- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.021
Bizde de oluyo hafif kızarıklıklar ama terliyo hava sıcak ondan oluyo diyorum bendeBunu düşünmemiştim olabilir bir ihtimal ama simdı olmasını sıcaklara bağlıyorum bir de büyüme evresinde oldukları için artık tepki vermeye başladılar şampuan da olabilir neyse ki geçiyor
Bizde de çok kireçli ya ben bazen suyunu kovaya doldurup hakiki gül yağı damlatıyorum içine zararı yoktur inşallahBulunduğum yerde sular çok kireçli ondan mı oluyor acaba
Benim kızım çok yiyen bir bebek değil bir memeyi azcık çekiyo bırakıyor her fırsatta veriyorum bende ama bazen arayı açıyorum iş oyun derken 2 üç saat geçiyor ı zaman da yerken uyuyor çoğu zamanKızlar ben oğlumu her huysuzlandiğinda emziriyorum ama biraz emip bırakıyor aciksın diye bekliyorum artık acikınca güzel emiyor karni diyuncada uyuyor .siz nasıl yapıyorsunuz
şampuan alerji yapıyor olabilir istersen değiştirKızlar bebegim de banyo sonrasi özellikle yüzünde kızarikliklar oluşuyor son zamanlarda, sebebi nedir acaba?
bende de durumlar aynı canım. Önceden sık sık emerdi. Bu günlerde emzirmek ıstesem de yüzünü diger tarafa çeviriyor almıyor. Araya iki saat falan girince acikiyor alıyor. Sonra uyuyorKızlar ben oğlumu her huysuzlandiğinda emziriyorum ama biraz emip bırakıyor aciksın diye bekliyorum artık acikınca güzel emiyor karni diyuncada uyuyor .siz nasıl yapıyorsunuz
ıruyordur belki canım benim oğlumun cildi baya kuru krem kullanıyorumŞampuan parabensiz boyasiz suyu ılık olarak ayarliyorum ama aklıma geldi bir kaç defa sadece suyla deneyecegim bakalım ne olacak.
Faceden blw türkiye sayfası var orayı takip et kitabıda var ben kitabını almadım dahaKızlar bu çocuğa ek gıdaya geçişte blw için ne gibi bir şey yapıyorsunuz kitabı felan mı var yolda video mı var bilgisi olan var mı
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah okudum cnmKızlar dedem vefat etti. Ruhuna bir fatiha okuyup gönderir misiniz, Allah razı olsun hepinizden..
Başınız sağ olsunKızlar dedem vefat etti. Ruhuna bir fatiha okuyup gönderir misiniz, Allah razı olsun hepinizden..
Rabbim rahmet etsinKızlar dedem vefat etti. Ruhuna bir fatiha okuyup gönderir misiniz, Allah razı olsun hepinizden..
Tamam bakayım ben teşekkürlerFaceden blw türkiye sayfası var orayı takip et kitabıda var ben kitabını almadım daha
Allah rahmet eylesin. Okudum Rabbim ulaştırsınKızlar dedem vefat etti. Ruhuna bir fatiha okuyup gönderir misiniz, Allah razı olsun hepinizden..
1.canim sabah 5-6 gibi uyaniyor. Meme veriyorum. Sonra uyutmaya calisiyorum.SAnsliysam 8-9 kadar uyuyor. Oyun halisina koyuyorum. 20 dk falan orada oynuyoruz beraber. Sonra sikiliyor. Muzik aciyorum. Dans ediyoruz.Oyuncak robotu var onu izlemeyi seviyor. 1bucuk saat falan boyle geciyor.Sonra banyo yaptiriyorum. Yagliyorum msj yapiyorum.Yatakta oynuyrz biraz. Tekrar sut veriyorum ve uyutmaya calisiyorum .genellikle ayagimda uyuyor yataga koyunca agliyor. Saat 12 falan oluyor.ondan sonra bizimki aziyor. Agliyor. Sinir krizi geciyor. Surekli hoplat ziplat diyor. Gece 12 ye kadar.dolastir hoplat .yatir kaldir oynat.bu sekilde .ben bitik oluyrm zaten gece .oda bende tam12 de siziyrz.Kızlar iki sorumu herkes cevaplasin istiyorum lütfen :)
1. Bebeginizle bir gününüzü ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız?
2. Bebekleriniz neler yapmaya başladı ? Özelliklerini yazar mısınız ?
Bende yazicam :)
Ay maşallah ne kadar ilgili ve güzel annesiniz. Ben kendimi kötü hissettim şu an1.canim sabah 5-6 gibi uyaniyor. Meme veriyorum. Sonra uyutmaya calisiyorum.SAnsliysam 8-9 kadar uyuyor. Oyun halisina koyuyorum. 20 dk falan orada oynuyoruz beraber. Sonra sikiliyor. Muzik aciyorum. Dans ediyoruz.Oyuncak robotu var onu izlemeyi seviyor. 1bucuk saat falan boyle geciyor.Sonra banyo yaptiriyorum. Yagliyorum msj yapiyorum.Yatakta oynuyrz biraz. Tekrar sut veriyorum ve uyutmaya calisiyorum .genellikle ayagimda uyuyor yataga koyunca agliyor. Saat 12 falan oluyor.ondan sonra bizimki aziyor. Agliyor. Sinir krizi geciyor. Surekli hoplat ziplat diyor. Gece 12 ye kadar.dolastir hoplat .yatir kaldir oynat.bu sekilde .ben bitik oluyrm zaten gece .oda bende tam12 de siziyrz.
2. Artik beni hep takip ediyor gozuyle.Baskasinin kucaginda olsabile gozu hep bende. Oyuncaklarina bakiyor. Hareketli oyuncaklar dikkatini cekiyor. Basini kaldiriyor. Donmeye calisiyor. Donemeyince agliyor. Tv ye baktirmiyorum ama firsatini bulursa bakmak istiyor. Disarida gezmeyi seviyor. Ama puset ve kanguru istemiyor. Sokak cocugu gibi kucakta gezmek istiyor