1.canim sabah 5-6 gibi uyaniyor. Meme veriyorum. Sonra uyutmaya calisiyorum.SAnsliysam 8-9 kadar uyuyor. Oyun halisina koyuyorum. 20 dk falan orada oynuyoruz beraber. Sonra sikiliyor. Muzik aciyorum. Dans ediyoruz.Oyuncak robotu var onu izlemeyi seviyor. 1bucuk saat falan boyle geciyor.Sonra banyo yaptiriyorum. Yagliyorum msj yapiyorum.Yatakta oynuyrz biraz. Tekrar sut veriyorum ve uyutmaya calisiyorum .genellikle ayagimda uyuyor yataga koyunca agliyor. Saat 12 falan oluyor.ondan sonra bizimki aziyor. Agliyor. Sinir krizi geciyor. Surekli hoplat ziplat diyor. Gece 12 ye kadar.dolastir hoplat .yatir kaldir oynat.bu sekilde .ben bitik oluyrm zaten gece .oda bende tam12 de siziyrz.
2. Artik beni hep takip ediyor gozuyle.Baskasinin kucaginda olsabile gozu hep bende. Oyuncaklarina bakiyor. Hareketli oyuncaklar dikkatini cekiyor. Basini kaldiriyor. Donmeye calisiyor. Donemeyince agliyor. Tv ye baktirmiyorum ama firsatini bulursa bakmak istiyor. Disarida gezmeyi seviyor. Ama puset ve kanguru istemiyor. Sokak cocugu gibi kucakta gezmek istiyor