- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #41.981
Yyorgunluk uykusuzluk oluyo mu benimki gece de kalkıyor çok uyuyamıyorum sabah sıfır enerjiMüzik dinlemeyi seviyor, cingirak tarzı oyuncaklarla oynuyoruz, oyun halısında ayaklarıyla piyano çalmayı çok seviyor. Donencesiyle konuşuyor gülüyor. Resimli kitaplar aldım yatakta ikimizde yatarak onları resimleri göstererek ses taklitleriyle anlatıyorum çildırıyor, kikirdiyor. Tüm bunların yanında evi dolaşiyoruz ben eşyaları falan anlatıyorum. Aynalarda çok gülüyoruz. Kucakta hopalaları 1 aylıktan beri yapıyoruz tabi kollarimız kopuyor.Ama ağliyosa bile hopala yapınca gülüyor. Yani tüm gün anam ağlıyor hiç iş falan yapmıyorum. Akşam da ikimizinde perti çıkmış oluyor. 7 gibi yikiyorum 8 de gece uykusuna daliyor. Sabah 6 da tekrar mesai başlıyor :)) Tabi babamiz evdeyse oyun sırası onda oluyo.
Gezmeyi bende çok istiyorum ama benim ki acayip rüzgar değmeyecek ona burasıda rüzgarlı :) eşim de genelde geliyo ay yorgunum uzanıyo öylece ya uyuyo ben mücadeleye devamAman bizi nasıl uyutmuşlar sallamayı takma pek çocuk nasıl uyursa öyle bende tek sayılırım bir kv var burda oda gelir iki saat sever gider bence sen yalnız zaman geçirmesini öğret nette bu konuda bilgiler var müzik açabilirsin yürüyüşe çıkabilirsiniz beraber kendini eve kapatırsan bunalırsın akşam eşine var yarım saatte olsa dinlen uyuduğu zaman kendine vakit ayır kahve yap mesela kitap oku TV izleyip kafanı şişirme sonuçta mutlu anne mutlu bebek derler
. Aahhh bu kocalar sanıyorlar ki biz evde yorulmuyoruzGezmeyi bende çok istiyorum ama benim ki acayip rüzgar değmeyecek ona burasıda rüzgarlı :) eşim de genelde geliyo ay yorgunum uzanıyo öylece ya uyuyo ben mücadeleye devam
Canım 3 aylık kontrolde 5280gr. dı 580gr. Almıştı 3. Ayda. sütüm var ama kilo alımını arttırmak için biraz takviye yapalım dedi dr umuz. 3 aydır sadece anne sütuydu. 3 aylık olana kadar 2200gr. Aldı sadece anne sütüyle. Bu ay biraz kilo alsın istiyorum. Sık sık emiyor du aslında ama bu ay sıcaktan sanırim biraz çekip bırakıyor. Gece de 2 kez kendi kalkıyor emiyor. Her gün 2 kaka bol bol çiş de var. Çok şükür sağlıklı da ama ana yüreği işte azcık toparlasin bu ay 6kg bari olsun istiyorum.
Yorgun ve hastaAhhhh bu er
. Aahhh bu kocalar sanıyorlar ki biz evde yorulmuyoruz
Evet bayağı erken oldu bizim kiAy çok çok erken sanırım 3. Ay mı maşallah
Yok cnm uyku düzeninde çok az bi farklılık oldu hafif de salyası şükür başka bişi olmadı kolyeyi nerden aldın senMaşallah valla bende kullanıyorum kehribar kolye çıkarma aşamasında huysuzluk felan yaptımı
Gözün aydın değerin iyi sanırım insAllah sağ salim kucagına alırsınMerhaba arkadaslar bende yeni ogrendim hamile oldgmu sat 20 hazirandi 3 gun gecince kanda 983,8 ckti nasl deger sizce kac haftalk oluyo sizin degerler nasldi
Aminnnn insallah tek dilegimGözün aydın değerin iyi sanırım insAllah sağ salim kucagına alırsın
canım ben de wc ye zor gidiyodum çok zor oluyodu yanından ayrılamıyosun hemen ağlamaya başlıyodu. Oyun halısı benim kurtarıcım oldu 3 aylık olmasına rağmen oyalanıyo, sevdi. Artık kahvaltı yapabilecek kadar bile idare ediyo çok şükür:)Çocuk yetiştirme hususunda yanlışın eleştirilmesindeb yanayım ki bende kendimi çok eleştiriyorum.burda yalnızım gelen giden kimse yok bunalıyorum yoruluyorum ama mola yok.verimli olamıyorum.çıngırak falan tutuyor ama kenara düşene kadar.afedersin çoğu zaman wc ye bile gideniyorum.sallayarak uyutmaya da alıştırmışım oda ayrı üzüyor
Tatlım benim kızım da dün 3. ayını doldurdu 5450gr yani doğduğundan beri 2100gr almış, gece 2 kere emmeye kalkıyor hiç mama kullanmıyoruz, doktor da dün sağlığı gayet yerinde boya gitmiş ve sıcaklardan yazın biraz yavaşlar kilo dedi, bence içini rahat tut mis gibi sütün geliyor o da sağlıklıysa, birde hareketliyse süper:)Canım 3 aylık kontrolde 5280gr. dı 580gr. Almıştı 3. Ayda. sütüm var ama kilo alımını arttırmak için biraz takviye yapalım dedi dr umuz. 3 aydır sadece anne sütuydu. 3 aylık olana kadar 2200gr. Aldı sadece anne sütüyle. Bu ay biraz kilo alsın istiyorum. Sık sık emiyor du aslında ama bu ay sıcaktan sanırim biraz çekip bırakıyor. Gece de 2 kez kendi kalkıyor emiyor. Her gün 2 kaka bol bol çiş de var. Çok şükür sağlıklı da ama ana yüreği işte azcık toparlasin bu ay 6kg bari olsun istiyorum.
Bende anne kucağı var ona koyuyordum iyi vakit geçiyordu ama gün geçtikçe sıkılıyor sanırım oyun halısını demeyecem inşallahcanım ben de wc ye zor gidiyodum çok zor oluyodu yanından ayrılamıyosun hemen ağlamaya başlıyodu. Oyun halısı benim kurtarıcım oldu 3 aylık olmasına rağmen oyalanıyo, sevdi. Artık kahvaltı yapabilecek kadar bile idare ediyo çok şükür:)
Horul horul uyuyoruz canım kızımda yoruluyor heralde. Gece emerken gözünü bile açamıyor. Benim tek sıkıntım evde sürekli bişeyler yemek istiyorum. Kilo veremiyorum. Keşke benim kilolar kızıma gitse :)
Saolasın canım bu ay bi denicem mamayı çok bi fark olmazsa bırakicam hemen zatenTatlım benim kızım da dün 3. ayını doldurdu 5450gr yani doğduğundan beri 2100gr almış, gece 2 kere emmeye kalkıyor hiç mama kullanmıyoruz, doktor da dün sağlığı gayet yerinde boya gitmiş ve sıcaklardan yazın biraz yavaşlar kilo dedi, bence içini rahat tut mis gibi sütün geliyor o da sağlıklıysa, birde hareketliyse süper:)
Ahh canım ya aklımdan geçeni yazmışsın bende de koca uyudu bebegim uyumak üzere salliyorum ve kitabımı da yanıma aldımBebiş uyudu koca uyudu aldım çayımı keyif yapıyorum kitapta okuyasım var ama kafam almaz gibi bu yorgunlukla siz neler yaparsınız hatunlar hep bebeler biraz biz muhabbet edelim
ben instagramdan almıştım sertifikalı olarak yolladılar bu Baltık kehribar mı ne var ondan akşamları çıkarıyor musun yada banyoda senYok cnm uyku düzeninde çok az bi farklılık oldu hafif de salyası şükür başka bişi olmadı kolyeyi nerden aldın sen
ay ben bebek gündüz uyuduğunda benek az biraz kitap okuyorum akşam kafam bir milyon oluyor. Bizimki işe gitmiyor diye sanırsın evde yatıyoruz hepsi aynı galiba bu erkeklerinBebiş uyudu koca uyudu aldım çayımı keyif yapıyorum kitapta okuyasım var ama kafam almaz gibi bu yorgunlukla siz neler yaparsınız hatunlar hep bebeler biraz biz muhabbet edelim