- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- Konu Sahibi Citolesgen
- #2.081
Gönderdim Can'ımBende isterim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönderdim Can'ımBende isterim :))
Benimde sag sol ikisinede yumurtaliklarimda igne batmasi oluyo bazen belimde bazende baldirlarimin ic kismina bazende gobegime hertarafina...baska bi yer kaldi mibebegin buyumesinden yer edinmesinden kaynaklan bisey diye dusunuyorum cok sık ve siddetliyse onemli tabi.
Hayır canım henüz düğündeyiz eşimin samimi arkadaşı. Takı takıp kalkacağızKilim ve tohum canım naptın? Neymiş öğrenebildin mi?
Bizde yazıyor ya hamilelik takvimi eklemek için tıklayın diye. Oraya bas. Hayırlı olsun gebeliğinHerkese merhaba,
Ben de yeni öğrendim, Nisan ortası görünüyor
Şu mesajların altında çıkan "Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih" kısmını nereden ekliyorsunuz? Bir türlü bulamadım.
Hayırlısı olsun. Görürsün inşallah keseyiMerhaba kızlar...
Benim SAT 8 temmuz. Yalnız hamile olduğumu adetime 5 gün kala anladım. 3 gün kala da idrarda test ile ıspatladım :)
Çok şükür.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Adet günüme 3 gün kala Bhcg 179 idi.
Adetime 1 gün kala 505,8 idi.
Bugün tekrar kan verdim ama sonuçlar yarın..
Doktor aradı. Perşembe keseyi görmek için ama ben garanti olsun diye cuma dedim.
Herkese sevgiler :)
Merakla bekliyorum haberiniHayır canım henüz düğündeyiz eşimin samimi arkadaşı. Takı takıp kalkacağız
5 in üzeri hamilelik canım.daha iki gün varmış.inşallah değerlerin büyümeye devam eder.Meraba arkadaşlar ben geldim
Test yaptım 11 çıktı 2 gün adetime var
İdrarda çok silik çıktı varmıdır bişey acaba
Sizi gördükçe benim de tekrar baktırasım geliyor :) doktor usg'yi bekle artık Dedi ama. Hayırlı olsunDeğerim çıkmış 14369
Salı günü 1106 çıkmıştı.ben bugün 8000 civarı bekliyordum baya yüksek geldi bana.ay diye diye ikiz mi çıkacak acaba
Canım benim sağolasın.Merakla bekliyorum haberini
Cnm merak etme hep iki katı olacak diye birşey yok ki bazen daha fazla fazla artar benim ikinci baktirdigim bhcg de 260 civarı çıkması gerekirken 343 çıktı demekki fazla fazla artıyor bir de evet hem kalp hem kesenin görünmesi bhcg ile ilgisi var tam değerleri hatırlayamadım ama 10.000 mi 20.000 mi neydi üzeri olunca kalp duyuluyorduBen bugün tiroitlerime baktırmak için gitmiştim.gitmişken betada istedim yoksa niyetim yoktu baktırmayaÇarşamba keseyi görürüz inşallah.acaba kalp atışının betayla ilgisi var mı
Benim değerlerim şöyle 167 iki gün sonra 459 iki gün sonra 1106 altı gün sonra 14369.betaya göre tek ya da ikiz belli olmuyor yazıyor internette.senin dediğin doğruysa çarşamba 20000 i geçmiş olurum ve kalp duyulur inşallahCnm merak etme hep iki katı olacak diye birşey yok ki bazen daha fazla fazla artar benim ikinci baktirdigim bhcg de 260 civarı çıkması gerekirken 343 çıktı demekki fazla fazla artıyor bir de evet hem kalp hem kesenin görünmesi bhcg ile ilgisi var tam değerleri hatırlayamadım ama 10.000 mi 20.000 mi neydi üzeri olunca kalp duyuluyordu
Benim göğüs hassasiyetim azaldı sadece uçları acıyor.Arkadaşlar benim göğüslerim acıyor gibiydi. Şimdi sanki hepten kayboldu acısı. Zaten başka da bir belirtim yok. Korkuyorum...
Bende hiçbişey kalmadı gibiBenim göğüs hassasiyetim azaldı sadece uçları acıyor.
Bende sadece arada bel ağrısı ilk zamanlarda da kasığımda batma oluyordu.şimdi hiç birşey yok.hiç hamile hissetmiyorum korkuyorum.gögüslerim zaten hiç acımadıBende hiçbişey kalmadı gibi