılırlarsada kırılsınlar napim yani. Herkes herşeye burnunu sokmasın bi zahmet
Aynen yaaa nişanlılık evlilik dört senedir tanıyorum hiç bu kadar gerilmemiştik gerçekten önceden gelsinler diye can atardım kendim arayıp çagırırdım şimdi stres oluyorum geldiklerinde bende he diyorum bildiğimi okuyorum canım ben direk terslmeme ama yeri geldiği zaman gerekeni söylerim laf yerini bulur yani

Ayyy Allahım delirecem yaaaa neden herkes herşeye karışıyor anlamam ilk altı ay sadece anne sütü bebeğe başka bişey verilmez diyorum hava sıcak su ver beş ay oldun meyve suyu vermeye başlarsın vermicem arkadaş bunaltmayın beni vermicem ne suyu ne meyve suyu asıl tantana blw ile besleyince çıkacak Allahım sen kimseye bilmiş kaynana verme banada sabır ver
Bende az kaldı deliriyordum ki araya mesafe koydum şimdi rahatim .yüzüne karşı şimdi 3 kişilik bir aile olduğumuzu hissediyorum dedim önceden resmen geniş aileydik .ben kayınvalide olduğumu görürsem inşallah hiç karişmayacağim gelinime inşallah .benim eşimede demişler su verin hava sıcak böbrek rahatsızlığı olur ileride diye herkes birşey söylüyor işte aliştim artık ben.

Bende az kaldı deliriyordum ki araya mesafe koydum şimdi rahatim .yüzüne karşı şimdi 3 kişilik bir aile olduğumuzu hissediyorum dedim önceden resmen geniş aileydik .ben kayınvalide olduğumu görürsem inşallah hiç karişmayacağim gelinime inşallah .benim eşimede demişler su verin hava sıcak böbrek rahatsızlığı olur ileride diye herkes birşey söylüyor işte aliştim artık ben.
Eşin tuhafı biz doğumdan önce çok iyiydik hala iyiyiz ama ben yüzüne karşı bişey demek istemiyorum he deyip bildiğimi yapıyorum sabır diyorum bakalım ne zaman kadar

Aynen yaaa nişanlılık evlilik dört senedir tanıyorum hiç bu kadar gerilmemiştik gerçekten önceden gelsinler diye can atardım kendim arayıp çagırırdım şimdi stres oluyorum geldiklerinde bende he diyorum bildiğimi okuyorum canım ben direk terslmeme ama yeri geldiği zaman gerekeni söylerim laf yerini bulur yani

Bi şekilde lafımızı söylüyoruz hepimiz ama niye bı durumlara getiriyolar. Sus otur yerinde torununu sev. Doktora sormadan zaten bişey yapmıyor kimse ama işte illa kendi doğrularını söylemek zorundalar

Bi şekilde lafımızı söylüyoruz hepimiz ama niye bı durumlara getiriyolar. Sus otur yerinde torununu sev. Doktora sormadan zaten bişey yapmıyor kimse ama işte illa kendi doğrularını söylemek zorundalar
Aynen sev torununu otur senin bildiklerin otuz yıl öncesinde kaldı şimdi herşey farklı senin seçenegin yokmuş annenden kv ne duyduysan yapmışsın mecbur biz bilgiye kolay ulaşıyoruz şimdi araştırıp öğreniyoruz dediğin gibi ne gerek var gerilmeye tıkanınca zaten sorarız sorunca cevap verin yorum yapmayın herşeye

Kızlar bayadır giremiyorum bodrumda olduğumuz icin depremi yaşadık bebegimle iki gece dışarda yattık o geceyi anlatamam bile çok korkunçtu tam bebeğimi yatırıyordumki deprem oldu çok şidetliydi titrek bi sesle bağırmaya başladım eşim kalktı ben hemen ogluma sarıldım üst kattan nasıl indim hala hatırlamıyorum Allah kimseye yaşatmasın çok korkunçtu neyseki geçti. Başka bi sorunum var şuan daha öncede yazmıştım bebegimin kakasın da kan var doktora götürdük ama yine oldu bu kez sevk etti izmire yada aydına çok üzülüyorum ne yapıcagımı bilmiyorum kilo alımı iyi ama sadece kakada kan var bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen :KK43:

Canim benim oglumunda dün bezinde kan vardi hemen doktora kosturduk kan aldi ilthap virus falan varmi diye cok sükür temiz cikdi haftayada idrara bakcakmis doktor bana sorduklari beslenmesinde degisiklik oldumu kapizlik veya ishal varmi kusuyor mu atesi varmi tabi oglum biraz üsütmüsdü öksürüyordu hepsi vardi sayilir o yüzdende hemen kan aldi popsunda yara var olabilir iyice ac bak benimkinin baya kizarik duriyor ondan olmus olabilir yada hastaydi diye bilemiyorum canim bugün gecmisdi bisey yokdu kakasi normaldi

Kızlar oğlum iki aydır hiç kilo almadım bugün mama vermeye karar verdim hıp mamasını aldım yeni mamayı başlayanlar siz nasıl veriyorsun günde kaç kere veriyorsunuz kaç cc veriyorsunuz aranızda hip maması kullanan var mı
canım bu ay benimki de 580gr. Aldı dr gece yatmadan önce 90 cc yedir uyut dedi ama benimki yemiyor tukuruyor ben de kaşikla ağzına tepmeye çalışıyorum 10cc yese kar diye bakıyorum. Ben üçgündur emzirdikten sonra sürümü de sağıp ağzına tepiyorum çünkü sıcaktan eskisi gibi emmiyor 2 çekip bırakıyor. Bakalım bu ay kilo alacak mı mrk ediyrm. Bize dr keçi sütlü golden Goat alın dedi canım bizimki yemedi aptamil ve bebelac gold aldık onları da yemedi, hele biberonu görünce delleniyo çocuk resmen. Napcam bilmiyorum Eylül de de okula başlıcam son 1 ayı iyi değerlendirmek bebeğimi iyice beslemek istiyorum.

• Beğen
Reactions: mnt
Kızlar oğlum iki aydır hiç kilo almadım bugün mama vermeye karar verdim hıp mamasını aldım yeni mamayı başlayanlar siz nasıl veriyorsun günde kaç kere veriyorsunuz kaç cc veriyorsunuz aranızda hip maması kullanan var mı
Canim dun aldim bende .Bazrn doymuyor gibi geliyor ve hircin oluyor. Ozamanlarinda sakinlessin diye verecegim. Dun sutume ek olarak 2 kere 30 cc verdim. Masallah hic ayirt etmedi. Ama sanirim bu mamalarda uyutan bisey var. Cocuk 70 cc anne sutu icti uykusu yoktu 30 cc mama ile uyudu

Kızlarrrrr bişey sorucam 4. Ayına girince sizde başladınız mı kan damlasına sağlık ocağı verdi günde 5damla vegaaferon

• Beğen
Reactions: mnt
Bu arada kızlar, eşim geçen gün kendimi cok parcaladigimi söyledi. 8 de uymuyorsa dışarı çıkalım gezelim neden uyutmak için zorluyorsun dedi. Ki bence bebeklerin duzeni olmalı. Dışarı bile çıkamıyorsun dedi. 1. Ben evi seviyorum. 2. Dışarı çıkmam gerekirse gayette çıkıyorum. Ve şu saatten sonra hergün dışarı çıkacağım. Ya bebek arabası ile yada arabamiz ile. P araba ile yalnız binmemi istemiyor. Ama ben hırs yaptım. Biliyorum o kötü niyetli söylemedi ama olsun. Aslında hakli bir yandan. Bebek ile dışarı çıkmak külfet olmamalı. Sizlerin nasıl. Sık sık çıkıyor musunuz. Ben güneşten de dolayı çok çıkmıyorduk. E tam serinlik de uyku vaktine denk geliyor. Ama artık 4-5 ten sonra ben akarim hacı :) ve gercekten dışarı cikmak iyi geliyor havam değişiyor. Hemde bebeklerin dünyayı keşfetme zamanı. İyi olur diye düşünüyorum. Dün tüm esnafa sevdirdim sipayı. Alışsın sosyal olsun istyorum :)
Ben carsite koyuyorum bebegi yanınada 5yaşında abisi geziyoruz kısa mesafeleri gidiyorum havuza onu bebek arabasında uyutup giriyorum. Bazen cinney geçiricek gibi oluyorum ama evde kalmak daha kötü hele iki cocukla

Kızlar bebeklerinizi oyuncaklarla oynattiklarinizi yazmışsınız ben cingiraktan başka bir şey almadım. Fotoğraf atar misiniz bana da fikir olur. Çok sevinirim :KK66:

Canim dun aldim bende .Bazrn doymuyor gibi geliyor ve hircin oluyor. Ozamanlarinda sakinlessin diye verecegim. Dun sutume ek olarak 2 kere 30 cc verdim. Masallah hic ayirt etmedi. Ama sanirim bu mamalarda uyutan bisey var. Cocuk 70 cc anne sutu icti uykusu yoktu 30 cc mama ile uyudu
Hangi mama hangi biberonla verdim canım

canım bu ay benimki de 580gr. Aldı dr gece yatmadan önce 90 cc yedir uyut dedi ama benimki yemiyor tukuruyor ben de kaşikla ağzına tepmeye çalışıyorum 10cc yese kar diye bakıyorum. Ben üçgündur emzirdikten sonra sürümü de sağıp ağzına tepiyorum çünkü sıcaktan eskisi gibi emmiyor 2 çekip bırakıyor. Bakalım bu ay kilo alacak mı mrk ediyrm. Bize dr keçi sütlü golden Goat alın dedi canım bizimki yemedi aptamil ve bebelac gold aldık onları da yemedi, hele biberonu görünce delleniyo çocuk resmen. Napcam bilmiyorum Eylül de de okula başlıcam son 1 ayı iyi değerlendirmek bebeğimi iyice beslemek istiyorum.
Ben hipp aldım ya bir saate ancak doksan cc y diyenler yarısını da ağzından akıttı biberonunun markası nedır

Bebeği kendi kendine uyuyan var mı? Bu uyku eğitimini nasıl vereceğiz ya? Kızım nadir de olsa kendi kendine uyuduğu oluyor, ama çoğu zaman gözleri kapansa da uyumamak için direniyor ağlıyor illa kucak istiyor. Kucakta ne zamana kadar uyuyacak böyle :KK64:Kendi kendine uyusun istiyorum artık.

Bebeği kendi kendine uyuyan var mı? Bu uyku eğitimini nasıl vereceğiz ya? Kızım nadir de olsa kendi kendine uyuduğu oluyor, ama çoğu zaman gözleri kapansa da uyumamak için direniyor ağlıyor illa kucak istiyor. Kucakta ne zamana kadar uyuyacak böyle :KK64:Kendi kendine uyusun istiyorum artık.
Benim kızım kafasına göre takılıyor bazen kendi uyuyor bazen emerken uyuyor bazen ayakta sallanıyor nette farklı yöntemler var deneye bileceğin ama şu süper dadının yaptığına gıcık oluyordum yaaa

Maalesef yaa ya emerken uyuyor ya da ayakta salliyorum geceleri dr emzirdikten sonra uyanirsa besiginde salliyorum öyle uyuyor.

201410262122368_Big.jpg
515895-3-4-772a4.jpg

Benim bebeğim düz yerde bu şekilde yapamıyor kafasının altına yastık koyunca yapıyor

X