2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bunu düşünmemiştim olabilir bir ihtimal ama simdı olmasını sıcaklara bağlıyorum bir de büyüme evresinde oldukları için artık tepki vermeye başladılar şampuan da olabilir neyse ki geçiyor:bicak:
Bizde de oluyo hafif kızarıklıklar ama terliyo hava sıcak ondan oluyo diyorum bende

Kızlar ben oğlumu her huysuzlandiğinda emziriyorum ama biraz emip bırakıyor aciksın diye bekliyorum artık acikınca güzel emiyor karni diyuncada uyuyor .siz nasıl yapıyorsunuz

• Beğen
Reactions: mnt
Kızlar ben oğlumu her huysuzlandiğinda emziriyorum ama biraz emip bırakıyor aciksın diye bekliyorum artık acikınca güzel emiyor karni diyuncada uyuyor .siz nasıl yapıyorsunuz
Benim kızım çok yiyen bir bebek değil bir memeyi azcık çekiyo bırakıyor her fırsatta veriyorum bende ama bazen arayı açıyorum iş oyun derken 2 üç saat geçiyor ı zaman da yerken uyuyor çoğu zaman

bende de durumlar aynı canım. Önceden sık sık emerdi. Bu günlerde emzirmek ıstesem de yüzünü diger tarafa çeviriyor almıyor. Araya iki saat falan girince acikiyor alıyor. Sonra uyuyor

Kızlar bu çocuğa ek gıdaya geçişte blw için ne gibi bir şey yapıyorsunuz kitabı felan mı var yolda video mı var bilgisi olan var mı

Kızlar iki sorumu herkes cevaplasin istiyorum lütfen :)
1. Bebeginizle bir gününüzü ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız?

2. Bebekleriniz neler yapmaya başladı ? Özelliklerini yazar mısınız ?
Bende yazicam :)

Kızlar iki sorumu herkes cevaplasin istiyorum lütfen :)
1. Bebeginizle bir gününüzü ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız?

2. Bebekleriniz neler yapmaya başladı ? Özelliklerini yazar mısınız ?
Bende yazicam :)
1.canim sabah 5-6 gibi uyaniyor. Meme veriyorum. Sonra uyutmaya calisiyorum.SAnsliysam 8-9 kadar uyuyor. Oyun halisina koyuyorum. 20 dk falan orada oynuyoruz beraber. Sonra sikiliyor. Muzik aciyorum. Dans ediyoruz.Oyuncak robotu var onu izlemeyi seviyor. 1bucuk saat falan boyle geciyor.Sonra banyo yaptiriyorum. Yagliyorum msj yapiyorum.Yatakta oynuyrz biraz. Tekrar sut veriyorum ve uyutmaya calisiyorum .genellikle ayagimda uyuyor yataga koyunca agliyor. Saat 12 falan oluyor.ondan sonra bizimki aziyor. Agliyor. Sinir krizi geciyor. Surekli hoplat ziplat diyor. Gece 12 ye kadar.dolastir hoplat .yatir kaldir oynat.bu sekilde .ben bitik oluyrm zaten gece .oda bende tam12 de siziyrz.
2. Artik beni hep takip ediyor gozuyle.Baskasinin kucaginda olsabile gozu hep bende. Oyuncaklarina bakiyor. Hareketli oyuncaklar dikkatini cekiyor. Basini kaldiriyor. Donmeye calisiyor. Donemeyince agliyor. Tv ye baktirmiyorum ama firsatini bulursa bakmak istiyor. Disarida gezmeyi seviyor. Ama puset ve kanguru istemiyor. Sokak cocugu gibi kucakta gezmek istiyor

1.canim sabah 5-6 gibi uyaniyor. Meme veriyorum. Sonra uyutmaya calisiyorum.SAnsliysam 8-9 kadar uyuyor. Oyun halisina koyuyorum. 20 dk falan orada oynuyoruz beraber. Sonra sikiliyor. Muzik aciyorum. Dans ediyoruz.Oyuncak robotu var onu izlemeyi seviyor. 1bucuk saat falan boyle geciyor.Sonra banyo yaptiriyorum. Yagliyorum msj yapiyorum.Yatakta oynuyrz biraz. Tekrar sut veriyorum ve uyutmaya calisiyorum .genellikle ayagimda uyuyor yataga koyunca agliyor. Saat 12 falan oluyor.ondan sonra bizimki aziyor. Agliyor. Sinir krizi geciyor. Surekli hoplat ziplat diyor. Gece 12 ye kadar.dolastir hoplat .yatir kaldir oynat.bu sekilde .ben bitik oluyrm zaten gece .oda bende tam12 de siziyrz.
2. Artik beni hep takip ediyor gozuyle.Baskasinin kucaginda olsabile gozu hep bende. Oyuncaklarina bakiyor. Hareketli oyuncaklar dikkatini cekiyor. Basini kaldiriyor. Donmeye calisiyor. Donemeyince agliyor. Tv ye baktirmiyorum ama firsatini bulursa bakmak istiyor. Disarida gezmeyi seviyor. Ama puset ve kanguru istemiyor. Sokak cocugu gibi kucakta gezmek istiyor
Ay maşallah ne kadar ilgili ve güzel annesiniz. Ben kendimi kötü hissettim şu an :KK43: ev işi temizlik falan onlar hayatınızın neresinde göremedim :) ben ev işine bazen çok dalıyorum oglusum da yanımda beni izliyor ama ihmal ediyorum gibi geldi şimdi yazdıklarınızı okuyunca

X