• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Baskı çok tek olmaz diyorlar ama hiç düşünmüyorum. Oğlum hala uyumayan yemeyen sadece meme isteyen bensiz duramayan wc ye bile gitsem kapısında terk edilmiş gibi ağlayan bi bebek olunca (büyük konuşup allah ı güvendirmeyim de)
Ya ben tek cocugum kardeş eksikliği yaşamadım çok şükür bence gayet de tek olabiliyor :)
Toplumdaki kalıplaşmış şeylerden biri bu bence kardeş olayı. Sanki yap diyenler bakıyor cocuga :KK53:

Selam kizlar herkesin fikrine saygi duyuyorum hatta bi ara Bende istemiyordum ama su Bir aydir istyiyoruz allahim hayirlisini versin hepimiz icin insallah kalabalik buyuk Aile olmayi cok istiyorum allahim herkese gönlune göre versin

aynen kizlar bendedusunmuyorum 3 yasina gelince istiyorum bakalim Allah verirse tabi :) buaralar benim kuzucuk cok asi hemen sinirleniyo mizmizlaniyo napicagimi sasirdim bisi isteyince hemen agliyo nasil tepki vermem gerek bazen bilemiyorum aglayarak istedigini yaptirmaya calismasini istemiyorum önereceginiz kitap olur mu
Pozitif disiplin - dr daniel de siegel.....
Çocuğunuzla birlikte büyümek-Naomi Aldort

Empati duygusuyla cocugunuza cevap verebilmek üzerine yazılmış harika kitaplar dahasıda var ama once bunları okuyunuz
Ayrıca kitap arayışına girmeniz bebeğiniz için ne kadar güzel okudukca gelişiyoruz ve gercekten bilince daha sakin oluyor insan ..
Bizdede şuan elinden birşey aldıgımızds ya da bir yere dükeldiğinde tehlikeli diye kucsga aldıgımızda sinirleniyor yay gibi kuvrılıyor gecicek inş devamlı konusuyorum sarpla sglıyor diye istediğini geri eline vermiyorum anlatıyorum sarılıyorum opuyırum sakinleşiyor başka oyuna geciyor
Dönemsel ama insan merak ediyor yaşıtlarında durum ne diye
Kızlar sizde de var mı bu haller?

Baskı çok tek olmaz diyorlar ama hiç düşünmüyorum. Oğlum hala uyumayan yemeyen sadece meme isteyen bensiz duramayan wc ye bile gitsem kapısında terk edilmiş gibi ağlayan bi bebek olunca (büyük konuşup allah ı güvendirmeyim de)
Benim oğlumda öyle. Simdiden memeyi kesme zamaninda napcam onun kaygisi dusuyo aklima

Pıtı pıtı yürümeye başlayan çocuklarınıza nasıl ayakkabı secimi yaptınız.? Yaz mevsime denk gelince yumusak ince tabanlı aldım ben ama ortapedik niye almadın denilince kafam karıstı

Pıtı pıtı yürümeye başlayan çocuklarınıza nasıl ayakkabı secimi yaptınız.? Yaz mevsime denk gelince yumusak ince tabanlı aldım ben ama ortapedik niye almadın denilince kafam karıstı
Ben 1 tane ortopedik bir tane de parkta oynarken falan kısa sürelik giymesi için ince taban aldım. Uzun süre dışarıda kalacağımız zaman ortopedik olanı giydiriyorum

Trukid değilde trubaby yazan demişsin??acıklarmısın
Trukid Trubaby Everyday Spf30 Güneş Koruyucu Krem Losyon 58mL seklinde 0-2 yaş icin olanı tercih etmeliyiz.
Paraben Sls Gluten Fitalat 1,4 Dioxane Vitamin A Bpa Parfüm Silikon Yapay Kokulandırıcı Gibi Zararlı Maddelerin Hiç Biri Bulunmamaktadır. Diye acıklaması beni tatmin etti

Adidas superstar aldim cok güzeller ve inceler gezmesi icin cok rahat:) ama toprak cimde yürmek icin güzel deil ve benimki cimlere cok merakli cikti:)) ve avm de veya hastanede kayiyolar o yönü kötü.. sandalet tarzi almayi düsünüyorum

Ben henüz almadım ayakkabı ama ortopedik olması önemli dediler. Benimkilerden biri yürüyor diğeri tembel çıktı bir iki adım atıp iniyor totosunun üzerine :KK48:

Back