2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bebiş uyudu koca uyudu aldım çayımı keyif yapıyorum kitapta okuyasım var ama kafam almaz gibi bu yorgunlukla siz neler yaparsınız hatunlar hep bebeler biraz biz muhabbet edelim
Aynen canım bizim de salona yayildik, koca yanımda uyuyo bebe göğsümde, ben de yorgunum aslında akşam dışarıda tatil alişverişindeydik. Aldiklarimız yerlerde. Yarın da hastaneye gidicez rapor almak için. Ben de kendime soğuk meyve falan hazirlayip keyif yapıcam şimdi :)

Bende instagram dan aldım cnm totsandmom diye bi yer aynen baltık sertifikalı ürün ilk ayda geceleri çıkardım sonrasında hiç çıkarmadan kullanıyorum bi defa bi hafta takmadım o Zaman anladım kesinlikle faydalı

B geceleri çıkarıyorum ama sen öyle diyorsan artık çıkarmam hava sıcakya sanki rahat edemiyor gibi geliyor bebek. Bakalım bende sürekli takayım artık

Bebiş uyudu koca uyudu aldım çayımı keyif yapıyorum kitapta okuyasım var ama kafam almaz gibi bu yorgunlukla siz neler yaparsınız hatunlar hep bebeler biraz biz muhabbet edelim
Ben akşamları yemekten sonra emziriyorum oğlusu babasına veriyorum kafayı koyar koymaz uyuyorum rüya bile görmüyorum gece 1 kere emzirmeye kalkiyorum okadar .şimdi yikadim uyuttum nete gireyim dedim biraz evde yapacak çok iş var oysaki

ah ah iş biter mi biri bitene öbürü tekrardan temizlik istiyor. Taksit taksit is yapıyorum artık.

!!! Dun gece bizim oglan uyandi acıkmış. Her zaman işığı açıp emzirirdim bugün cok uykuluydum emzirip yatirim dedim. Bebeğim bit oksurmeye başladı. Cok korktuk genzine mi kacti süt ne yapti. Hic bu kadar olmamıştı. Sut burnuna mi fışkır dı. Ne oldu anlamadım. Eşim hemen çocuğu ters çevirip sırtına vurdu sağa çevirdi falan şükür atlattık. Kızlar aman siz dikkat edin benim yaptığım hatayı yapmayın.

Benimki de sık sık boğuluyor kaşlarının ortasından yukarı doğru parmağımla ovuşturuyorum.omzuma koyup sırtını hafifce pış pışlıyorum rabbime emanetler allah korusun ilk zamanlar çok korkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…