- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.041
Canim kotu hissetme kendini dun bnde baya bi sinir krizi gecirdim. Dun saat 5 te esim geldi . Ben tum gun okadar yorulmusum ki hic bisey yemedim bir avuc ceviz disinda .Aksam annesi gelecekmis oturmaya. Ev oyle daginik ve pis ki dedim sen bak cocuga boyle olmaz en azindan evi bi supurup sileyim. Evi supurdum ,sildim banyoyu temizledim.. o arada yemek yaptim. Hala acim yorgunluktan oluyrm dedim bi banyoya girip cikim. Kiz agliyor o arada ben de zannediyorum esin kiza bakiyo kiz durmuyo. Birde bi baktim kizi besige koymus kiz orda aliyo. Bununda elinde telefon egleniyo. Dedim napiosn sen uyku egitimi veriyor. O an varya esimi parcalicam . Ben butun gun bakiyorum. Iki saat bile degil bakacagin. Yanlis anlasilmasin bu arada ben dinlenmiyorum evi temizleyip yemek yapiyorum. Inanirmisiniz yapamadim. Zaten kv geldi. Oda yalandan bi iki sevdi kizi. Yemek yenicek. Dedim siz yiyin kalkin bende hizli yemim dinlenim yavas yavas yiyip sizde kiz bakarsiniz. Bi baktim anne ogul yavas yavas yemeklerini yediler sohnetlerini ettiler. Tan bi bucuk saat gecti brn arafa bi yas corba icebildim. Zaten kizda durmadi. Esimlede bi guzel kavga ettim erkenden uyudu. Ben yine uyuyamadim .yani hala sinirimden patliyorum. Kizima yansitmiyorum evet onla oynuyorum ama esimle aram cok bozukAy maşallah ne kadar ilgili ve güzel annesiniz. Ben kendimi kötü hissettim şu an ev işi temizlik falan onlar hayatınızın neresinde göremedim :) ben ev işine bazen çok dalıyorum oglusum da yanımda beni izliyor ama ihmal ediyorum gibi geldi şimdi yazdıklarınızı okuyunca