- 6 Mayıs 2024
- 312
- 177
- 18
- 26
Çok teşekkür ederimİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Hiç stres yapma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Hiç stres yapma![]()
Osende markasıB12 oceanın pembe kutulusu mu acaba?
Çok güzel haberlerle çıkarsınız inşallahKızlar saat 10 da doktorda olacam kalbini duymak için. Çok geriliyorum. Dua edin sağlıkla duyayım![]()
Ayy ne güzel işteee en heyecanlı zamanlarKızlar saat 10 da doktorda olacam kalbini duymak için. Çok geriliyorum. Dua edin sağlıkla duyayım![]()
Bu sabah bende bulantıyla geldim işe ya. Böyle başlayınca böyle gidiyor tüm günGünaydın kızlar karnım aç bulantı yüksek![]()
Yersen gece gece çiğköfteleri alırsın cicimAaa bu arada ben 2 kg almışım 62 olmuşum boğazımı durdurmam lazım 20 22 haftadan sonra çok daha hızlı alınıyor
Bende de oksıparı kesmedi devam şuan süresiz10 gün sonra çağırdı o zaman sorayım gidince
Ya benim doktor öğleden sonra çok yorgun oluyor galiba bidaha sabah gidicem
Oksaparı sordum düşüğün olduğu için kesmiyorum devam dedi
Çok sevindim çok şükür daha da rahatlamışsındır artıkKızlar günaydınnnnn
Fetal sonucum çıktı her şey temiz çok şükür akşama cinsiyeti öğreneceğiz![]()
Çook heyecan hadi hayırlı haberlerle gelGünaydın kızlar kontrolüm 10 da bakalım heyecan dorukta![]()
İkinizde pozitifken neyin uyuşmazlığından bahsediyor sağlık ocağıGünaydın kızlarr kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruzben sağlık ocağına gittim kaydım olsun diye oradaki ebe yeni bir evham yükledi normalde eşimle kan uyuşmazlığımız yok ben 0+ eşim ab+ ama bu durumda kan uyuşmazlığı oluyormuş bebek doğduktan sonra sorun olabilir falan dedi bu şekilde olan başka birisi var mı? İlk defa duydum şimdiye kadar gittiğim doktorlar hiçbir şey söylememişti bununla ilgili
Bizde böyleyiz canım ben 0 rh + eşim de AB rh pozitif veya negatifti hatırlamıyorum ama uyuşmazlığımız yok. Kan uyuşmazlığının olöası için annenin rh - olması lazım canım. İlk muayenede doktor da sormuştu kan gruplarımızı öyle birşey olsa doktor söylerdi zaten.Günaydın kızlarr kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruzben sağlık ocağına gittim kaydım olsun diye oradaki ebe yeni bir evham yükledi normalde eşimle kan uyuşmazlığımız yok ben 0+ eşim ab+ ama bu durumda kan uyuşmazlığı oluyormuş bebek doğduktan sonra sorun olabilir falan dedi bu şekilde olan başka birisi var mı? İlk defa duydum şimdiye kadar gittiğim doktorlar hiçbir şey söylememişti bununla ilgili
İkinizde pozitifken neyin uyuşmazlığından bahsediyor sağlık ocağı
Bence duyunca bi şok oldum nasıl yani diye Rh uyuşmazlığı gibi tehlikeli bir durum değil iğne de yapılmıyor bunda doğumdan sonra sarılık kansızlık olma ihtimali yüksek olur sadece dedi yine bi endişelendim kontrolümde druma söyleyeceğim o kan gruplarımızı sormamıştıBizde böyleyiz canım ben 0 rh + eşim de AB rh pozitif veya negatifti hatırlamıyorum ama uyuşmazlığımız yok. Kan uyuşmazlığının olöası için annenin rh - olması lazım canım. İlk muayenede doktor da sormuştu kan gruplarımızı öyle birşey olsa doktor söylerdi zaten.