2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay maşallah ne kadar ilgili ve güzel annesiniz. Ben kendimi kötü hissettim şu an :KK43: ev işi temizlik falan onlar hayatınızın neresinde göremedim :) ben ev işine bazen çok dalıyorum oglusum da yanımda beni izliyor ama ihmal ediyorum gibi geldi şimdi yazdıklarınızı okuyunca
Canim kotu hissetme kendini dun bnde baya bi sinir krizi gecirdim. Dun saat 5 te esim geldi . Ben tum gun okadar yorulmusum ki hic bisey yemedim bir avuc ceviz disinda .Aksam annesi gelecekmis oturmaya. Ev oyle daginik ve pis ki dedim sen bak cocuga boyle olmaz en azindan evi bi supurup sileyim. Evi supurdum ,sildim banyoyu temizledim.. o arada yemek yaptim. Hala acim yorgunluktan oluyrm dedim bi banyoya girip cikim. Kiz agliyor o arada ben de zannediyorum esin kiza bakiyo kiz durmuyo. Birde bi baktim kizi besige koymus kiz orda aliyo. Bununda elinde telefon egleniyo. Dedim napiosn sen uyku egitimi veriyor. O an varya esimi parcalicam . Ben butun gun bakiyorum. Iki saat bile degil bakacagin. Yanlis anlasilmasin bu arada ben dinlenmiyorum evi temizleyip yemek yapiyorum. Inanirmisiniz yapamadim. Zaten kv geldi. Oda yalandan bi iki sevdi kizi. Yemek yenicek. Dedim siz yiyin kalkin bende hizli yemim dinlenim yavas yavas yiyip sizde kiz bakarsiniz. Bi baktim anne ogul yavas yavas yemeklerini yediler sohnetlerini ettiler. Tan bi bucuk saat gecti brn arafa bi yas corba icebildim. Zaten kizda durmadi. Esimlede bi guzel kavga ettim erkenden uyudu. Ben yine uyuyamadim .yani hala sinirimden patliyorum. Kizima yansitmiyorum evet onla oynuyorum ama esimle aram cok bozuk

1. Bebegimle bir gün :
Sabah onun uyanisiyla uyanıyoruz bazen 6 bazen 7 geri de uyumadigi için saat 9-10 a kadar onunla ilgileniyorum. Emziriyorum altını değiştiriyorum. Sohbet ediyorum her sabah. Agu, avvvv, uuu gibi seslerle bana gulucuklerle tepkiler veriyor. Sabah gazi çok oluyor beş dakika bacak sporu yaptiriyorum büyük tuvaletini ve gazini rahatca yapiyor ve rahatliyor daha mutlu oluyor. 9 gibi kahvalti hazirliyorum bebisi de ana kucağına koyup yanima getiriyorum o beni izliyor. Kahvaltidan sonra bulasik günlük temizlik derken bebis tekrar acikiyr karnini doyurup uyutuyorum. Sonra ogle yemeğine geçiyorum. Esim ogle yemegine eve geliyor. Biz yemek yerken uyaniyr karnini doyurup ana kucagina koyup yine mutfak isine daliyorum sonra saat 14. 00 civari kucagima alip biraz dolastiriyorum. Oyun halisina koyup yuz ustuw yatiriyorum kafasini kaldirmiyor yan cevirip basini sonra elinu emiyor yatiyor yani. Biraz yardimci oluyorum tam dik tutamıyor. poposunu kaldiriyor değişik yaw :) 10 dk sonra ağlamaya basliyor mecbur kaldırıyorum. Kucagimda kafasini gayet güzel dik tutan çocuk niye yatarken tutamiyor?
Uyutuyorum yine. Iki saat falan uyuyor o sırada yine ev işi falan bitmez bilirsiniz. Namazimi kılmaya çalışıyorum. Akşam yemeği hazırlığı falan saat 19. 00 da bebegimle konuşuyorum gulusuyoruz. Sariliyoruz. Sonra tv izliyor aslında pek izletmemek lazım ama çok ilgisini çekiyor. Kısa süre baktirip karnini doyuruyorum. Fotografini video sunu çekiyorum. Banyo iki gune bir yaptırıyoruz. Gece saat 23. 00 da uyku bastiriyor ağlıyor uyuyor. Biz de 00. 00 gibi uyuyoruz. Iki saatte bir emmek için uyaniyor emince uyuyor. Böyle ışte.

2. Bebegimde bu ay da olan özellikler :
Iki elini bağlıyor, kıyafetini tutup inceliyor her gün degistiyorum ne diyor acaba :).
Baaa, agu, uvvv gibi sesler çıkarıyor bol çığlık atıyor. Beee diyerek dudağını buzerek ağlıyor. Kafamı sallayarak severek konuştuğumda az da olsa kahkaha atıyor. Eline cingirak veriyorum. Ben tutturuyorum. Bırakıyorum hemen agzina götürüyor . Hic memeye benzemuyir ama neyse :). Iki elini birden agzina sokuyor.
Ama kucaginda durmak istemeyince poposunu kaldırarak kalkmaya çalışıyor ama kafayı kaldıramıyor büyük müdür nedir anlamadım :).
Artık anne ve babayı tanıyor kimsenin kucağında durmuyor basıyor çığlığı ağlıyor. Öyle ışte :)

Kızlar iki sorumu herkes cevaplasin istiyorum lütfen :)
1. Bebeginizle bir gününüzü ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız?

2. Bebekleriniz neler yapmaya başladı ? Özelliklerini yazar mısınız ?
Bende yazicam :)
1.kızımla mesaimiz sabah 6 da başlıyor normal düzende baba işe gidene kadar kahvaltı hazırlığı kucakta oynaşmalar mutfakta biz kahvaktı yaoarken bizi seyrediyor baba işe gidince sohbet ediyoz kucamda seviyorum gaz masajları sonra uyku uykudan sonra keloğlanın masal kitapları var renkli yanıma yatırıyom dikkati gidene kadar okuyoruz sıkılınca beşikte dönence ev gezmesi falan aralarda yemek saatleri kucağımda oturtup eşyaları uzağa koyuyorum tutması için buntarz alıştırmalar sonra biraz uyku sonra baba gelene kadar mutfakta ben yemek hazırlıyom esmaül hüsna dinliyoruz ilahiler dinliyoruz o ana kucağında mendili ağzına sokuyor baba gelince oynuyorlar uyutuyorum.tabi gün içinde biberonla su içme çalışması da yapıyoruz.saçları tarıyoruz :KK70:
2.kızım 5. Aydan gidiyor malum baya bişiler yapıyo oturmaya başlaması gerekir mi bilmiyorum ama bir sonraki aşama o olmalı :)

Kızlar iki sorumu herkes cevaplasin istiyorum lütfen :)
1. Bebeginizle bir gününüzü ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız?

2. Bebekleriniz neler yapmaya başladı ? Özelliklerini yazar mısınız ?
Bende yazicam :)
1. Her Sabah 6 da uyanır fındığım yanımıza alırım 7.30 a kadar emişerek babişle gülüşerek yatak keyfi yaparız. 7.30 da kaka yapmış oluyor altimızi değiştirip yatakta babasıyla oynar. 8.30 da eşim gidince tekrar kizimla yatakta emişerek 10.30 a kadar uyuruz bi kendimize geliriz. 10.30 da kızım oyuncak oynar kitap kemirir ben kahvaltımi yaparım. Sonra kizimla uzanıp onun kitaplarına bakarız oyun halısında oynarız. 11.30 gibi tekrar emzirerek kucağımda uyur. Saat 15.00 e kadar uyandikca emzirip emzirip uyuturum. Bu arada çamaşır bulaşık ütü, bazen de yemek yaparım. Her türlü temizlik işlerini eşim yapar ve çoğunlukla dışardan yiyoruz. 15.00 den 17.00 ye kadar kızımı evde oda oda gezdiririm, camdan bakarız, müzik dinleriz oynatirim sağa sola dönmeyi hopalaları çok sever. Oyun halısı donence derken 17.00 de zaten eşim eve geliyor sonra 18.00 civarı yikiyoruz sevip öperken emzirirken 20.00 de en geç uyumuş oluyor. Sonra ben 3 saatte bir falan emziriyorum sabaha kadar. Çünkü ben kucağıma almazsam gece hiç uyanmiyor. Ben yavaşça emzirip emzirip beşigine koyuyorum. Pazar günü tatile gidicez bakalım orda düzenimiz bozulmaz inşallah.
2. Artık kendi dönüyor kolunu kurtaramıyor. Pusette dönüp kalkmaya başladı. Oyuncakları gayet güzel tutup oynuyor. Sevilmekten anlıyor. Kikirder bol bol. Oyun halisini çok seviyor.

Canim kotu hissetme kendini dun bnde baya bi sinir krizi gecirdim. Dun saat 5 te esim geldi . Ben tum gun okadar yorulmusum ki hic bisey yemedim bir avuc ceviz disinda .Aksam annesi gelecekmis oturmaya. Ev oyle daginik ve pis ki dedim sen bak cocuga boyle olmaz en azindan evi bi supurup sileyim. Evi supurdum ,sildim banyoyu temizledim.. o arada yemek yaptim. Hala acim yorgunluktan oluyrm dedim bi banyoya girip cikim. Kiz agliyor o arada ben de zannediyorum esin kiza bakiyo kiz durmuyo. Birde bi baktim kizi besige koymus kiz orda aliyo. Bununda elinde telefon egleniyo. Dedim napiosn sen uyku egitimi veriyor. O an varya esimi parcalicam . Ben butun gun bakiyorum. Iki saat bile degil bakacagin. Yanlis anlasilmasin bu arada ben dinlenmiyorum evi temizleyip yemek yapiyorum. Inanirmisiniz yapamadim. Zaten kv geldi. Oda yalandan bi iki sevdi kizi. Yemek yenicek. Dedim siz yiyin kalkin bende hizli yemim dinlenim yavas yavas yiyip sizde kiz bakarsiniz. Bi baktim anne ogul yavas yavas yemeklerini yediler sohnetlerini ettiler. Tan bi bucuk saat gecti brn arafa bi yas corba icebildim. Zaten kizda durmadi. Esimlede bi guzel kavga ettim erkenden uyudu. Ben yine uyuyamadim .yani hala sinirimden patliyorum. Kizima yansitmiyorum evet onla oynuyorum ama esimle aram cok bozuk
Bende geçen akşam kızı yıkadım ev temizledim hava zaten sıcak dedim kızı uyuttum duşa girim telsizi koydum eşimin yanına duşa girdim daha suyun altına girmeden bir ağlama bir bağırma bornuzu üstüme alıp nasıl çıktım bilemedim inan beyefendi uyumuş koltukta nasıl sinirlendim anlatamam ağzıma geleni saydım haklı olarak tamam çalışıyorsun da bir çalışan senmisin arkadaş

Bizim kız hiç belli olmuyor bir günümüz bir günümüzü tutmuyor bazen çok güzel uyuyor bazen uyumuyor mesela bugün saat altı gibi kalktı emdi altını değiştirdim saat sekiz buçağa kadar uyandı ben kahvaltı yaptım o oyun halısında oynadı evi gezdik falan saat on buçukta tekrar uyudu on bir buçukta kalktı saat on iki buçuğa kadar oynadık konuştuk dolandık falan uyudu maalesef ikide tekrar uyandı şu an emiyor inşAllah geri uyur sizin bebişler maşAllah ne güzel uyuyor ev işi yemek uyuduğu da ne yapabilirsem yada eşim geldiğinde yapıyorum yemek akşam sekiz buçukta uyuyor ara ara emmeye kalkıyor gün içinde uyumayınca tabii
Kızım neler yapıyor bir güzel dönüyor yüz üstü öyle kalıyor geri dönemiyor :) kucagımızda zıplıyor kafasını kaldırıyor elinden tutunca kendini kaldırıyor şarkı dinlemiyor nedense gelişimi için eksiklik mi biliyorum hepinizin bebeği dinliyor beni tanıyor gözüyle takip ediyor

Bizim kız hiç belli olmuyor bir günümüz bir günümüzü tutmuyor bazen çok güzel uyuyor bazen uyumuyor mesela bugün saat altı gibi kalktı emdi altını değiştirdim saat sekiz buçağa kadar uyudu uyandı ben kahvaltı yaptım o oyun halısında oynadı evi gezdik falan saat on buçukta tekrar uyudu on bir buçukta kalktı saat on iki buçuğa kadar oynadık konuştuk dolandık falan uyudu maalesef ikide tekrar uyandı şu an emiyor inşAllah geri uyur sizin bebişler maşAllah ne güzel uyuyor ev işi yemek uyuduğu da ne yapabilirsem yada eşim geldiğinde yapıyorum yemek akşam sekiz buçukta uyuyor ara ara emmeye kalkıyor gün içinde uyumayınca tabii
Kızım neler yapıyor bir güzel dönüyor yüz üstü öyle kalıyor geri dönemiyor :) kucagımızda zıplıyor kafasını kaldırıyor elinden tutunca kendini kaldırıyor şarkı dinlemiyor nedense gelişimi için eksiklik mi biliyorum hepinizin bebeği dinliyor beni tanıyor gözüyle takip ediyor

Benimde gün 6 da başlıyor emziriyorum bizi uyutmuyor geri bağırıyor kalkın der gibi kahvaltı ederken bizi izlesin diye g9rebilecegi bir yere yatiriyorum sonra hep beni istiyor yanından ayrilamiyorum oyuncaklarını uzatiyorum tutmaya çalışıyor tutuncada doğru ağzına götürüyor 9 10 gibi tekrar uykuya dalıyor o arada ev isini yapmaya çalışıyorum.kucagima fazla almamaya çalışıyorum yatmayı daha çok seviyor ayaklariyla bir yeri tekmelemeye bayılıyor .1 2 gibi tekrar uyuyor bende uyudum bugün onunla.eşim işten gelince 7 gibi direkt ogluşu babasına veriyorum yemeğe girisiyorum .ama mizmizlanip durmuyor tabi emzirmeye başlıyorum .yemekten sonra tamamen babasına verip uyumaya gidiyorum çünkü artık yorgunluktan gözlerim kapanıyor .babası çok hevesli bakmaya ve çok özlüyor bütün gün hasret gideriyor altını değiştirir ayağında uyutur .gözüm kapalı emanet edebileceğim tek kişi etrafımda .
Oğlum dönüyor maşallah ama kolunu kurtaramiyor daha .
Yarın kalabalık misafir geliyor gece uyku yok bana temizlik yapicam .genelde temizliğini gece yapıyorum .

Biz şu anda annemin yazlığındayız hemen günlük rutinimizi anlatayım. Sabah 8:30 da kalkıyoruz emziriyorum 9 buçuk 10 a kadar yatakta oynuyoruz sonra uykusu geliyor yatırıyorum. O arada bşz annemle kahvaltı yapıyoruz. 12 de uyanıyor emiyor saat 13:00-13:30 a kadar oynuyoruz yine sonra uyuyor. 15:00-16:00 civarı uyanıyor emiyor hazırlanıp denize gidiyoruz. Saat 17:00 de denize sokuyorum 15 dk. Çıkarıp yıkıyorum emziriyorum biraz gezdiriyorum 19:00-20:00 arası şekerleme yapıyor. Uyanıp emiyor biraz daha gezme oynama derken en son 21:30-22:00 gibi gece uykusuna geçiyor. Gece 3 e kadar uyanmıyor ben arada kucağıma alıp emziriyorum.
Benşm oğlan topuklarına basıp popoyu kaldırıyor havaya. Çok fazla gülğyor kşkirdiyor :) henğz dönmüyor. Yüzüstü koyunca sırtüstü dönüyor diğer türlü dönemiyor henüz. Devamlı el kol çırpıyor. Böyle işte. Biz 1 ay daha yazlıktayiz eve dönğnce nolcak bilmiyorum

Biz şu anda annemin yazlığındayız hemen günlük rutinimizi anlatayım. Sabah 8:30 da kalkıyoruz emziriyorum 9 buçuk 10 a kadar yatakta oynuyoruz sonra uykusu geliyor yatırıyorum. O arada bşz annemle kahvaltı yapıyoruz. 12 de uyanıyor emiyor saat 13:00-13:30 a kadar oynuyoruz yine sonra uyuyor. 15:00-16:00 civarı uyanıyor emiyor hazırlanıp denize gidiyoruz. Saat 17:00 de denize sokuyorum 15 dk. Çıkarıp yıkıyorum emziriyorum biraz gezdiriyorum 19:00-20:00 arası şekerleme yapıyor. Uyanıp emiyor biraz daha gezme oynama derken en son 21:30-22:00 gibi gece uykusuna geçiyor. Gece 3 e kadar uyanmıyor ben arada kucağıma alıp emziriyorum.
Benşm oğlan topuklarına basıp popoyu kaldırıyor havaya. Çok fazla gülğyor kşkirdiyor :) henğz dönmüyor. Yüzüstü koyunca sırtüstü dönüyor diğer türlü dönemiyor henüz. Devamlı el kol çırpıyor. Böyle işte. Biz 1 ay daha yazlıktayiz eve dönğnce nolcak bilmiyorum
İyi tatiller canım. Bizde 17 agustosta yazlığa gideceğiz. Bakalım nasıl olacak. Evde kaçta uyuyordu gece uykusunu. Bizimki 8 de uyuyor düzen nasıl olacak merak ediyorum. Akşamları nasıl çıkacağız. Annem de gelecek allah tan

Biz de sabaha karşı 5-6 gibi kaka yapiyoruz. Emziriyorum. Uyuyor. Tekrar yatağına koyuyorum.

Bu arada eşim salonda uyuyor. Çünkü bizim yatak odası aşırı güneş alıyor. Karartma perde olduğu halde yanıyor. Klima açamadığımiz için beyefendi salonda serin seRin yatıyor.
7-8 gibi uyanıyor. Biraz emziriyorum. Eşim kucağına alıp seviyor. Ve karşı dairede oturan kayinbabama götürüyor. Onlar ordayken kahvaltı hazırlıyorum. Eşimle kahvaltı yapıyoruz.

Esim gidiyor. Kızımı Emziriyorum uyutmaya çalışıyorum. Şansım varsa uyuyor. Yoksa banyo yaptırıyorum. Banyoyu seviyor. Bici bici diyorum hep anlasın diye. O da anlıyor gibi.

Banyodan sonra güzel uyuyor. O arada isim varsa yapıyorum. Benim yemek derdim yok. Diyetisyen saolsun. Öğlenleri ızgara et yada köfte. Yanında salata. Akşam sadece salata. Öğlen yemeğini yapıyorum yiyorum. Kızım uyanık ise yanımda oluyor. Arada yatağa yatırıp minciklayip seviyorum. Konuşan ayıcıgı ile oynuyor. Mutfakta isem oyun halisina koyuyorum. Müziği ile bene el çırpıp oynuyorum bayiliyor.

Bazen yürüyüş bandında yürüyorum. O uyurken. Uyanık ise leslie yapiyorum. Tv görmeyecek şekilde beni izliyor. Bende on bakarak oynuyorum. Evi geziyoruz. Eşyaları tanitiyorum. Akşam üzeri bir uyku faslı daha var.

İyi günümde isem birde akşamları yıkıyorum. Artık yorucu oluyor diye pek yapmıyorum. 7 de bakımlarını yapiyorum spor yaptırıyorum emmeye başlıyor. 8 gibi uyumuş oluyor.

Sonra ben eşimle balkon keyfi. Bırakmıyor ki erken yatayım. Gece süt sagiyorum. Sonra kızımı emziriyorum ve sagdigim su veriyorum.

Parmaklarını ağzına sokup emiyor. Özellikle basparmagini. Onu görünce prkilojik olarak emziriyorum. Acil isim varsa emzik veriyorum. Aç gibı geliyor.

Kucağa alınmayı istiyor. Mirildaniyor. Pusette poposunu havaya kaldırıp, onu kucağa almamıza yardım ediyor. Takip zaten var bayadır. Etrafı Çok dikkatli izliyor. Gezmeyi seviyor. Kimin kucağında olursa olsun beni görüyor ve çok güzel gülüyor. Eriyorum o an. :) kikirdiyor ve fazlaca tebessüm ediyor maşallah. Ağlayacağım zaman dudak büzüyor :) bayılıyorum her yerini öpüyorum. Oyum halisindaki oyuncakları ile tutup çekiyor güzel oynuyor. Koşuyor bidir bidir. Cingirak aldık çok heyeinci canlanıyor ve eline alıp karıyor. Dün ikinci kez yüzustü döndü ve bu sefer kolunu kurtardı. Ama bir yerde yattığı zaman dönmeye çalışıyor. Puset inde çok hareketli kendini aşağı doğru atıyor. Yani ayağına basıp popoyu aşağı indiriyor. Ucuna gelmişti iki kere. Artık kemerini bağlıyorum cadinin. Onu her halini çok seviyorum. Çok şanslıyım ve aşığım resmen. :) Rabbim isteyen herkese versin. Ve tüm çocuklara sağlık versin.

Haa bu arada anne der gibi ses çıkarıyor. Bence diyor da :) çok heyecanlanıyorum. Nasıl bir duygu acaba. Bunda bu kadar içim akıyorsa. Rabbim guzel günlerini görmeyi nasip etsin bizlere kızlar. Evlat gerçekten çok başka imiş.

Bu arada kızlar, eşim geçen gün kendimi cok parcaladigimi söyledi. 8 de uymuyorsa dışarı çıkalım gezelim neden uyutmak için zorluyorsun dedi. Ki bence bebeklerin duzeni olmalı. Dışarı bile çıkamıyorsun dedi. 1. Ben evi seviyorum. 2. Dışarı çıkmam gerekirse gayette çıkıyorum. Ve şu saatten sonra hergün dışarı çıkacağım. Ya bebek arabası ile yada arabamiz ile. P araba ile yalnız binmemi istemiyor. Ama ben hırs yaptım. Biliyorum o kötü niyetli söylemedi ama olsun. Aslında hakli bir yandan. Bebek ile dışarı çıkmak külfet olmamalı. Sizlerin nasıl. Sık sık çıkıyor musunuz. Ben güneşten de dolayı çok çıkmıyorduk. E tam serinlik de uyku vaktine denk geliyor. Ama artık 4-5 ten sonra ben akarim hacı :) ve gercekten dışarı cikmak iyi geliyor havam değişiyor. Hemde bebeklerin dünyayı keşfetme zamanı. İyi olur diye düşünüyorum. Dün tüm esnafa sevdirdim sipayı. Alışsın sosyal olsun istyorum :)

:110:
Bu arada kızlar, eşim geçen gün kendimi cok parcaladigimi söyledi. 8 de uymuyorsa dışarı çıkalım gezelim neden uyutmak için zorluyorsun dedi. Ki bence bebeklerin duzeni olmalı. Dışarı bile çıkamıyorsun dedi. 1. Ben evi seviyorum. 2. Dışarı çıkmam gerekirse gayette çıkıyorum. Ve şu saatten sonra hergün dışarı çıkacağım. Ya bebek arabası ile yada arabamiz ile. P araba ile yalnız binmemi istemiyor. Ama ben hırs yaptım. Biliyorum o kötü niyetli söylemedi ama olsun. Aslında hakli bir yandan. Bebek ile dışarı çıkmak külfet olmamalı. Sizlerin nasıl. Sık sık çıkıyor musunuz. Ben güneşten de dolayı çok çıkmıyorduk. E tam serinlik de uyku vaktine denk geliyor. Ama artık 4-5 ten sonra ben akarim hacı :) ve gercekten dışarı cikmak iyi geliyor havam değişiyor. Hemde bebeklerin dünyayı keşfetme zamanı. İyi olur diye düşünüyorum. Dün tüm esnafa sevdirdim sipayı. Alışsın sosyal olsun istyorum :)
Bizim dışarı çıkma mevzumuz olay kısım gayet uyumlu ama baba pimpirikli:110:

Bender bebek arabası ile artık çıkmak istiyorum annelerin yazlığı gideceğim haftaya o zaman bol bol çıkarız ama tek başıma çıkmak sanırım cesaretimi arttıracak dur bakalım Allah nasip ederse minnaklarimiz ile çok zaman var :anne: akşam serinliğinde çıkmak olabilir en kısa zman da çıkacağım :dua:

Kızlar oğlum iki aydır hiç kilo almadım bugün mama vermeye karar verdim hıp mamasını aldım yeni mamayı başlayanlar siz nasıl veriyorsun günde kaç kere veriyorsunuz kaç cc veriyorsunuz aranızda hip maması kullanan var mı

Yardım eder misiniz çok üzgünüm aslında kilo almadığı için bezinde çiş hiç tok sadece ara ara kaka yapıyor çiş çok az

İyi tatiller canım. Bizde 17 agustosta yazlığa gideceğiz. Bakalım nasıl olacak. Evde kaçta uyuyordu gece uykusunu. Bizimki 8 de uyuyor düzen nasıl olacak merak ediyorum. Akşamları nasıl çıkacağız. Annem de gelecek allah tan
Biz hep dışardayız :)) uyku saati değişmedi dışarda da olsak arabasında uyuyor. Hatta açık havada canlı müziğe gittik orda bile mışıl mışıl uyudu :))) siz bebeğe değil bebeği size uyum sağlattırın. Hayat daha kolay oluyor :)

Ayyy Allahım delirecem yaaaa neden herkes herşeye karışıyor anlamam ilk altı ay sadece anne sütü bebeğe başka bişey verilmez diyorum hava sıcak su ver beş ay oldun meyve suyu vermeye başlarsın vermicem arkadaş bunaltmayın beni vermicem ne suyu ne meyve suyu asıl tantana blw ile besleyince çıkacak Allahım sen kimseye bilmiş kaynana verme banada sabır ver

Kızlar bayadır giremiyorum bodrumda olduğumuz icin depremi yaşadık bebegimle iki gece dışarda yattık o geceyi anlatamam bile çok korkunçtu tam bebeğimi yatırıyordumki deprem oldu çok şidetliydi titrek bi sesle bağırmaya başladım eşim kalktı ben hemen ogluma sarıldım üst kattan nasıl indim hala hatırlamıyorum Allah kimseye yaşatmasın çok korkunçtu neyseki geçti. Başka bi sorunum var şuan daha öncede yazmıştım bebegimin kakasın da kan var doktora götürdük ama yine oldu bu kez sevk etti izmire yada aydına çok üzülüyorum ne yapıcagımı bilmiyorum kilo alımı iyi ama sadece kakada kan var bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen :KK43:

Ayyy Allahım delirecem yaaaa neden herkes herşeye karışıyor anlamam ilk altı ay sadece anne sütü bebeğe başka bişey verilmez diyorum hava sıcak su ver beş ay oldun meyve suyu vermeye başlarsın vermicem arkadaş bunaltmayın beni vermicem ne suyu ne meyve suyu asıl tantana blw ile besleyince çıkacak Allahım sen kimseye bilmiş kaynana verme banada sabır ver

Senin bu kv ile derdinde doğumdan sonra başladı. Hamileyken konışuyorduk iyiydiniz. He he de geç ya. Ya da tersle. Ben bana karışanları tersliyorum hemen kırılırlarsada kırılsınlar napim yani. Herkes herşeye burnunu sokmasın bi zahmet

X