- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 41
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #41.961
Çekmim deme yaaa inşAllah beceremiyorum blw işini sen ne düşünüyorsun blw yada klasik ben ikisini birden götürmeyi planlıyorumKötü düşğnme kötü düşünmeeeeeeeee :))
Benim görümcem almış kızıma kehribar sepetinden sertifikası var ona dikkat et canımkizlar biryer buldum kehrubar kolye ve bilekligi maliyetine satıyor bende bileklik siparis ettim sizde isterdeniz bilgilerini iletirim.
Ben blw uygulamayı düşünüyorum. Çocuğun karakter gelişiminşde etkiliyor çünkü. Özgüveni oluyor ve özgüven çok önemli. İnşallah becerebilirim :))Çekmim deme yaaa inşAllah beceremiyorum blw işini sen ne düşünüyorsun blw yada klasik ben ikisini birden götürmeyi planlıyorum
Ben istiyorum canımkizlar biryer buldum kehrubar kolye ve bilekligi maliyetine satıyor bende bileklik siparis ettim sizde isterdeniz bilgilerini iletirim.
Kizlar benim bir sorum var. Benim bebegim surekli agliyor nerdeyse.yani sadece acikinca degil. Mesela kucagimda oturarak asla tutamiyorum.Ya ayakta olacagim surekli dolastiracagim. Yada kucagimda hoplatip ziplatacagim.kollarim koptu artik. Aglak oldu. O kadar agliyor biyeri mi agriyor diyorum ama ayata gezim hoplatim susup guluyor hic bisey olmamis gibi
Rota aşısı agızdan damlaEşimle konuşayım bakim o nw diyo hayırlıso yan etkisi oluyo mu aşıdan sonra
Birbirimize destek olur hallederiz inşAllahBen blw uygulamayı düşünüyorum. Çocuğun karakter gelişiminşde etkiliyor çünkü. Özgüveni oluyor ve özgüven çok önemli. İnşallah becerebilirim :))
Merhaba peki Bu sadece hamilelerde mi geçerli? Bende de kasık ağrısı ve bacak ağrısı var sebebinin anlamaya çalışıyorumCanım çok geçmiş olsun. Magnezyum eksikliği bacak kasık yönlü kasılmalarda etken olabiliyor. Üşüttüğünde ve ateşlendiğinde kalp gereğinden hızlı atınca kaslar yoruluyor. Tedavi olarak bir şey uygulandı mı? Panik atağın var mı?
TAbi ya hep burdayız zaten :)Birbirimize destek olur hallederiz inşAllah
deli_mavi_59 canım bu ay dr umuz kilo alımımız az olduğu için gece yatmadan önce 90 cc mama vermemi önerdi aptamil, Golden Goat ve bebelac gold u denedik hiç birini yemiyor zoraki ağzına soka soka ağlayarak 1 saatte anca 30-40cc yiyor. Dün gündüz verim bakalım belki yer dedim yine yemedi. Ama göğsümü verince hemen alıyor. Sevineyim mi üzuleyim mi bilemiyorum. Canım sen bi ara bebişine çok güzel kilo aldırmıstin. Nasıl yapmıştin bana da bi taktik versen
Oyun hal8sına bırakıyorum ana kucağına kıyıyorum konuşuyorum oynuyorum hiç sıkılmıyorum ben yaaa şimdi hafıza kartı almayı düşünüyorum uyanıkken asla tv açmıyorum çok sakıncalı daha çok minikArladaşlar tüm gün evde bebekleeinizle neler yapıyorsunuz baş başa ben artık kitlendim dizi film falan izliyorum sıkılıyorum bunalıyorum çocuğumu eğitemiyorum sanırım
Ben de tv izletmiyorum ama tv açık genelde bilmiyorum bu saydıklarını yapıyorum ama sürekli enwrji istiyo konuşmak gezdirmek yapamıyomOyun hal8sına bırakıyorum ana kucağına kıyıyorum konuşuyorum oynuyorum hiç sıkılmıyorum ben yaaa şimdi hafıza kartı almayı düşünüyorum uyanıkken asla tv açmıyorum çok sakıncalı daha çok minik
Seni eleştirmiş gibi olduysam kusura bakma eline çıngırak versen kendi kendine oynamayı ögrense rahat edersin gerçekten hep enerji istiyorlar beni kızım oyun hal8sında kendi oynuyor çıngırak verdin mi oyalanıyor biraz nefes alıyorumBen de tv izletmiyorum ama tv açık genelde bilmiyorum bu saydıklarını yapıyorum ama sürekli enwrji istiyo konuşmak gezdirmek yapamıyom
Canım 3 aylık kontrolde 5280gr. dı 580gr. Almıştı 3. Ayda. sütüm var ama kilo alımını arttırmak için biraz takviye yapalım dedi dr umuz. 3 aydır sadece anne sütuydu. 3 aylık olana kadar 2200gr. Aldı sadece anne sütüyle. Bu ay biraz kilo alsın istiyorum. Sık sık emiyor du aslında ama bu ay sıcaktan sanırim biraz çekip bırakıyor. Gece de 2 kez kendi kalkıyor emiyor. Her gün 2 kaka bol bol çiş de var. Çok şükür sağlıklı da ama ana yüreği işte azcık toparlasin bu ay 6kg bari olsun istiyorum.Bizim de mamamız aptamil canım. Kaç günlük bebeğin kaç kilo şuan? Sınırın altında değilse kilo alımı mamaya hiç gerek yok aslında hele de sütün bolsa. Sık sık emzirerek kilo aldırabilirsin bence. Ben şuan 4-5 saatte bir 180 cc mama veriyorum kızıma. Aralarda da emiyor. En son 2 hafta önce 5820 kg idi. Her zaman böyle oldu bizim beslenmemiz. Ki gece hiç kalkmıyor.
Seni eleştirmiş gibi olduysam kusura bakma eline çıngırak versen kendi kendine oynamayı ögrense rahat edersin gerçekten hep enerji istiyorlar beni kızım oyun hal8sında kendi oynuyor çıngırak verdin mi oyalanıyor biraz nefes alıyorum
Müzik dinlemeyi seviyor, cingirak tarzı oyuncaklarla oynuyoruz, oyun halısında ayaklarıyla piyano çalmayı çok seviyor. Donencesiyle konuşuyor gülüyor. Resimli kitaplar aldım yatakta ikimizde yatarak onları resimleri göstererek ses taklitleriyle anlatıyorum çildırıyor, kikirdiyor. Tüm bunların yanında evi dolaşiyoruz ben eşyaları falan anlatıyorum. Aynalarda çok gülüyoruz. Kucakta hopalaları 1 aylıktan beri yapıyoruz tabi kollarimız kopuyor.Ama ağliyosa bile hopala yapınca gülüyor. Yani tüm gün anam ağlıyor hiç iş falan yapmıyorum. Akşam da ikimizinde perti çıkmış oluyor. 7 gibi yikiyorum 8 de gece uykusuna daliyor. Sabah 6 da tekrar mesai başlıyor :)) Tabi babamiz evdeyse oyun sırası onda oluyo.Arladaşlar tüm gün evde bebekleeinizle neler yapıyorsunuz baş başa ben artık kitlendim dizi film falan izliyorum sıkılıyorum bunalıyorum çocuğumu eğitemiyorum sanırım
Aman bizi nasıl uyutmuşlar sallamayı takma pek çocuk nasıl uyursa öyle bende tek sayılırım bir kv var burda oda gelir iki saat sever gider bence sen yalnız zaman geçirmesini öğret nette bu konuda bilgiler var müzik açabilirsin yürüyüşe çıkabilirsiniz beraber kendini eve kapatırsan bunalırsın akşam eşine var yarım saatte olsa dinlen uyuduğu zaman kendine vakit ayır kahve yap mesela kitap oku TV izleyip kafanı şişirme sonuçta mutlu anne mutlu bebek derlerÇocuk yetiştirme hususunda yanlışın eleştirilmesindeb yanayım ki bende kendimi çok eleştiriyorum.burda yalnızım gelen giden kimse yok bunalıyorum yoruluyorum ama mola yok.verimli olamıyorum.çıngırak falan tutuyor ama kenara düşene kadar.afedersin çoğu zaman wc ye bile gideniyorum.sallayarak uyutmaya da alıştırmışım oda ayrı üzüyor