- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- Konu Sahibi Citolesgen
- #41.941
Ay çok çok erken sanırım 3. Ay mı maşallahMaşallah evet dişimiz çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok çok erken sanırım 3. Ay mı maşallahMaşallah evet dişimiz çıktı
Allah korusun ishal çok su kaybettiriyor zorlu geçebilir ama yaptırmamak daha ağır basıyor[/QU. Yaptırmakta yaptırmamakta senin karırın
Kalınır canım bizim bir tanıdık bebeği 3 aylıkken 1 aylık hamile olduğunu ögrenmisti dikkatli olmak lazımKızlar adet görmeden hamile kalınmaz de mi? Eşim giciklik yapıyor hamilelik belirtileri sendekiler diyor cinsel istek ve iştah artması. Beni de durduk yere kaygilandiriyor. Zaten riske atacak kadar rahat davranmadik bu konuda. Onlemimizi aldık. Yarın test yapıcam yine de sırf kafamız rahatlasin diye.
Benimde aklima hic cinsellik gelmiyo desem. Zaten yorgunlukta kolumu kaldiracak halim yokBen aksine hiç istemiyorum ya :) valla mecburiyetten yapıyorum :))
Yan etkisi hiç olmadıEşimle konuşayım bakim o nw diyo hayırlıso yan etkisi oluyo mu aşıdan sonra
Ben bir kez oldum bir daha olmadım belkide kırk kanamasıydı bilemiyorumKızlar dün özlemle beklediğim adetim geldi Sular seller gibi geliyor maşallah Günümün bir kısmı wc de geçiyor o derece, kızda pusetinde önümde
Ben bir kez oldum bir daha olmadım belkide kırk kanamasıydı bilemiyorum
Bu iğne değil ağızdan yediriyolar. Rota aşısı aslında en önemli aşı bence. Ebeveyn olarak siz karar vereceksiniz tabiki. Allah miniklerimizi korusunKararsız kaldım şimdi ya sürekli vitamin iğne yani hep bi ilaç içindeler korkuyorum artık bunca şey sağlık mı sağlıksızlık mı getirir
Blw hakkında bilgim var :) face kullanmıyorum ama kardeşiminkinden bakarım :)Beşinci ayın sonu altıncı ay sayılıyor zaten bende şimdi baslicaksın sandım sana tavsiyem blw Türkiye grubunu takip et faceden eğer etmiyorsan
Kızlar dün özlemle beklediğim adetim geldi Sular seller gibi geliyor maşallah Günümün bir kısmı wc de geçiyor o derece, kızda pusetinde önümde
Be güzel baya rahatlamışsındırKızlar dün özlemle beklediğim adetim geldi Sular seller gibi geliyor maşallah Günümün bir kısmı wc de geçiyor o derece, kızda pusetinde önümde
Bu iğne değil ağızdan yediriyolar. Rota aşısı aslında en önemli aşı bence. Ebeveyn olarak siz karar vereceksiniz tabiki. Allah miniklerimizi korusun
Blw hakkında bilgim var :) face kullanmıyorum ama kardeşiminkinden bakarım :)
Ben demiştim o akıntının sonu adet diye :))) Hadi gözün aydın :))
Maşallah valla bende kullanıyorum kehribar kolye çıkarma aşamasında huysuzluk felan yaptımıAynen ilk başta biz de öyle başladık ben anlamamıştım ama elini de ağzına götürüyorsa, E tabi bi diğer belirti de ishal elimden geldiğince bildiklerimi tecrübelerini seve seve paylaşırım tabiki bu arada biz kehribar kolye kullanıyoruz gazı için almıştım pek işe yaradı mı anlamadım ama diş için şiddetle tavsiye ederim
Orda yiyen bebekleri görünce hevesleniyorum ama uygulamaya gelince nasıl olur bilemem
Maşallah valla bende kullanıyorum kehribar kolye çıkarma aşamasında huysuzluk felan yaptımı
Aynen pes etmek yok :) ama benim ki daha çok korku ya boğazına kaçarsa bişey olursa falanİnşallah bizimkilerde yer :) pes etmemek kzım hemen
Bende almıştım kolyeyi antalya zaten sıcak sıkmayayım dedim çocuğu eve dönğnce takarım dedim ama salyalar aldı başını gidiyor. Eller devamlı ağızda. Doktor ellerine engel olmayın geçiş dönemi dedi. Bi de burda her bebekte kehribar kolye var bende bugün taktım oğluşa bakalım işe yarayacakmı. 9 aylık bir kız annesiyle tanıştım onlar 3 aylıkken takmışlar kolyeyi ateş ve ishal olmadı diş çıkarırken ama huzursuzluk oldu dedi. E o da olsun yani diş çıkarıcaklar kolay değilki :)
Kötü düşğnme kötü düşünmeeeeeeeee :))Ay
Aynen pes etmek yok :) ama benim ki daha çok korku ya boğazına kaçarsa bişey olursa falan
bizimkiler üç ayını çoktan doldurdu ben bir aydır takıyorum. BU ellerimi emme olayı bizim kiz parmaklarını Boğaz'ından kadar ürüyor nerdeyse sonra kusar gibi oluyor ben o yüzden çıkarıyorum parmaklarını ağzındanİnşallah bizimkilerde yer :) pes etmemek kzım hemen
Bende almıştım kolyeyi antalya zaten sıcak sıkmayayım dedim çocuğu eve dönğnce takarım dedim ama salyalar aldı başını gidiyor. Eller devamlı ağızda. Doktor ellerine engel olmayın geçiş dönemi dedi. Bi de burda her bebekte kehribar kolye var bende bugün taktım oğluşa bakalım işe yarayacakmı. 9 aylık bir kız annesiyle tanıştım onlar 3 aylıkken takmışlar kolyeyi ateş ve ishal olmadı diş çıkarırken ama huzursuzluk oldu dedi. E o da olsun yani diş çıkarıcaklar kolay değilki :)
SERtifikası var mı? Bazıları orjinal olmuyor. Ben instagramdan sofimaya4 sayfasından aldım sertifikasını da yolladılarkizlar biryer buldum kehrubar kolye ve bilekligi maliyetine satıyor bende bileklik siparis ettim sizde isterdeniz bilgilerini iletirim.
AYNı benim oğlanda öyle iki elini sokmaya çalışıyo hatta bu sabah kusturdu kendini :) sen yine de çok müsahele etmemeye çalışbizimkiler üç ayını çoktan doldurdu ben bir aydır takıyorum. BU ellerimi emme olayı bizim kiz parmaklarını Boğaz'ından kadar ürüyor nerdeyse sonra kusar gibi oluyor ben o yüzden çıkarıyorum parmaklarını ağzından