2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar adet görmeden hamile kalınmaz de mi? Eşim giciklik yapıyor hamilelik belirtileri sendekiler diyor cinsel istek ve iştah artması. Beni de durduk yere kaygilandiriyor. Zaten riske atacak kadar rahat davranmadik bu konuda. Onlemimizi aldık. Yarın test yapıcam yine de sırf kafamız rahatlasin diye.
Kalınır canım bizim bir tanıdık bebeği 3 aylıkken 1 aylık hamile olduğunu ögrenmisti dikkatli olmak lazım

• Beğen
Reactions: mnt
Kararsız kaldım şimdi ya sürekli vitamin iğne yani hep bi ilaç içindeler korkuyorum artık bunca şey sağlık mı sağlıksızlık mı getirir
Bu iğne değil ağızdan yediriyolar. Rota aşısı aslında en önemli aşı bence. Ebeveyn olarak siz karar vereceksiniz tabiki. Allah miniklerimizi korusun

Beşinci ayın sonu altıncı ay sayılıyor zaten bende şimdi baslicaksın sandım sana tavsiyem blw Türkiye grubunu takip et faceden eğer etmiyorsan
Blw hakkında bilgim var :) face kullanmıyorum ama kardeşiminkinden bakarım :)

Kızlar dün özlemle beklediğim adetim geldi :KK70:Sular seller gibi geliyor maşallah :KK57: Günümün bir kısmı wc de geçiyor o derece, kızda pusetinde önümde :confused:

Ben demiştim o akıntının sonu adet diye :))) Hadi gözün aydın :))

Orda yiyen bebekleri görünce hevesleniyorum ama uygulamaya gelince nasıl olur bilemem
Bu iğne değil ağızdan yediriyolar. Rota aşısı aslında en önemli aşı bence. Ebeveyn olarak siz karar vereceksiniz tabiki. Allah miniklerimizi korusun

Blw hakkında bilgim var :) face kullanmıyorum ama kardeşiminkinden bakarım :)

Ben demiştim o akıntının sonu adet diye :))) Hadi gözün aydın :))

Aynen ilk başta biz de öyle başladık ben anlamamıştım ama elini de ağzına götürüyorsa, E tabi bi diğer belirti de ishal :KK66:elimden geldiğince bildiklerimi tecrübelerini seve seve paylaşırım tabiki :KK66: bu arada biz kehribar kolye kullanıyoruz gazı için almıştım pek işe yaradı mı anlamadım ama diş için şiddetle tavsiye ederim
Maşallah valla bende kullanıyorum kehribar kolye çıkarma aşamasında huysuzluk felan yaptımı

Orda yiyen bebekleri görünce hevesleniyorum ama uygulamaya gelince nasıl olur bilemem

İnşallah bizimkilerde yer :) pes etmemek kzım hemen

Maşallah valla bende kullanıyorum kehribar kolye çıkarma aşamasında huysuzluk felan yaptımı

Bende almıştım kolyeyi antalya zaten sıcak sıkmayayım dedim çocuğu eve dönğnce takarım dedim ama salyalar aldı başını gidiyor. Eller devamlı ağızda. Doktor ellerine engel olmayın geçiş dönemi dedi. Bi de burda her bebekte kehribar kolye var bende bugün taktım oğluşa bakalım işe yarayacakmı. 9 aylık bir kız annesiyle tanıştım onlar 3 aylıkken takmışlar kolyeyi ateş ve ishal olmadı diş çıkarırken ama huzursuzluk oldu dedi. E o da olsun yani diş çıkarıcaklar kolay değilki :)

Ay

Bende almıştım kolyeyi antalya zaten sıcak sıkmayayım dedim çocuğu eve dönğnce takarım dedim ama salyalar aldı başını gidiyor. Eller devamlı ağızda. Doktor ellerine engel olmayın geçiş dönemi dedi. Bi de burda her bebekte kehribar kolye var bende bugün taktım oğluşa bakalım işe yarayacakmı. 9 aylık bir kız annesiyle tanıştım onlar 3 aylıkken takmışlar kolyeyi ateş ve ishal olmadı diş çıkarırken ama huzursuzluk oldu dedi. E o da olsun yani diş çıkarıcaklar kolay değilki :)
Aynen pes etmek yok :) ama benim ki daha çok korku ya boğazına kaçarsa bişey olursa falan

kizlar biryer buldum kehrubar kolye ve bilekligi maliyetine satıyor bende bileklik siparis ettim sizde isterdeniz bilgilerini iletirim.

bizimkiler üç ayını çoktan doldurdu ben bir aydır takıyorum. BU ellerimi emme olayı bizim kiz parmaklarını Boğaz'ından kadar ürüyor nerdeyse sonra kusar gibi oluyor ben o yüzden çıkarıyorum parmaklarını ağzından

kizlar biryer buldum kehrubar kolye ve bilekligi maliyetine satıyor bende bileklik siparis ettim sizde isterdeniz bilgilerini iletirim.
SERtifikası var mı? Bazıları orjinal olmuyor. Ben instagramdan sofimaya4 sayfasından aldım sertifikasını da yolladılar

bizimkiler üç ayını çoktan doldurdu ben bir aydır takıyorum. BU ellerimi emme olayı bizim kiz parmaklarını Boğaz'ından kadar ürüyor nerdeyse sonra kusar gibi oluyor ben o yüzden çıkarıyorum parmaklarını ağzından
AYNı benim oğlanda öyle iki elini sokmaya çalışıyo hatta bu sabah kusturdu kendini :) sen yine de çok müsahele etmemeye çalış

X