- Konu Sahibi Citolesgen
Ben cok erken ogrendim. İdrarda regle 6 gun kala ogrendim. Sonra da 3 gun kala kan verdim. Uc kere kan verdim son testim pazartesi yapildi. Carsamba doktora gittim ama gelmene gerek yoktu dedi hatta. Kese henuz gorunmez dedi. Ki benim pazartesi degerim 850 idi carsambaya daha da yukselmistir. Ki zaten ultrasonda gorunmedi sadece ufak bi golge halinde bisey gorup kese burada olusacak diye dusunuyorum dedi haftaya anca gorunur kese dedi. Senin daha degerin dusuk zaten bu degerde kese nasil gorunecekmis de kese gormedim diye seni korkutuyor doktorun anlamiyorum. Ki ben devlet hastanesine gittim ama sagolsun cok pozitifti. İlk gebeligin anliyorum heyecanlisin ama dur daha ne kesesi demisti. Haftaya persembe gidecegim tekrar. İnsallah kazasiz belasiz gorurum keseyiÇok sağolun ya dünden beri o kadar kötüydüm ki burdaki herkes destek oldu bana moralim yerine geldi yani Allah razı olsun ne güzel sizinle sat larımız aynıymış inşallah hayırlısıyla sağlıklı geçiririz hamileliği ve doğumu Ya doktor beni hiç motive etmedi burdaki konuşmalar iyi geldi şuan daha iyiyim inşallah stres yapmıcam ve anne olabilecem inşallahhhh stres yaparak kendime zarar vermişim ağlıyordm hep siz kan testi yaptırdınız mı ? Ne zaman yaptırdınız ?