- Konu Sahibi Citolesgen
- #2.901
Gunaydin kizlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay mutlaka haber et bize benden keseyi gördüm darısı sana inşallah
Tansiyon düşüklüğü bende de çok oluyor özellikle sıcağa çıktımdaBen de bugün tansiyon düşüklüğü yaşadım gün boyu kalbim çarpıntı yaptı elim ayağım titredi akşama kadar.inşallah üç aydan sonra toparlarız.
Kaç gün geciktin peki ben baya erken öğrendim sanirim
Kese var dimi?Kızlar adete göre 6+1 oldum ama ultrasonda görmedi bebeği .kan tahlili istedi neden acaba
Hicbirsey görmedi küçük daha galiba dedi kan testi istedi . Ama sizce normal miKese var dimi?
Canım benim eşim de hamilelik diyetine benden daha iyi uyuyor iyice iştahı arttı, şimdiden göbeği 3 aylık hamile gibi oldu yakında herkes bebeği hanginiz taşıyor diyecekKızlar eşleriniz hamileliğinizde sizinle beraber kilo alıyorsa erkek , kilo kaybederse kız olurmuş
Ne kadar acayip şeyler biliyorum ya Eğlendiriyorum sizleri
Benim eşim 2-3 kg kadar verdi bu zamana kadar , göbek falan eridi , doğru çıkacak mı bakalım
Geç döllenme olduysa normal.Hicbirsey görmedi küçük daha galiba dedi kan testi istedi . Ama sizce normal mi
Test yapilmadi. Düşüklerim olduğu için önlem amaçlı verdi Dr.Canım bu iğneyi neye göre veriyorlar. Önce test filan mı yapıyorlar
korkma geç döllenme vs. olabilir diye. beta hcg den belki bebek kaç haftalık diye bakacaktır. aklına kötü şeyler getirme:)Kızlar adete göre 6+1 oldum ama ultrasonda görmedi bebeği .kan tahlili istedi neden acaba
Tamam canım ondandır. O zaman sen 5 haftalık falansın öyle düşünGeç yumurtlamistim 21 temmuzda. sat da 1 temmuz
selam canım bende 6 hafta 5 günlük hamileyim 2 haftadır falan kahverengi lekem geliyor doktorum progestanı 10 gün kullan bırak dedi kan gelmedikçe takma dediMerhaba arkadaşlar.bende bugün hamile olduğumu öğrendim .beta 5 binin üzerindeydi. Ama biraz önce çok hafif kahverengi akıntı gelmiş çok telaş yaptım moralim bozuldu. Sizde de böyle oldu mu acaba ((( bir yıldır bekliyordum
Ay inşallah öyledir idrarda adetten 4 gün sonra yaptım gayet belirgin cizgiydi adet geçel de 12 gün oldu hamileligimden şüphe yoktur heraldeTamam canım ondandır. O zaman sen 5 haftalık falansın öyle düşün
Inşallah öyle canım Ovi testine göre 21 ine Ovi oldu .korkma geç döllenme vs. olabilir diye. beta hcg den belki bebek kaç haftalık diye bakacaktır. aklına kötü şeyler getirme:)
Cnm ya progestanı ağızdan mı vajinal yolla mı alıyorsun Dr ağızdan yan etkisi fazla olur dediselam canım bende 6 hafta 5 günlük hamileyim 2 haftadır falan kahverengi lekem geliyor doktorum progestanı 10 gün kullan bırak dedi kan gelmedikçe takma dedi
Sen bhcg baktırdın mı daha önce?Ay inşallah öyledir idrarda adetten 4 gün sonra yaptım gayet belirgin cizgiydi adet geçel de 12 gün oldu hamileligimden şüphe yoktur heralde