2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yyorgunluk uykusuzluk oluyo mu benimki gece de kalkıyor çok uyuyamıyorum sabah sıfır enerji

Gezmeyi bende çok istiyorum ama benim ki acayip rüzgar değmeyecek ona burasıda rüzgarlı :) eşim de genelde geliyo ay yorgunum uzanıyo öylece ya uyuyo ben mücadeleye devam

O zaman canım doktorun dediğini yap gece uykusundan önce 90 cc mama ver. Baktın içiyor ertesi gece 120 cc dene. Gece böylece 4-5 saat uyanmadan uyur, uykuda çok önemli. Gündüz yine sen emzirmeye devam et. En mantıklısı bu. Baktın toparladı mamayı kesersin :)

Merhaba arkadaslar bende yeni ogrendim hamile oldgmu sat 20 hazirandi 3 gun gecince kanda 983,8 ckti nasl deger sizce kac haftalk oluyo sizin degerler nasldi

canım ben de wc ye zor gidiyodum çok zor oluyodu yanından ayrılamıyosun hemen ağlamaya başlıyodu. Oyun halısı benim kurtarıcım oldu 3 aylık olmasına rağmen oyalanıyo, sevdi. Artık kahvaltı yapabilecek kadar bile idare ediyo çok şükür:)

Tatlım benim kızım da dün 3. ayını doldurdu 5450gr yani doğduğundan beri 2100gr almış, gece 2 kere emmeye kalkıyor hiç mama kullanmıyoruz, doktor da dün sağlığı gayet yerinde boya gitmiş ve sıcaklardan yazın biraz yavaşlar kilo dedi, bence içini rahat tut mis gibi sütün geliyor o da sağlıklıysa, birde hareketliyse süper:)

Bende anne kucağı var ona koyuyordum iyi vakit geçiyordu ama gün geçtikçe sıkılıyor sanırım oyun halısını demeyecem inşallah

Saolasın canım bu ay bi denicem mamayı çok bi fark olmazsa bırakicam hemen zaten

Bebiş uyudu koca uyudu aldım çayımı keyif yapıyorum kitapta okuyasım var ama kafam almaz gibi bu yorgunlukla siz neler yaparsınız hatunlar hep bebeler biraz biz muhabbet edelim
Ahh canım ya aklımdan geçeni yazmışsın bende de koca uyudu bebegim uyumak üzere salliyorum ve kitabımı da yanıma aldım

Hatta aklıma bengi olanlar ev işlerini yemeği kitabı ibadeti nasıl yapıyor günlerini nasıl geçiriyorlar diye de geldi, hatta günümü daha verimli gecirmek adına kk da araştırma yapacaktım

Yok cnm uyku düzeninde çok az bi farklılık oldu hafif de salyası şükür başka bişi olmadı kolyeyi nerden aldın sen
ben instagramdan almıştım sertifikalı olarak yolladılar bu Baltık kehribar mı ne var ondan akşamları çıkarıyor musun yada banyoda sen

Bebiş uyudu koca uyudu aldım çayımı keyif yapıyorum kitapta okuyasım var ama kafam almaz gibi bu yorgunlukla siz neler yaparsınız hatunlar hep bebeler biraz biz muhabbet edelim
ay ben bebek gündüz uyuduğunda benek az biraz kitap okuyorum akşam kafam bir milyon oluyor. Bizimki işe gitmiyor diye sanırsın evde yatıyoruz hepsi aynı galiba bu erkeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…