- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.655
- Konu Sahibi Citolesgen
- #2.101
Canım göğüs hassasiyetin azalmış olabilir hemen endişelenme canım.Bende hiçbişey kalmadı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım göğüs hassasiyetin azalmış olabilir hemen endişelenme canım.Bende hiçbişey kalmadı gibi
Kizlar benimde aynı öyle yaa.Sadece ben değilmişim meğer :) şimdiye kadar bildiğin taş gibiydi hiç dokunamazdim bile. Indi biraz acisida azaldı.uçları acıyorbirazBenim göğüs hassasiyetim azaldı sadece uçları acıyor.
Ben de isterim canimm :)Gönderdim Can'ım
canim buarada sanada cok gecmis olsun benimde hamilelikte en korktugum sey o neyseki Allah korumusGünaydın kızlar nasılsınız? Kalkın uyumayın bakem
Amin inşallah 11 normal mi peki5 in üzeri hamilelik canım.daha iki gün varmış.inşallah değerlerin büyümeye devam eder.
Bizde yazıyor ya hamilelik takvimi eklemek için tıklayın diye. Oraya bas. Hayırlı olsun gebeliğin
Arkadaşlar gebelikte okunması iyi olan dualar buldum isteyen olursa özelden mesaj atarım
Sağol canım Allah hiçbirimize yaşatmasın.canim buarada sanada cok gecmis olsun benimde hamilelikte en korktugum sey o neyseki Allah korumus
Benim ölçtürdüğüm hastanenin referans değeri 10 du. Yani 10 un üzeri gebelik demek. Senin hem 5in hem de 10 un üzerinde yani hamilesin canım. Yarın tekrar ölçtür.Amin inşallah 11 normal mi peki
İnşallah peki sen ne Zamn ölçtürmüştünBenim ölçtürdüğüm hastanenin referans değeri 10 du. Yani 10 un üzeri gebelik demek. Senin hem 5in hem de 10 un üzerinde yani hamilesin canım. Yarın tekrar ölçtür.
Bende çok sık wcye gidiyorum dışarda hiç gitmeyen ben eve gelene kadar 2 3 kere gidiyorumBen geceleri artık uyumaya başladım bebiş wc ye kaldırmıyo artık gecenin 3ünde 4ünde ama erkenden uyanıyorum. Haftaiçi zaten çalışıyorum ama haftasonu da sabahın 8inde dikiliyorum.
Ohh süper çok sevindim hadi gözün aydın canım. Sıra kesede inşaallahfeministic canım doktorla görüştüm değerimin normal olduğunu korkacak bir şey olmadığını söyledi. Testi tekrar çalıştıklarında kanını sulandırdılarsa değer böyle devasa gibi görünebilir sen için rahat edecekse 8000 gibi Düşün dedi. Ben korkuyorum diyince değerin gebelik lehine korkma dedi. Kese için bir saat sonra randevu verecekler. Tekrarlatayım mı testi dedim. Gerek yok dedi.